Jo mire e ke. E te njejtes ide jam edhe une. Une vetem e kam inat kur femrat thone qe s'ka rendesi fare.![]()
Jo mire e ke. E te njejtes ide jam edhe une. Une vetem e kam inat kur femrat thone qe s'ka rendesi fare.![]()
Ignore List: Den Bossi
.................................................. .........Postuar më parë nga Gio
...........pyetje e bukur, vet adhuroj shum gjera tek Meshkujt...por ja po i ceki vetem disa me te rendesishmet.
Te jet i shendosh, dmth. ta ket nji jet te shendosh, pa pijre Alkoholike,Duhan...
Te jet i Dashtun.
Te jet i pastert,higiena maxima...elegant...
Te me bej te qeshi, te jet optimist...
Te ket edukimin e mir dhe natyrale, mos te jet menemadh.
Te ket nji entiligjenc te duhur, te dij te filozofoj te tjerve, por mua nuk ka nevoj...
Te jet i sinqert
Mos te jet maqist...
Te me doj shum...ket tip te Mashkullit e adhuroj dhe vetem per te jetoj.
Ne ket tip te Mashkullit eshte shum let te dashurohet çdo vajz.
...jo ende ket tip nuk e takova, kur do ta takoj do tju tregoj...SUKSESE TE GJITHVE...
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Ja po i shtoj un ca opcione!
Te jete romantik!
Te jete shkatarraq (sepse do ti jepte femres menyre per tu zene dhe per tu ankuar em shoqet, motiv muhabeti me 1 fjale)
Davius, mjaft mer bone si i ofenduar!![]()
............................................Postuar më parë nga romeoOOO
TE JET ROMANTIK , ME DUKET NJI GJE E SHKELQYESHME, por shkatarraq te lutem qe do te thot, nuk e kuptoj....................nese eshte kejo nji gje negative, vet me shoqe nuk do te flasja fare , por me te.............suksese romeoooo, po ti djal e e gjete gjulieten????!!!!!!!!!!!!..................
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Të vetmen gjë që s'e kam vetë...
... "Mollën e Adamit" :P
Ndryshuar për herë të fundit nga Henri : 14-04-2006 më 13:13
Perëndia nuk është mace...
cfare adhuroj tek nje mashkull...!!
zerin
humorin
fuqine e tij fizike
karakterin e tij te forte
inteligjencen
cmendurine e tij mbas nje femre :P
e shume te tjera...
Daviuso meqe mu duke shume i axhituar, po te them se ska ndonje gje qe femrat te flasin per meshkujt edhe aq me teper ska ndonje diskriminim ketu pasi femrat per infon tat flasin vetem per meshkujt. (lol well ne shumicen e rasteve edhe kohes).Postuar më parë nga Davius
Edhe kur dikush flet per ty (edhe ne kete rast dikushi jan femrat se ska kush te jet tjeter), ty s'te mbetet gje tjeter vec te degjosh mendimin e tyre pasi ske c'ben per manipulim mendimi.
Te kam si evladin tim ere, pranej edhe te flas. :P
HOLLAND...
Karakterin edhe humorin- pasi thone qe buzeqeshja te shton jetenPostuar më parë nga Gio
..
Nuk mund te cilesoshe- pasi cdo meshkuj ka ate cilesine e vete te vecante, por ai duhet ta perdori ate cilesi ne nje ame mesa efektuese.
How can she fall, if there is no one there to catch her
Keshtu ne pergjithesi Trute![]()
te ket humor ne radh te par.... me nje njeri qe jetoj dua qe te ket humor , qe te me bej per te qeshur se ne pleqeri nuk do kemi me bukuri vetem humori dhe muhabeti do na mbesi.....
Krijoni Kontakt