Po pse ty Roni te duket se ne Shqiperi islamizmi eshte i rrezikshem ? Cfare rreziku ne planin personal apo qofte dhe me gjere ke pare ti nga islamizmi . Une qe shkruaj me te vertete jam mysliman dhe 90% te miqve te mi i kam te feve te ndryshme nga e imja gje e cila nuk me pengon ti kem shume miq sikunder dhe ata mua. Pra ajo qe dua te te them ne shqiperi pervec se te mirave islamizmi nuk ka sjelle asghe tjeter . Por faktet mbi Evropen jane fakte duam apo nuk duam une apo ti . Dhe nqs une shpreh ketu frymen antieuropiane por edhe jo pro arabe sic thua ti kam arsye te fuqishme qe e bej kete. Arsyeja me e thjeshte qe mua nuk me duket normale qe cdo shqiptar te presi si qen neper dyert e ambasadave europiane me dite e net te tera ndersa nje fshatar injorat grek apo italian te futet ne shqiperi sipas qefit vetem se qenka europian. Europa qe na ka marre gjysmen e TERRITORRIT mos harro, dhe nuk eshte pak se po ti eferohemi Lindjes se mesme ku ka vite qe per shume me pak territrre behet lufte e pergjakshme.
Mos degjo cte thote afendikoi or cun !
Krijoni Kontakt