lum si ti mistrec po une akoma![]()
lum si ti mistrec po une akoma![]()
* x 0 and case closed!
cristal, e dashur, mos u merzit. pyet blondin se ta pershkruan ajo qe te thash ti, e kam para syve une tenin tani. loooooool
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
amon mer amon mos e shifni shum cunin se keni me nai i honger nsysh masnej ne gjeni ven e futuni masnej se sju le rahat Blondie_18 pastaja do u gjermoj me satek ka mrapa hihihihihi
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
cik plak ngjan ti re....
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
Postuar mė parė nga END TIRONCI
amon mer amon mos e shifni shum cunin se keni me nai i honger nsysh masnej ne gjeni ven e futuni masnej se sju le rahat Blondie_18 pastaja do u gjermoj me satek ka mrapa hihihihihi
aaaaaa, mire e ke ti endi! sprishem me blondin un(qe me qe re llafi se njof fare) keshtu qe po iki te zhbiroj ne ndonje vend tjeter.
lool
hihihihihihi mir do bojsh hihihihi lenja gjith blonditit
endo na shkrive fare....ku e ke gjet gjithe kete sense humori mo amante kam zili vertet
![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
hihihi Blondo lene mos fol mo pe sensin e humori se qekom nqef sone hihihihine mos ma merrni per ters se skom pi gjo sjom ashu cuni
![]()
aaa, paska ironi te rende shume, blondie. looooooool
endi, beja te ditur kur ta marresh veten prape. hahahah
me te pyet e kemi edhe ne mistrece sti bejme![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Krijoni Kontakt