Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 72
    DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460

Të jesh i bukur! Cilësi apo difekt?!

Te jesh i bukur ne jete shpesh te ndihmon te gjesh me shpejt nje vend pune, por shume shpesh ndodh qe edhe te pengon sepse shpesh njerzit paragjykojn. Edhe ne shoqeri ndodh e njejta gje.
    Ne baze te eksperiences tuaj jipni opinionin tuaj mbi kte teme!
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Jo dhe kshu fare... varet se ca pune ke ndermend te besh. Nqs je model psh nuk te paragjykon njeri. Ne punet qe kane te bejne me mendjen prape nuk do te paragjykojne sepse do te shohin rendimentin mendor. Kapitalizmi na i ka mesuar keto gjera. Meshkujt ne pergjithesi nuk behen xheloz per njeri tjetrin persa i perket pamjes se jashtme. Vete nuk kam patur as besoj se do kem lloj te tille problemi se nuk jam as i bukur as i shemtuar. Ne marrdhenie pune nuk me intereson kjo pikepamje.
    Ezekiel 25-17.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Bukuria eshte e falur nga Zoti, dhe ne nuk duhet te turperohemi se dikush vlerson se ne nuk jemi te bukur, ose dicka tjeter. Nejse e leme kete...

Une jam manaxher i nje info-qendre i private per sherbimet e karrieses dhe asnjere te diplomuarit tone nuk sigurojne dokumentacionet e duhura per nje vend pune, mundohet gjithmone me intervenca te marrin nje pune. Dmth na mungon kultura e kerkimit te punes.

Sigurimi i vendit te punes, eshte problem ne Ballkan, sepse tek ne ende nuk kemi ndihmen e institucioneve shteterore qo do te mbrojne te drejten tone per punesim. Shiko se cka behet ne France, ajo rinia qe cdo dite proteston, eshte e papune, por ajo proteston per te drejten e punes, ndersa ne protestojme per mos shembjen e mbikalimit te Zogut te Zi, qe kjo nuk eshte pune e qytetareve te thjeshte, por e qeverise. Ne asnjehere nuk e ngrejme koken qe te protesojme pse nuk kemi asnje te drejte pune qe na sigurohet nga shteti.

Punedhenesit si ne Shqiperi, Kosove apo Maqedoni, jane duke u tallur me punemarresit, dhe ato i zgjedhin sipas shijeve dhe sipas lidhjeve te gjakut, sepse cdo biznez ne shqiptar konsiderohet si biznes familjar.

PS PER BUKURINE:

Nuk eshte e bukur ajo qe eshte e bukur, por e bukur eshte ajo qe te pelqen.
    My silence doesn't mean I am gone!

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    te jesh i bukur bukuria iken mencuria ngel
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Ne baze te ekperiences (te nje shoqes time) te ndihmon te harish diku, por mendja/personaliteti eshte ajo qe do te mbaj atie ku ke haritur.

Nje njeri i bukur pa diskutim qe gjen pune me leht nga nje i shemtuar (sidomos nese bosi eshte i seksit tjeter) ne te shumtat e rrasteve.
    Te bukurit jan pak me te favorizuar nga ata qe sjan shume te bukur po tani varet dhe si e koncepton cdo njeri te bukuren (per mua nje djal qe eshte i shemtuar per nje tjeter nuk eshte psh.)

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Si cdo gje ka anen e bukur dhe anen e shemtuar te medaljes!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ore dhe une po te merja nje njeri ne pune po te dinte punen do ta merja sdiskutohet kjo...po tani ti imagjino nje te bukur dhe nje te shpifur qe te dy e din njesoj punen...ke do merje ti?

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    ore dhe une po te merja nje njeri ne pune po te dinte punen do ta merja sdiskutohet kjo...po tani ti imagjino nje te bukur dhe nje te shpifur qe te dy e din njesoj punen...ke do merje ti?

nese eshte cun i dont care nese eshte vajz nuk diskutohet bukuria te treq apo jo ?
    Partizoni

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar më parë nga matteo
    --------------------------------------------------------------------------------

Te jesh i bukur ne jete shpesh te ndihmon te gjesh me shpejt nje vend pune, por shume shpesh ndodh qe edhe te pengon sepse shpesh njerzit paragjykojn. Edhe ne shoqeri ndodh e njejta gje.
    Ne baze te eksperiences tuaj jipni opinionin tuaj mbi kte teme!

I bukur sikur nuk parashko per djemt po nejse .
    Ka njerze qe çohen ne mengjes dhe nuk e duan veten me ate qe shohin ne pasqyre , prandaj nuk mendoj se per dike do ishte problem bukuria , kshu qe ska te beje fare me problemet qe mund te hasesh ne pune te ndryshme . Me mire simpatik dhe te me paragjykojne , sesa i shemtute te te injorojne .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu
    nese eshte cun i dont care nese eshte vajz nuk diskutohet bukuria te treq apo jo ?

po pra u tha ajo
    po ka pastaj njerez qe jan aq te shemtuar sa i kan te gjith njerezit e bukur inat kshu qe ata lloj njerezish (ti dhe une psh.) sduan ti shikojn me sy te bukurit.

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Emrat dhe Cilesite e Zotit!
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 17-11-2010, 03:33
  2. Shume albume kete vere, po a ka cilesi?!
    Nga Alda1 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-08-2006, 09:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •