personalitetin
karakterin
bukurine
dhe humorin .
kaq . sjane shume .
personalitetin
karakterin
bukurine
dhe humorin .
kaq . sjane shume .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
nje mashkull qe edhe humbjen, refuzimin, a dhimbjen te dije ta perballoje me dinjitet e fisnikeri.
Tek nje mashkull admiroj
Personalitetin
humorin
dhe ajo qe me bene peshtypje shume shume shume eshte menyra si flet dhe si hec
![]()
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Faktin qe: Ne hall,pa hall;ne te mire a ne te keq,SA VEN KOKEN NE JASTEK VEN NE BOTEN TJETER(dmth gjum top)
Aman, se do na dale ndonje me penis envy ketu.
Ja sipas rendesise cilesete qe cmoj ne nje mashkull:
1-Te jete shume i dashuruar me mua !! Kryesorja!!
2- Karakteret te perputhen
3- Edukata
4- Inteligjent
5- Edukim te mire
6- Humor
7 - Bukuri
8 - Pasuri
![]()
Jasht mase interesante se si shumica e femrave ktu kane permendur mencurine, humorin, edukimin, sjelljen ndaj tyre si gjerat me te rendesishme qe do admironin ne nje mashkull. Ne jete reale ama une hasem me boll femra qe shkojne per meshkujt qe nuk kane asnje nga kto aspekte ne karakterin e tyre, ose kane ato komplet te kundertat (jane idiote, arrogante, fodull etj)! A mund te ma shpjegoni ju femra kte ndodhi?
Aha, allow me (nuk mund te te lija bosh ketu, si komshi qe te kamPostuar më parë nga i_pakapshem
):
Eshte e vertete qe nganjehere te gjitha ato cilesi qe ne te gjitha i konsiderojme si te mira, fluturojne jashte dritares (sidomos kur sheh nje cun - mashkull, djale, burre, whatever - qe eshte hot fare). Shume njerez (meshkuj dhe femra) veprojne me zemer dhe jo me tru shumicen e hereve.
Nga ana tjeter, kur nje mashkull sheh nje vajze shume te bukur dhe mendon qe ajo vajze duhet te shkoje me te ne vend te mashkullit me te cilin ajo eshte ne ato momente, ndjenja xhelozie shpalosen (edhe pa e ditur), dhe ai njeri te cilin do e konsideroje te mencur dhe te mire, zevendesohet me nje imazh te nje mashkulli idiot dhe vagabond. Kaq nga une. Me kundershto po te duash![]()
Ignore List: Den Bossi
LoooooooooooL amon mi dhe tiPostuar më parë nga Gio
. Ikin trute ikin Gio nga dritarja por jo per shume kohe. Dhe prap vijne, dhe kur vijne pastaj fillon lista, cilen nga ato permbush ai, and then we give them the boot.
.
Dmth, prap dakort me ty une. Si gjithmone thuaj.![]()
Pergjigja qe prisja, ne nje fare menyre ama po jo komplete. Per ate qe the qe shume njerez veprojne me "zemer", do ta zevendesoja fjalen zemer me "b*%&#". Dicka tjeter. Mendimi im nga cka kam vezhguar, lexuar, jetuar dhe eksperiencuar eshte qe femra i ve rendesi bukurise fizike vetem kur kjo eshte shume dominuese ne nje mashkull, dmth djali eshte jasht mase i bukur alla model qe te gjithe njerzit dhe femrat e konsiderojne per te bukur. Shumicen e rasteve, per mua natyrisht, une mendoj qe femrat ju vene rendesi gjerave qe dalin nga goja e mashkullit. Ktu e kam fjalen jo per dijen e tij por per "the game he spits" (ti gio e kupton kte mjaft mirePostuar më parë nga Gio
) dmth shkathtesine qe ka ky mashkull per ta magjepsur femren me fjale (tja Pj*rdh*r mendjen ta them shkoqur fare lol) qe shumicen e kohes jane genjeshtra. Shume here kta meshkuj "te shkathet" nuk jane tmerresisht te bukur; jane te paraqitshem dhe ka edhe here qe jane thjesht te shpifur. Shume here kta meshkuj jane te pashkolluar, vulgare dhe hiqen si trima kur ne te vertete jane frikacak, por ama prap nje numer i madh femrash te bukura dhe te zgjuara shkojn me kshu lloj meshkujsh. Per mua kjo tregon se ajo "shkathtesia e gojes" per kto femra mban vlere me shume se te gjitha mangesite e tjera te nje mashkulli. Gjithashtu me le te mendoj qe femrat nuk jane aq te zgjuara sa e mbajne veten te jene.
Krijoni Kontakt