Femrat admirojn se sa eshte ne gjenjde nje mashkull tju blej cfar te duan ato. Te tjerat jan komplimentare opsionale.
Femrat admirojn se sa eshte ne gjenjde nje mashkull tju blej cfar te duan ato. Te tjerat jan komplimentare opsionale.
Nese do folim per keto cilesi qe ka paraqit ky
1 - Inteligjence
2 - Edukim i mire
3 - Humor
4 - Karakter
5 - Bukuri
6 - Pasuri
Renditja ime do ishte kjo
1.karakteri
2.edukimi i mire
3.inteligjenca
4.bukuria
5.pasuria
6.humori
ya 7abebe 3rab laya
tadmak badya
enta b't3ref ana sho ba7ebak
we adesh galee 3leya
lolPostuar më parë nga Gio
Dmth ty te impresionoka ndonje sales representative ( ato jane shume llafazan...ja kalojne edhe femrave me nje fare 'inteligjence te konsiderushme' qe kane pasqyre edhe ne tavanin mbi krevat lol )
p.s nuk eshte puna se sa flet por ca flet![]()
...
karakteri
inteligjenca
edukim i mire
humori
bukuria
pasuria
Ndryshuar për herë të fundit nga Flava : 23-06-2006 më 07:09
Te dua se s'te urrej dot......
waaw...lum si shoqeria Shqipetare me gjithe keto pretendende. Po me duket kjo pjese e forumit si nje lagje ne "The Stepford Wives" city...ne aparence e llafka keputeni nga beli, ce do se veprimet (sic e ka thene i_pakapshmi) tregojne ndryshe, edhe pse justifikimi per to eshte ne maje te gjuhes nga femra.
Nje pergjigje me pelqevi se tepermi nga sonnywriter: "Origjinaliteti".
Pastaj ne lidhje me ate qe nje femer kerkon: "Qiqra ne hell" kerkojne femrat. Menyra me e thjeshte per te kuptuar se "c'duhet" te kerkosh eshte te kesh te qarte se nga cili tip "kerkohesh" ( edhe ketu e theksoj per nje marredhenie, jo one night thingie)
(kuptohet qe kjo gje nuk aplikohet tek une, se une e kam shumete qarte se cfare kerkoj)....Por di qe nqs kemi te bejme me "dy karaktere qe perpuqen, atehere mendoj qe nuk ka lidhje me te "merzitshme" dhe kjo rezulton pastaj ne sherr, ngritje tiganesh, fjetje ne divan dhe jo krevat, tradheti, nerva, lote, trishtim xhelozi, etj etj. Pra duhet qe me "dy kendveshtrimet e ndryshme te shikohet ne te njejtin drejtim". Femra duhet te kuptoje qe "Asnjehere nuk ka per te Ndryshuar mashkullin, ashtu sic ndodh e anasjellta (kur femrat kane nje karakter te forte edhe shohin me syte e mendjes edhe jo syte e ndenjave).
P.S.
Pastaj nevoja biologjike kane te gjithe.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Dara : 23-06-2006 më 07:51
My whores left me no time to get married.
pilivesa.... fole bukur.ka lezet kur vajza e shikon te verteten dhe flet hapur.
jam dakort me ty,
hallall
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
Me pelqen mashkulli indiferent.
Ne fillim te meshkujt une shikoj
1-inteligjencen
2-edukaten
3-bukurin
4-sensin e humorizmit
po kishte keto sme intereson asgje tjeter
Il mondo e sotto i miei occhi e io sono negli occhi ti tutti
kue interesantin dhe nuk jane aspak te tille , thjesht e vejne nje maske
Pse?
Pse duhet te jet e percaktuar ajo qe adhuron tek nje mashkull?
Mendoj se ai qe do te bej per vete mund te ket karakteristika komplet dryshe nga ato qe ke imagjinuar ose kerkon ti tek nje mashkull.
Dhe dicka akoma.Nuk esht mire qe njerzit te kerkojne njeriun ideal se zakonisht nuk kenaqen me as gje dhe ne fund mbeten vetem.
*There Is Always Some Madness In Love. But There Is Also Always Some Reason In Madness*
Krijoni Kontakt