Enver Hoxha dhe Ferizajt asnjehere nuk kane fyer dhe nencmuar keto figura.Postuar më parë nga Davius
fjalet jane me qellim te keq jashte konkteksit.
skenderbeu vetem sa beri lufte 25 vjet. shqiperia nen Enver Hoxhen u ndertua komplet nga nje shtet anadollak, qe la zogu, ne nje shtet te kompletuar.Postuar më parë nga Davius
zogu nje xhandarmeri qe i zgjidhnin ceshtjet e hetimit duke vene ne dru njerezit, enveri beri gjykate, prokurori, hetuesi etj.
zogu kishte 5 ushtare qe ndihmuan ate te kalonte kufirin me floririn e vjedhur nga thesari, enveri beri marine, aviacion,ushtri te mekanizuar etj.
kur zogu fliste per "oksident", enveri pruri te mirat e oksidentit,mjekesi,arsim,etj. ne shqiperi. ah! demokracia importon te keqijat e oksidentit.
me thoni juve kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur, kur shqiptaret kane pasur ndonjehere shtetin me te kompletuar ne historine e tyre para shtetit te enver hoxhes.
analogjia nuk ka te beje me fuqine ushtarake, apo ekonomike.Postuar më parë nga Davius
cfare force kishte shqiperia ne planet qe ne 40 vjet arriti te transformohej komplet nga nje shtet anadollak ne nje shtet te kompletuar. kush ishte ai shtet te arrinte keto?
populli thote ato fjale per hiperbolizojne nje figure qe as krishti as muhamedi nuk mund te benin detyrat titanike qe enver hoxha beri.
Lavdi vepres dhe figures se Enver Hoxhes!
Qofte e pavdeksheme figura e Enver Hoxhes!
Krijoni Kontakt