Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 124
    i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    nga 500 000 hadithe 8000 jan emarre si autentike edhe ate ne Meke. Ne keto hadithe ka se duhet pire urinen e deves dhe miza duhet te hahet nese te bie ne gote, sepse ne njerin krah ka ilac, ne tjetrin helm....se Muhameti ka potence seksuale sa 30 meshkuj eet, tani nuk dua te ndalem ne keto .....

Kurani nuk ka cka te sudjohet, ai u eshte dedikuar masava te trasha ne shek. VI, mos u deshpro kur i degjon te vertetat dhe mos beso se Zoti leojon dikujt aso martesash, por beso se atij qe i martoi, atij i pelqeu, seps endryshe ofendohet Zoti:

shko te www.albislam.com dhe lexo...

Te albsilami e ke hoxhen qe ka mabruar studimet ne Arabi dhe ai thot se gruaja nuk ka te drejte te ndaloje burrin te marre nje nuse tjeter...lexo aty te pyetje e eprgjigje...

Ja njeri paska deklaruar se kurani eshet shkence dhe Zoti , ndoshta, por Zoti nuk ka dashur te na dergoje libra shekncore, por libra fetar. Meqenese se Kurani qenka shkence, atehere na duhet nje fe.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shėn Albani : 27-10-2002 mė 15:37

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008

Shen Albanit

Albani

Urina, qofte ajo e deves, ka dicka sheruese. Te ne perdoret urina e kalit per me e sertue duhanin. E gomarit poashtu ben ilac. Ketu ne perendim ka shume libra te shtypura lidhje me urinen si ilac (bari) per sherimin e disa semundjeve. Me se shumti perdoret urina e vet personit. Madje flitet se urina e ciles kohe eshte me e shendetshme (e mengjesit a e mbremjes). Miza gjithashtu perdoret si ushqim me plot kalori per ata qe ushtrojne kushtet per te mbijetuar (komandoset, pilotet...etj).

Per hadithet fola nje here...

Edhe at hoxhen te albislami e njoh. Ai nuk jep pergjigje pa u konsultuar me dike apo pa e gjetur pergjigjen diku.

Ky fare jimmy2030 paska thene se Kur'ani eshte shkence. Gabim. Nuk eshte shkence por burim dhe baze i/e te gjitha shkencave.
    Ti thua se eshte perralle e koherave te motshme. Une them se Kur'ani e tregon te kaluaren, te tashmen dhe te ardhmen.

Tung!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008

Lightbulb Jo shkence por burim themelor i shkences

Jimmy2030

Une jam duke e lexuar "Per njerezit qe mendojne" te po te njejtit autor. Eshte i perkthyer ne gjermanishte me titull: "Für denkende Menschen".

Tung!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Po ketu ishte fjala per Kadarenė?!

Ju per ēka po flisni?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Kadareja eshte pronocuar heret per fene ne Shqiperi kur e barazoi islamizmin dhe fondamentalizmin me nje te keqe te madhe per shqiptaret. Kete e ka bere qe ne fillimet e demokracise shqiptare me nje sere artikujsh ne shtypin e ri te lire te kohes. Qe prej atehere, Kadare i ka qendruar besnik fjaleve te tij duke mos u stepur edhe pse nje uragan fjalesh, ofendimesh dhe kercenimesh i jane bere nga klerike myslymane dhe zedhenes shtypi te tyre si Baleta.

Kadare eshte fajtor pasi beson se Shqiperia, vendi i tij, nuk i perket qyteterimit aziatik por atij europian perendimor. Ai beson se te paret e shqiptareve e kane pranuar me predikim fene e krishtere per tu konvertuar me vone me dhune ne fene islame nga pushtuesit 5 shekullore otomane.

Arsyeja perse Kadare acaron kaq shume kleriket myslymane lidhet me faktin se ai i perket fese islame dhe emri qe ai mban eshte emer myslyman. Shtoi kesaj edhe faktin qe Kadare gezon nje reputacion te madh jo vetem ne boten shqiptare por edhe ate europiane, dhe fjalet qe ai nxjerr nga goja rendojne dyfish.

