Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Une do ti thoshja lamtumire ne qoftese nuk beja dot gje ta ktheja mbrapa ndoshta do te ishte me mire keshtu sepse ose ti Sabina ose kushdo ben gabime ne dashuri edhe lejohet te falet ne qoftese ai person te do.Ky shkrim me pelqeu por nuk do ti thoshja asnje gje me shume nga ato qe ndeja per te ose do ta lija te kuptonte vet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    me duket se sabina ju fton te shkruani dhe juve ate qe s'keni guxuar te thoni drejt per drejt dhe jo ti jepni mend apo ta ngushelloni.....

Jeta eshte e cuditshme!!! Maska e *SaBiNa*
    Anėtarėsuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga babybell
    me duket se sabina ju fton te shkruani dhe juve ate qe s'keni guxuar te thoni drejt per drejt dhe jo ti jepni mend apo ta ngushelloni.....
    Pikerisht ky ishte dhe qellimi i kesaj teme..
    Nepermjet nje pjese te "jetes" sime une desha te krijoja idene e kesaj teme,megjithate une vleresoj ne menyre absolute cdo mendim te shprehur nga ju..
    Mendoj qe njeriu ndonjehere ka nevoje te shkruaj mbase me shpresen qe te ndihet me mire,pastaj gjerat qe kalojne "rrjeshtohen" ne skedaret e memorjes jane natyrisht pjese e pandashme e shpirtit por mbeten e kaluar..
    Faleminderit te gjitheve..
    Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!

Jeta eshte e cuditshme!!! Maska e *SaBiNa*
    Anėtarėsuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga TiLoNcE
    Sabina letra jote osht shum e ndjer..edhe pse SAD prap ishte e bukur
    Cudi..pse gjithmon robi kur ka dhimbje shkruan me bukur,,kompozon me bukur..flet me bukur..
    Ndoshta dhimbja osht me e fuqishme se te qenit i lumtur...

DM ku e ke lexu ket?? ma jep pak link po deshe ne MP

Pee.See Macho plz mos u nxef
    TiLoNcE cdo fjale e shkruar eshte thjeshte e ndjere,produkt i ndjenje qe solli te tjera ndjenja..
    Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Postime
    135
    Cdo njeri perj nesh mund te ndodhe en situata te tilla .ndoshta .une per veten time e kam veshtire te shkruaj ...........mezi Zoti u ri ngrita edhe njehere .........te kuptoje ne shkrimin tend ..por edhe me kohe edhe njeriu e harron ,por do te mbesin vetem kujtimet e bukra .........Primare mua eshte qe te fal dhe te mos urrej................gjithe jemi pra ne keso situata te tilla .me vjen mire qe njeri e cek une i kaloj mbrenda dites sa do doja edhe une te isha nje tipi si ai .qe ti harroje..........por e veshtire eshte se kur dashuron me gjithe shpirte .por prap.primare shendeta dhe lumturia do te na vije se e meritojme dhe nuk na harron .
    pershendetje nga une ...
    Rina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    o sabina
    mvje keq yllo, seriozisht
    por do te thosha kaq gje:
    kur e lexova postin tend mu be mishi puckuliza puckuliza,

nqs un do isha ndar nga nje vajze edhe ajo do tme shkruante nej leter te till un do isha kthyer prap( te pakten keshtu mendoj pa pas parasysh rrethanat qe ju kan ber ju te ndaheni), un te keshilloj qe ne nje menyr apo tjetren ti shprehesh kto fjal tek ai personi, se mbase edhe ai ndjen te njejten gje, por mbase eshte shum krenar e sdo te ulet e ti shprehi njenjat e te kerkoj qe te bashkoheni perseri!
    duke ju shprehur ti jo vetem qe ke mundesin qe ta fitosh mrapsh personin, por edhe nqs nuk e fiton ne baz te pergjigjies qe ai te kthen vendos...............a ja vlen vertet te vuash kaq sh per ate njeri!!!!???

un deri me sot skam pas noj rast qe mund ta shkruaj tek kjo tem
    se e kam ket te mete ca kam ta them ne sy se le pe rme von

sabina te uroj gjith te mirat yllo!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white_snake : 14-04-2006 mė 12:01

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Sabina:

Dashuria eshte gjeja me cmushme ne ket bote,Ndersa ndarja dhimbja me e keqe.Une do te thosha qe te uleshe dhe ti shikoje dhe nji her gjerat me qarte.Sepse i thon nji shprehje-=Njeriu nje her dashuron ne ket jet-= flasim per dashurine e vertet ate qe ralle e provon per her te dyt,Shpresoj qe ju te dy te lisheni perseri.Ah dhe dicka akoma me pelqen shume dhe firma jote sa mire do ishte sikur ta besoje vertet ate gje. Me keq ardhje Albi ose ANTENA
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Akoma nuk kam arritur te kuptoj pse duhet me qene kam autolezionist ne cdo lidhje dashurie. Gjithmone eshte nejri qe don me shume tjetrin, sa bukur do te ishte nje dashuri e njejte nga te dyja palet ( pothujse e pamundur).

Mbase dashuria eshte edhe kjo, vuajtje!

Once Upon A Time... Maska e BluE-MooN
    Anėtarėsuar
    13-12-2005
    Vendndodhja
    Diku Lart...
    Postime
    62
    Mua nje gje me vjen cudi.

Vajza qe ka hapur temen nuk e ka hapur me qellimin per te pritur ngushellimet e njerit apo te tjetrit apo per t emirepritur keqardhjen qe ndjeni ju kur lexoni letren. Ajo me duket mua fton cdokend qe ka ndonje gje qe kurre se ka marre guximin ta shprehe ose ska pasur mundesi ta shprehe , dhe ta shkruaje ne forum. Ose te pakten keshtu mendova une se ishte qellimi i temes.

P.S Timen do e shkruaj me vone, por ju lutem sdo doja komente ngushelluese apo keqardhese.
    Support bacteria. They're the only culture some people have !

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Fjalet qe s'thuhen jane ato qe te bejn te vuash.

~~~Shpeshhere, njeriu s'thote Te Dua nga frika se mos e humbasi ate qe do, por ne shpeshhere e humbasim ate qe duam, ngaqe s'themi Te Dua~~~
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lamtumire Albasoul !
    Nga ToNi-R_B-BoY nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 07-01-2011, 15:14
  2. Tė dobėsohesh nė zyrė? Tashmė e mundur!
    Nga Davius nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-12-2006, 07:58
  3. Gjamet e Atdheut!
    Nga LLemadeo nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 30-10-2004, 14:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •