Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 102
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509

Çfarë admironi tek meshkujt?

Nuk do te them "adhuroj" si ajo tema tjeter se ajo fjale me duket se e tepron nje cike. Por hajt tju japim ju djemve nje cike drejtim qe heren tjeter te keni ide me te mire se cfare admirojne femrat.

Ja tja nis une:

1 - Inteligjence
    2 - Edukim i mire
    3 - Humor
    4 - Karakter
    5 - Bukuri
    6 - Pasuri

Shtese ne teme per hatrin e Daviusit

Te gjithe opionionet e burrave jane mese te mirepritura!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pasiqe : 14-04-2006 më 10:54
    Ignore List: Den Bossi

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Me kryesoren qe admiron nje femer tek nje mashkull, e paske venduar ne vend te fundit, Gio!
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Po ti nuk me dukesh si femer pse pretendon qe i di se cfare mendojne femrat? Une te dhashe opinionin tim me renditje sipas rendesise se tyre. Kam aq bindje tek forcat dhe perpjekjet e mia qe te mos me duhet te mbeshtetem te nje mashkull per para.

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Te bisedosh se sa i forte eshte ujku dhe te mos jesh ballafaquar asnjehere me ujkun, eshte njejte si ju gocat te debatoni ne forum, kuptohet per ne meshkujt, pa prezencen tone.

Mendimet e njeres ane, asnjehere nuk jane te plota edhe pa mendimet e anes tjeter.

Kjo eshte e gjitha.

PS:
    Me fal qe te prisha temen, se paskam verejtur qe eshte hapur vetem per femrat.

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Urime Gio!!!!!!
    Dhe mos i bertit djalit moj, ku i dihet do e kete pervoja...
    Ja tani te presim dhe mendimet e te tjerave dhe te dalim me nje konkluzoion....Jo per ndonje gje po te pakten mos te turperohemi kur dalim me ndonjeren...(si bej dhe une, sikur deri tani ja kena fut kot...)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Jo s'ka nevoje per falje. Gjithmone duhet mendime te te dyja aneve. Mua vetem nuk me pelqen kur njera ane (cilado ane te jete) kujton se e njeh anen tjeter me mire se ata/ato njohin veten.

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Njehere ne fillim me eleminove nga biseda me preteksin se jam mashkull, ndersa tash me fut perseri ne valle. Hajt bela hajt. (lol)

Antipatrea, nga pervoja e kemi plako. lol
    Jemi djegur nga qumeshti, tash i fryejme edhe kosit.

Une mendoj se me mire palet njohin tjetrin, se sa veteveten!

larguar Maska e Silk
    Anëtarësuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    davius, nese nje femer ka vleresuar tek ti pasurine dhe per me teper vetem ate, ke te drejte, qe kjo gje te te duket e patolerueshme, kete mendim kam edhe une. ka edhe femra te tilla, ka....kokeboshe.......

nga nje lidhje duhet te pasurohesh jo materialisht, mua me duket, sikur po flas per gjera te vetekuptueshme, apo jo?

ne jete te paraqiten shume opsione, ty te duhet thjesht te zgjedhesh (ketu qendron mprehtesia e mendjes dhe pjekuria) dhe pastaj: game over......
    Ndryshuar për herë të fundit nga Silk : 14-04-2006 më 11:33

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar më parë nga Silk
    davius, nese nje femer ka vleresuar tek ti pasurine dhe per me teper vetem ate, ke te drejte, qe kjo gje te te duket e patolerueshme, kete mendim kam edhe une. ka edhe femra te tilla, ka....kokeboshe.......

nga nje lidhje duhet te pasurohesh jo materialisht, mua me duket, sikur po flas per gjera te vetekuptueshme, apo jo?

ne jete te paraqiten shume opsione, ty te duhet thjesht te zgjedhesh (ketu qendron mprehtesia e mendjes dhe pjekuria) dhe pastaj: game over......
    Silk, nqs pasuria eshte e vetmja gje qe vleresohet, atehere eshte keq, por per mendimin time nuk ka asgje te keqe te vleresosh pasurine. Te gjithe njerezit duan te jene rehat ne jete. Une sa here qe thone grate qe pasuria nuk ka rendesi fare, me duket nje cike si nje opinion hipokrit.

larguar Maska e Silk
    Anëtarësuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    jemi te lire te mendojme dhe te veprojme, ashtu sic na duket me mire. une personalisht mendoj, qe eshte e gabuar te pretendojme nga meshkujt "te na mbajne", gjithashtu qe eshte e gabuar, qe meshkujt ta ndjejne kete presion mbi shpine. kunder kesaj ideje isha une. a e vleresoj pasurine e partnerit? sigurisht, qe po, do jetonim me mire. ne anen tjeter do ishte normale, qe edhe partneri ta vleresonte pasurine tek partnerja. une thjesht nuk bazoj vendimet e mia per te kaluar jeten me nje njeri mbi kete gje. mbase te duket absurde.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Silk : 14-04-2006 më 12:21

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •