Postuar më parë nga ismail_qemali
jo vetem lugen, edhe buken
po nuk hengrem buke sa te dendemi ne cdo vakt nuk e shtyjme dot deri ne vaktin tjeter lool
Postuar më parë nga ismail_qemali
jo vetem lugen, edhe buken
po nuk hengrem buke sa te dendemi ne cdo vakt nuk e shtyjme dot deri ne vaktin tjeter lool
?
bsdev (03-03-2017)
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Postuar më parë nga ismail_qemali
Nuk e di nga je ti or ISMAIL BEJ por ne Shqipetaret kemi guzhinen tone dhe te mire,por kjo eshte nje problem kombetare qe ne nuk i japim hapesire guzhines tone kemi kemi dhe jo brrume por dhe gjella shqipetare eja ne Diber nese ke ndonji te njohur te hash gjella Shqipetare jo burrek dhe foli por gjella mor gjella.
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Postuar më parë nga Mariachi
Sa me ka marre malli per nje cope Fli ..... uhffff
Ndryshuar për herë të fundit nga White_Angel : 24-04-2006 më 07:49
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Shqipetaret me shume jane te njohur me brumera neper bote ne ne kosove e kemi flin e fameshme qe per cdo raste kur na bije te kemi dike jashte kosove ne ks e bejm
bsdev (03-03-2017)
Postuar më parë nga vajza_pr
...vet kam problem te hy ne ket tem, sepse me shum po fliteni per Flidhe per ato gjera qe i kam shuuuuummmmm per qefi, e po me hijn me shuuum ne mall qe i kam. Besoni, se pushimet ne Kosov i kaloj me keto ushqime e jav shkoj sado pak mallin
se ketu marova me ket ushqim...
..PRA Dmth; per sa e kuptova deri me tani , ne jemi te njoftur si BRUMERA, Ju falenderoj, mir per ta ditur sepse shumica kur me pyetshin, nuk dija tju jap pergjigjeje te duhur...
...Kalofeshi nji fund jave te mir, suksese......dhe ju baft mir Flija juve qe do te keni fat ta pervoni, apo Pitja, Bureki...etj...etj...
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
bsdev (03-03-2017)
Eja tek une dhe na shtron mami nje fli dhe ngrme se bashku!Postuar më parë nga xixe xixellonja
![]()
![]()
bsdev (03-03-2017)
Te falenderoj ne ftim, per Fli...Kur eshte fjala per FliPostuar më parë nga Cappuccino
ndoshta do te vi ndonje dit
,po tia ndiej vetem eren me mjafton...por kur te vi do ti ngreni se paku,nja tri copa
...Kalofesh mir, dhe suksese ne ket fillim te javes...
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
bsdev (03-03-2017)
Gjella Tradicionale E Shkodres Eshte Tav Peshku,byreku Me Kos Etj Etj
bsdev (03-03-2017)
Bobo po ku ma permende taven e peshkut te shkodres lol po sa e mir qe ishte mjack mjack ti hash dhe gishtat nga shija qe kishte,ah ka koh qe se kam kerkuar qe nga 95-ta kur isha si mysafir ne nje familje(do permendi dhe mbiemrin etyre ku i dihet ka dhe ndokush antar ketu nga ajo familje) gjurkaj dhe peshkun qe pregatitshin ato nuk do e haroj asnjeher ...eh seq mu kujtu dhe nje gje nga shkodra,kur isha atje per her te par ikem ne nje ambeltore(pastiqeri)dhe ato miqet ton porosisin kasata,wahh un habita njeqik pasi nuk kisha degjuar gjer ather qe ka ndonje lloj embelsire me emer kasata dhe un ja prita jaaa un edi se kasetat degjohen(permbajn muzik) ama per tu ngrene spaskam degjuar ende,dhe ato ja plasen gazi...po ama dhe mua me pelqej shija e tyre hahahnejse me falni se ezgjata njeqik jasht teme.
Duajeni njëri tjetrin.
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt