Ahahhaahhaha Zemra s'besoj qe te jesh aq naive sa te besosh qe ajo eshte lesbike.
Ahahhaahhaha Zemra s'besoj qe te jesh aq naive sa te besosh qe ajo eshte lesbike.
Keshtu,ne shkrim te pare,ke plotesisht te drejte por a mbrohen vertet keto te drejta private ne U.K?..nuk eshte se dua te nis e te bej dallime tani,natyrale apo antiPostuar më parë nga bunny
por ka patur shume Shqiptare te cilet kane aplikuar dhe jane rrefuzuar..perse duhet te ndodhin te tilla diferencime?!....a mos ndoshta ky eshte nje qendrim i drejte nga ana e qeverrise Angleze?"....nese keta gjygjtaret jane vertet kaq njerezore dhe kaq te drejte,atehere nuk kane perse te rrefuzojne njerez te cilet kane vertet nevoje per nje leje qendrimi...kjo nuk eshte gje tjeter vecse nje drejtesi rreklame dhe teper siperfaqesore..
haha 54 vjece ajo tani e kuptoi e ishte lesbike mas marteses dhe dy kalamajve. ca behet kshu u prish kjo dynja. sa per ata gayt ata duhen vrar komplet duhen zhdukur e kishte mir hitleri. po edhe kto lesbianat edhe kto duhen zhdukur
Postuar më parë nga bunny
Sa me kulture njera
Pershendetje!
Mire e kane bere dhe ata sepse se cili ka pas nje arsye njeri eshte ber gabel tjetra lesbike etc
Shpirt Njeriu
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
Ja 1 menyre e re per te bere dokumentat ne vendet perendimore.
Urime Shqipetareve sepse po i gjejne te gjitha menyrat.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Postuar më parë nga shoku_tanku
Po deshe te postoj nje Artikul qe kam shkruajtur vete per ligjet e jetes private ne UK, edhe kam mare A me xixellonja sic e thone anglezet...kshq nuk jan budalliqe.
Tani persa i perket ketyre ligjeve, do keshe parasyshe qe Anglia ka qene nje nga shtetet qe ka perpunuar per ndertimet e DREJTAVE TE NJERIUT qe ne 1950 (European Convention of Human Rights) por ama per ti pranuar ne shtetin e tij, i ka firmosur ne 1998 (ku ligji eshte futur ne fuqi ne 2000).
Dmth dua te them qe keto ligjet (drejtat e njeriut) shum avokate/barister vuajne ne perdorimin e tyre ne nje ane efektuese. Te krahasoshe ceshtjet qe argumentojne Artikujt, edhe te shohesh resultatin (se kush fiton) % jane shum ndryshe. Pasi aplikimi/procedura eshte disi jo a mbjetuar per anen ligjore.
Tani persa i perket homoseksualeve, edhe pse keto ka kohe qe marin pjese ne boten tone, ligjerisht ato tani po mbrohen ne UK.
persa i perket azilanteve/refugjateve, ato mbrohen nen The United Nations Convention relating to the Status of Refugees 1951, si pershembull Artikulli 33 thote "states shall not expel or return ("refouler") a refugee in any manner whatsoever to the frontiers of territories where his life or freedom would be threatened on account of his race, religion, nationality, membership or a particular social group or political opinion."
Dmth shteti angleze nuk ka te drejte te kthej asnje lloj refugjati ne nje shtet ku jeta e tij eshte ne rrezik per arsyje si, rrace, fe, nacionalitet, pjestar i nje grupi or opnion politik.
Por shteti Angleze nuk eshte budall, ato krijojne nje liste, ku vejne shtetet si Shqiperia, Kosova, Zimbabwe vende te sigurta= kshq ne keto arsyje ato i refuzojne aplikimet.
uff sa u lodhaaa![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 26-04-2007 më 19:19
How can she fall, if there is no one there to catch her
Me fal nese te bera te lodhesh...nuk kisha per qellim te te lodhja kaq shume
Ajo qe me shqeteson me teper mua si individ,eshte se ka shume familje Shqiptare ne Angli,te cilat rrezikojne te debohen per arsye se keta gjygjtaret e ndershem
Shqiperine e cilesojne si nje vend te sigurte....pa mendo pak se sa e veshtire do te ishte pershtatja e ketyre familjeve me jeten ketu ne Shqiperi...nuk do te doja te rrija e te diskutoja per menyren se si ata kane shkuar ne shtetin Anglez,megjithate edhe kjo ka qene nje sakrifice e madhe per ta...pyetja ime per ty eshte se,sa i marrin parasysh gjygjtaret keto familje...a tregojne po te njejten zemergjeresi,apo vendimet e tyre ne lidhje me keto familje lene per te deshiruar..
Perfitoj nga rasti,per te te pergezuar per A-ne me xixellonja dhe te uroj te marresh sa me shume "A" te tilla...te pershendes..
Hahahaha po ku ka me mbiemer Lamaj ne kosov moj o albana hahaha ja ben muuu qe esht e shqiperis.Postuar më parë nga Qerim
.
Ah te shkretet shqiptar disa ndrun fen disa seksin disa rrin ne te zezen pa pa famile me vite te tera.
qka na ndodhi ? a ma mir mu ngrit apo sejcili per vete me u gjind....
mjer mjer, une e njof nji mashkull per ta ba dokumentat asht martu me nji gay ...o zot runa qka pranojn njerzit se ku mi marr 20.000 euro per tu rregullu ?
---------------
ku jan gazetart
ku jan politikanet
ku jan ata qe nji dit kur ishin vet ne disapor ...jetonin ne krahet tona e sot kan zen karrike per me nau kajt me mirê nana .....
Ku e lam e ku na mbeti vaj vatani Vaj Mileti
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 02-06-2007 më 12:53
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Ca bejne njerezit sot?!Postuar më parë nga Dorontina
E vertete eshte kjo historia apo jo?
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt