Po: Pite me kermilla dhe flija me murrizaPostuar më parë nga xixe xixellonja
![]()
Te beft mire![]()
Po: Pite me kermilla dhe flija me murrizaPostuar më parë nga xixe xixellonja
![]()
Te beft mire![]()
bsdev (03-03-2017)
Xixa me siguri i din,por per ty s'jam i sigurt qe i ke provuar ndoj here mantiat e sidomos haxhi makllat,mmmmm do te ngelesh pa gishterinj fare.Postuar më parë nga Cappuccino
bsdev (03-03-2017)
Ose "imam bajëlldi", që bëhet nga ai kungulli i gjatë i zhytur në kos.Postuar më parë nga buki19
Lezet, o lezet!
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
-------------------------------------Postuar më parë nga dodoni
Dodani, me vjen mir nese existon ndonje Restorant tipike Shqiptar ne Bot ose ne Europ, sepse ketu ne Spanje nuk e pash asnje.
...çdo te mir...kalofeshi mir sepse ketu sot ne jemi me shi.![]()
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
bsdev (03-03-2017)
Po ka Restorant tipi Shqipetar ne europe ne Zvicer dhe ne Belgjike ndoshta dhe ne vendet te tjera.
bsdev (03-03-2017)
Postuar më parë nga xixe xixellonja
JJaaa i thua vetit pejane e nuk e di se qfar është Taratori bahhh na e more fetyren moj po ske hanger ne pej tarator asnjeher a??? po dhe taratorin ne e bejm te mir sikurse dhe qebapat qe i kemi te njohur e flin e mantijat..gadi harova dhe buk nore (pogaqet)pastaj pallaqinkat e shum eshum tjera...
Duajeni njëri tjetrin.
bsdev (03-03-2017)
Ore qa derdellisni po flija nuk behet me asigje perveq mazes-kajmakut (e ki perzi pak njeriPostuar më parë nga Cappuccino
) ajo qe thua ti esht kryelan me hithra apo dhe leqenik me hithra se fli nuk kam par as degjuar se ka me hithra.Kryelana esht me miell te gryt(gruri) ndersa leqeniku me miell kollomojt(misri).
Duajeni njëri tjetrin.
bsdev (03-03-2017)
-------------------------------------Postuar më parë nga bela70
...........................SHIFE, SHIFE KU DULI NJI PEJAN ME FOL...MREKULLI...PO SI TE KAM?
...........jo more djal por ketij taratori vet ja kam qit nji emer posaqe dhe kur me treguan me ra nder mend se çka eshte...po ti ku mi qite ne mend Pollaqinkat se bash me ka mar madhi , do ti nreqi nji dit, por per Samun e Qevapa si tia bej? e fli e pa mundeshme te qes ketu, as pite, ah per fat te keq vetem mundem tiav paramendoj eren e kendeshme.......................Pershendetje se me muarr uria...
...
bsdev (03-03-2017)
aman po per cfare jemi te njojtur ne per kuzhin shqiptaret nje jet me fasule dhe sup e ka nxjerr :P tani u kujtuam ne per kuzhin nejse ballkani nje jet keshtu ka qen,me gjell po nuk e perdori lugen nuk ka te ngopur
bsdev (03-03-2017)
..........met vertet kam menduar qe jemi te njoftur sado pak ne Shqiptaret me Kuzhinen tone, sidomos ne ato shtete ku ka shum Shqiptar.
...si psh ketu ne Europ ne Itali dhe ne SHBA qe ka shum Shqiptar.( BESOJ QE KA RESTORANTE)
Ne kemi per çka te jem krenar sepse psh; Flit, Pitet, Bureket, Samun me qevapa jan tipike Shqiptare.
Sigurisht ka gjera te tjera qe nuk me biejn tash ne mend , por besoj qe do ti shkruani ju.
....................kalofeshi mir...
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt