Flasim per bukuri objektive!Postuar më parë nga FierAkja143
Flasim per bukuri objektive!Postuar më parë nga FierAkja143
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Postuar më parë nga matteo
ne baz te eksperiences time gjthemone kam gjetur veshtiresi per te gjetur pune...sado thone oportunitet te barabart per cdo njeri, shikoj se vajzat dhe djemt e bukur gjithemone marrin cdo pune pa problem...i gjykoj qe nga maja e kembes deri tek caci kokes...pse jo, kan lindur me kemish te bardh
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Un jam dakort qe te gjykosh sepse cdo njeri duhet te gjykoje sepse sjemi si stoiket por te gjykosh esht nje gje te paragjykosh eshte tjeter.Postuar më parë nga *~Rexhina~*
megjithese sjam brad piti , kjo gje sme ka penguar te gjej pune.
madje sme ka penguar ne asnje fushe te jetes.
gjithmone ne pamje te pare, apo ne takimin e pare njerzit paragjykojne, psh: sqenka gje ky (i thote shoqja shoqes ne vesh) , por kur del per here te dyte dhe te trete fillon e thote ne vesh pastaj : sa i embel, sa i cilter, paske pas te drejte ti.
(ishte shembull eeeeeee)
me pak fjale doja te thosha se pothuajse gjithmone njerzit gjykojne aparencen para se te njofin, por kjo sdo te thote se duhet te demoralizohesh dhe ti thuash vetes se : NUK BEN PER ATE, APO SE FITON DOT ATE PUNE, por per mendimin tim eshte e kunderta. nqs e shof dike qe me gjykon nga pamja e jashtme : atehere mundohem t'i mbush mendjen se ka gjykuar gabim. (dhe shumicen e rasteve ju siguroj qe del me sukses)
ps: kjo ishte keshilla e njerit qe eshte goxha i provuar me jeten![]()
all u need is love
me pelqeu pergjigja jote!
Po e citoj kete shprehje, sepse me kete mendim edhe une e kaloj jeten.Postuar më parë nga chi_mai
Eshte e vertete qe nese je simpatik e gjen punen me lehte, por varet nganjehere cfare punesh. Nese nje vajze eshte e bukur ose simpatike, eshte mendimi qe nuk eshte e zgjuar, atehere mundohesh ti tregosh me veprimet tuaja qe mund te jesh te dyja.
First try to understand, than try to be understood.
Mendoj se pamja ka rolin e saj ne jete, ashtu si dhe shume faktore te jere, por mbi te gjitha ka jeten tende e percakton shkolla, edukata dhe menyra e komunikimit tend para cdo faktori tjeter...
per ata qe jane te bukur (ose me mire e konsiderojne veten si te tille) eshte shume e lehte te gjejne nje pune apo te cajne diku.
ndersa per anen tjeter te medaljes (per ata jo te bukur) nqs arrin dicka ne jete , eshte e gjitha fryt i punes , i inteligjences se tyre dhe i karakterit te tyre kerkues.
nuk jam kunder me shume persona qe jane te bukur , por kane arritur aty ku jane me punen e tyre dhe jo me pamjen e tyre
por mbi te gjitha them se asnje njeri nuk e urren tjetrin thjesht per pamjen e tij te jashtme nqs e njeh.
all u need is love
jo se e urren por e paragjykon sipas meje!Postuar më parë nga chi_mai
[URL="http://C:\Documents and Settings\pb\Desktop\WaRrIoR-ScripT\Nuova cartella\25-04-06_1223.jpg"]http://C:\Documents and Settings
Ndryshuar për herë të fundit nga SKUTHI : 25-04-2006 më 10:55
Krijoni Kontakt