kam degjuar se per tu fut kosova ne eu duhet te mbahet nje parad e pederave ne shesh nena terez hahaha ahther eurpa dote thot se ja jaarritem qellimit e degjeneruam ket shoqeri ne kosove
kam degjuar se per tu fut kosova ne eu duhet te mbahet nje parad e pederave ne shesh nena terez hahaha ahther eurpa dote thot se ja jaarritem qellimit e degjeneruam ket shoqeri ne kosove
eurpa nuk i don shqiptaret e shkolluar por mundesisht homosexuala e kshtu diqka
PRISHTINË, QENDRA E HOMOSEKSUALËVE, LEZBIKEVE, BISEKSUALËVE, TRANSGJINORËVE.
KRYETARI: KAM LINDUR HOMOSEKUAL!
Janë rreth 200 persona që janë homoseksualë dhe me ata takohemi shumë shpesh, organizojmë ndeja një herë në muaj, të cilat i bëjmë nëpër shtëpi private”, tregon K.Z., 21-vjeçar. Në këtë qendër janë të inkuadruar 5 persona homoseksualë e lezbike që janë aktivë, të moshës 18-35, të gjithë nga Prishtina, mirëpo ka edhe anëtarë të tjerë nga qytetet e tjera të Kosovës, por që nuk janë aktivë. “Qendra për Emancipim Shoqëror”, është një qendër për homoseksual, lezbike, biseksualë dhe transgjinorë, e cila është formuar në muajin prill të këtij viti.
Edhe me ligj eshte aprovuar! do grumbulloen tani nga gati gjithe Europa ne Kosove
Sa per parada piif mos ja keni dert!
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
un nuk di se ku mblidhen kta te smuret psikik por lus qe te mos dalin publik se doti marr lumi nuk besoj qe doti lejojn qytataret e prishtines apo te ndonje qyteti ne kosove q kta te defilojn si ne berlin apo ndonje qytet ne europ se pse edhe atje kta kan probleme pra dote debohen me dhun kta qelbesira
the admiral ligjin e bejn nejrzit pse pos ta bejm kunder ktyre mbeturinave homoxexuale
keto po shumohen
ska ligj per keta se sta lejon logjika ti ndalosh eshtre sikur te na ndalosh neve te duam nje vajze
JO SEKS PARA MARTESE
Per fat te mire nuk kemi mase te madhe te homoseksualeve ne trojet Shqiptare.
Krijoni Kontakt