rendesi ka bukuria e shpirtit,te tjerat ndryshojne me kohen
rendesi ka bukuria e shpirtit,te tjerat ndryshojne me kohen
Ai që e ka trupin e drejtë, nuk ka frikë se i del hija e shtrembër
po shpirtin sta shikon dot njeri more djalPostuar më parë nga XXXI
pa mire e ke ti .
kur je i bukur i ben gocat per vete kur sje duhet te jesh i pasur te zbukurohesh
aplikovem per pune tek nje dyqan me nje shoqe se donin njerez atie dhe tham te fillojm te punojm bashk meqe eshte dhe me afer universitetit...na thot ajo manageria "aplikoni ju ktu po kam dhenderin un qe punon ktu mos prisni pergjigje positive!!" e tha si me shaka teta...akoma po presin ti marin ne tel studentet LOL
Bukuria fizike e gershetuar me nje zgjuarsi te ben te pushtetshem ne ate shoqeri ku jeton,(e kam lexuar diku kete)
gjithsesi nga anet tona thon nje fjal te urt "BUKURIA NUK ESHTE AS FARE E AS FIS,LUM AI QE DI TA KULLANDRISE" pra shum bukur e then se nese di te mbash veten te kesh gusto dhe shije,kombinimin ne veshje ne mbajtjen e fytyres gjithmon te fresket ,kujdesin per floket,
pra bukuria e jashme arihet me pak perkushtim ,por cti bejm kure na mungon bukuria e trurit ,aty nuk mund te bejm derman(lol)mjer ata qe vuajn nga mos pasja e bukuris se dyte:P
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 23-10-2006 më 16:47
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Fat,por qe nuk perben gjithcka.Ndonjehere do te donim ta jepnim kete pjese fati per te fituar nje tjeter qe eshte me me rendesi per jeten.
Une mendoj se eshte nje difekt cilesor hahahh...
kuptohet ke te drejt edhe pse shumica e djemve/vajzave shikojn bukurin e jashtme por eshte e kote te kesh nje te bukur i cili nuk di si te jetoj,te ket familje...Postuar më parë nga XXXI
mendon se eshte i bukur e kutadi sa femra/djem mund te kete..
Qe te mos rrezikosh,lidhu me ata te pa bukurit...![]()
Të jesh i bukur! Cilësi apo difekt?!
D i f e k t - C i l e s o r !
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt