Inteligjencen
Formimin
Ambicjen
Pamjen e jashtme
Charismen
Respektin per familjen
Te qenurit social
Capkenllekun
...
Inteligjencen
Formimin
Ambicjen
Pamjen e jashtme
Charismen
Respektin per familjen
Te qenurit social
Capkenllekun
...
Kam vetem nje limit: qiellin!
Admirimi dhe cilesite pozitive jane gjera te ndryshme.
Admirimi eshte diçka qe vete nuk mund ta kesh , ose jo ne formen me te plote.
Psh admiroj prezencen, edhe sikur me i telendisuri te jetete ben te ndihesh e mbrojtur ose e sigurte ne njefare menyre
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Hahaha...e bukur kjo!Me kujtoi ate parrullen qe perdorim zakonisht ne meshkujt e telendisur ne te tilla raste: -Mos caj koke,sa te jesh me mua,zere se je vetem!Eshte nje shprehje mjaft inkurajuese ne fakt sepse te ben te rrisesh vigjilencen dhe per pasoje,te shton besimin te vetja...![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga shoku_tanku : 16-04-2009 më 09:15
blue_sky
Inteligjencen
Formimin
Ambicjen
Pamjen e jashtme
Charismen
Respektin per familjen
Te qenurit social
Capkenllekun
Ishalla sme takon![]()
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Ti po e cileson veten si "i telendisur" ?? WoW . ky eshte lajmi i dites
Ndonjehere (ndonjehere ama) mund te ndihet nevoja per tu mbeshtetur diku.
Te tjerat i ke llafe ne ajer ti tankist, se per te thene ndonjehere ate fjaline qe ke shkruar me siper , nuk e ke thene ... as nuk do e thuash![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Forca fizike. Dhe te hap nje kuti konservash gricem me veten.
Feelings change - memories don't.
Oj te thene qe i bej!Eshte me e ndershme t'i shkarkosh nga vetja pergjegjesite qe nuk i mban dot..Tanku me la shendene!I vetmi kujtim qe posedoj prej tij eshte fotoja qe kam ne kete forum...Tani nuk mund te mbroj dot as veten time...me i telendisur se kaq,nuk ka ku te vere...Po ju mos u beni merak.Keni naton tani qe ju mbron...lamtumire!
Nuk e kuptoj pse eshte futur pasuria tek cilesite e admirueshme. Nje person mund te jete shume here me i pasur se mua dhe kurre nuk do te jete me i admiruar se une. Per vete faktin se kurre nuk do te jete me shume i pajisur, me i mire se une. Pasuria duhet te jete: karakter + para + lumturi + sex + personalitet + vullnet. Njerezit thjesht me para mund ti duken te admirueshem thjesht femrave debile qe mendojne se jane te ditura e inteligjente.
Sa mbrapa bote qe je more Ajzberg,shkundu a derbardh se mbete demode!Mjafton te thuash para dhe i ke thene te gjitha..)
Ky eshte mendimi yt. Po zor se ben gje me kte mendje.
Kujt po ia ndjen per paret e tuja.
Edhe femrat do te vijne te ty sa te rrjepin ca dhe do te fusin gishtin. (shembull se nuk e kam personalisht me ty)
Krijoni Kontakt