Shume nga ju me siper mundoheni te mbani ane, pro apo kunder Kadarese. Ne fakt, as qe behet fjale per te mbeshtetur apo akuzuar Kadarene. Kadare nuk ka nevoje per mbeshtetjen ime apo tuaj, ashtu sic vetem njerezit e pakulture gjejne fjale te ofendojne Kadarene.

Mesazhi i Kadarese, nuk ka per qellim te beje te ndihen keq besimtaret myslymane, perkundrazi. Mesazhi i tij ka nje domethenie te madhe dhe i drejtohet cdo shqiptari pasi fati i Shqiperi eshte ne duart e secilit prej nesh dhe vendimeve qe ne marrim. Ceshtja shtrohet, do te hyjme ne familjen europiane, do te hyjme ne familjen aziatike apo do te ngelemi si ata mulatet e vetmuar qe te bardhet nuk i afrojne pasi nuk jane tamam te bardhe, dhe te zinjte nuk i pranojne se nuk jane tamam te zinj.

Kadare e ka bere zgjedhjen e tij si shqiptar, ju beni tuajen pa qene nevoja qe ti hidheni ne fyt njeri-tjetrit per pergjedhjet qe ben. Eshte e drejta juaj te besoni ne cdo fe te doni, ose te mos besoni fare.
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    kadare shprehimisht i ka bere thirrje kombit per tu kthyen ne krishterim...

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    shen alban, cka mendon ty per ate thirjen, a duhet ti permbahena?, nese PO, atehere pse, kujto, CDO gje duhet te arsyetohet, edhe ato thenjet e tua per profetin, edhe ato duhet te arsyetohen, perndryshe del vetem si njeri qe ka deshire te polemizoj, e jo te diskutoj.

Flm
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Nuhe
    per mua ka me shume vlere dhe ka punuar me shume per kombin se sa gjithe hoxhallaret per 500 vite. Une kam me shum repekt per Kadaren se per Muhametin; JO NJE HERE; POR MIJERA .Kadare nuk ka bere te liga sic ka beri i vetquajturi profet!

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Norēa.li pohon:

"Nese ti je i sigurte se Muhammedi qenka martuar, gjegjesisht paska pasur marredhenie seksi me Ajshen qe nga mosha e saj 6 (gjashte) vjecare, atehere mund te them me ndergjegje te paster se edhe ai ka qene pedofil.
    Jo une nuk e besoj se nje gje e tille i eshte lejuar dikujt nga Zoti te martohet me foshnje. Prej nga i ke ti keto te dhena nuk e di."

Une THEM:
    "Dhe ti beson se kete ia ka ljeuar Zoti, e une te them se Zoti nuk eshte pervers! Une nuk besoj ; SEPSE BESOJ NE MENCURINE ABSOLUTE TE Zotit! Dhe nuk dua ta ofendoje Zotin dhe ta konsideroj perkrahes te pedofilizmit"

Te lutem me trego a te duhen faktet akoma per kete martese, apo si eshte shpjegimi yt lidhur me Ajshen dhe Muhametin! Me intereson se si e sheh ti kete, sepse ketu shihet serioziteti yt dhe...

TE VERTETEN E DUA SA EDHE ZOTIN. TE LIGEN DHE PERVERSEN E URREJ EDHE KUR VJEN NGA ZOTI VET!

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    shen alban, a eshte mencuri, ose te themi diplomaci te prekish ndjenjat e pjeses dermuese te popullit tend?, cfare mencurie tregon kadareja kur leshon nje fjali te tille?, shqiptaret kane islamin SHQIPTARE karakteristik per trojet shqiptare. Nje kulture e mbjellur dhe kultivuar per qindra vite, natyrisht e pranuar nga vullneti lire i individave, nuk mund te leshohet. Si supozon zoteri kadare ta beje kete, kthimin tek feja e te pareve, ne cfare menyre, si?, ka ndonje maqine elektronike ku duhet te shtypet nje toke, a si e paramendon ta beje kete?

