Gjithmone ngelet dicka pa u thene..shpesh per mungese mundesishe,ndonjehere ngaqe personi te cilit ke dicka per ti thene nuk do te te degjoje,madje ndonjehere dhe kur ke mundesine te shprehesh nuk gjen fjalet e duhura dhe s`thua asgje ose thua dicka krejtesisht tjeter..
Miq forumista ju ftoj te shkruani gjerat qe ju kane mbetur pathene dikujt qe eshte apo ka qene pjese e jetes suaj...
...S`ka kaluar shume kohe dhe plaga e shpirtit eshte akoma e hapur dhe dhemb shume..,e di ndoshta keto rrjeshta s`do i lexosh kurre por kjo s`me pengon te te them qe te kam dashur shume,madje akoma eshte nje pjese e imja qe te DO..
Ditet e para e kisha shume te veshtire te mesohesha me idene qe s`isha me pjese e jetes tende,brenda meje zhvillohej nje lufte e pameshirshme ndjenjash mes urrejtjes dhe dashurise per ty dhe te vetmet momente qe gjeja pak qetesi ishin ato kur qaja dhe nxirrja te gjithe mllefin dhe trishtimin qe kisha ne shpirt..,Me pas kjo u zbeh dhe fillova te fajesoj veten time se mos ndoshta kisha bere dicka gabim,por jo as kjo s`ishte..Nqs te dashurosh dike me gjithe shpirt,te tregosh kujdes per te eshte gabim ath ky ishte i vetmi gabim qe une bera ne lidhje me ty..
Nuk po kerkoj pergjigje per Pse-te e mia madje tashme s`ka me te tilla,s`dua te gjykoj sjelljen tende,ndonese me lendove pamase,perkundrazi une pranoj c`do zgjedhje te bere nga ti,eshte e qarte njerezit s`eshte e thene te ecin ne te njejten rruge per shume kohe..
Te thoja gjithnje qe e urreja largesine dhe kohen pasi ato shkaterrojne cdo gje dhe kshu ndodhi ndonese per ty isha e gatshme te beja cdo lloj sakrifice pa u mendur dy here..
Do doja te gjeja forcen brenda meje per te te thene KTHEHU TEK UNE ashtu sic gjeta forcen per te te FALUR por s`mundem,ti e di sa te veshtire e kam te kthehem pas..
Jeta me mesoi te vazhdoj dhe pa ty dhe te premtoj se do jem e lumtur mbase jo aq sa do kisha qene me ty por do jem e lumtur,shpresoj qe gjithashtu te jesh dhe ti..
Vetem nje gje te fundit do te te kerkoj: Mos hiq kurre dore nga endrrat e tua dhe beso qe cdo gje mund te arrish..kete ma ke borxh..Ca ironie duhet te te urrej por nuk arrij dot..
E di qe po te te kisha perballe s`do mund te ta thoja kurre por tashme mund te te them LAMTUMIRE,ke qene shume i rendesishem per mua dhe shpresoj qe kur te kthesh koken pas te me shohesh dhe mua dhe te me kujtosh me embelsi..
Gjithmone pas shterngatave te fuqishme shnderrin dielli,eshte ligj i natyres..
PS:Nje ushtar gjate nje letre te cilen ja dergon nje gjenerali nder te tjera i thote: Ju shkrova gjate pasi s`kisha kohe t`ju shkruaja me shkurt..
Shpresoj te mos ju kem merzitur,..
Krijoni Kontakt