Zoteri alabani, a ja ke bere njhehere vetvetes kete pyetje?, si mundet nje gje e tille te realizohet?, a e din si?, une te tregoj, shih spanjen e vitit 1492. A deshiron qe une te detyrohem te shkoj diku ne sahare, a ne afganistan?, une krishterizmin NUK MUND ta pranoj, PERSE?, te me respektoj europa?, ajo do te me respektoj si jame, eshte detyre e saj nese metevertet eshte per vlerat themelore te demokratise, nese JO, atehere eshte per vlerat e kishes mesjetare. Deshiron nje gje te tille?, zgjidh e merr.

Une me nje preteks i kam hijt studimit te fese (ne menyre autodidakte), duke dijtur se veprat e pejgamnberit jane me domethenje te thella dhe assesi spontane, por te kulluara e filtruara para perdorimit, te ki perfundim me solli nje analize e se kaluares, ndodhive politike.

Figura e Ajshes, eshte fascinuese, ajo eshte rebelja e pare e gjinise se saj, nje grua plot energji, me mednimin e saj dhe pa frige. Ndoshta per keto cilesi e ka dashur profeti. Dhe kur kujtoj jeten e profetit mendoj se njeri me te natyrshem se ai nuk ka ekzistuar dot. Alban, disa dite para vdekjes kur i vjen pak energji per tu cuar ne kembe, shkon per tu falur ne xhami, me plot gezim e presin besimtaret dhe natyrisht ja hapin rugen per ne mihrab, e per ti fale, por ai ja lejon vendin Abu Bakrit, dhe PROFETI i lidhet shokut tij me te ngushte ne lutje, bashke si njeri i thjeshte me besimtaret tjere, a nuk eshte ki nje gjest njeriu, dhe kete gje ai e ka patur ne maje te gjuhes, cdohere, per tu treguar shokeve e besimtareve, se ai eshte njeri asgje tjeter. Ketu tregohet madheria e zotit (barazia e njerezve), dhe se shoket e tij, prijesit e pare, themeloret e islamit, e kane kuptuar misionin. Edhe pse pejgamber, i derguar i zotit, duke patur krejt mundesite qe ekzistojn per nje jete ne luks, mbeti njeri i thjeshte dhe vdiq ne nje kasolle me tulla balte. Sic u tha kundershtareve te vet, qe i ofruan nje oferte per te lidhur paqe "edhe diellin ne krahun e djathte, e henen ne krahun e majte te mi zbritni, une nuk do ta leshoj missionin tim". Sa te drejte ka patur, me milliarda here ne DITE sot po permendet emri i tij dhe po i drejtohen falemnderime.

Jeta e profetit te muslimaneve eshte krejtesisht e kundert me ate te isaut qe ja mveshin te krishteret, dhe nga kjo nisme cdo krahasim eshte vec nje loje femijesh qe nuk sjell as dobi, e as dem. Por, per te ditur me ndare te verteten nga e paverteta, duhet me e ditur se cka eshte e verteta dhe e paverteta, jepua gjerave vleren e duhur, mos i mbivlereso e mos i nenvlereso. Gjeje mesin e arte, nje cilesi e vecante e islamit. Analizo e llogjiko, e do te veresh se nuk jam gabim.

A e vlereson popullin tone si te mencur?, perse e perqafoj me kaq numer te madh islamin, a ke kujtuar ne kete drejtim o alban?, perse mbetem ekzot ne europen e krishtere dhe u mbrojtem e flijuam kaq gjak, mu per shkakun se jemi NDRYSHE?, perse nuk treguam mencuri e nuk u beme si fqinjet tane, e ndoshta edhe tirana sot do te kish metro?, PERSE?, une jam krenare qe jam shqiptare, ti a je?, a don te jesh dikush tjeter?, zoteri kadare don te jete dikush tjeter, dhe ai mund ta beje ate, e din pse?, pse eshte fantast, e ka profesion. Realiteti shoku alban, eshte ndryshe, fatmiresisht e fatkeqesisht.

Flm
    albanish by nature

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Premisa tė gabuara
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 06-10-2011, 14:03
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  5. Historia fetare pėrmes historisė dramatike (nga Ismail Kadare)
    Nga macia_blu nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 13-01-2004, 12:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •