Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Playjadi
    ne kete rast ndihem pak e futur ne mes te muhabetit...
    se dhe ne kete rast po flet ne pergjithsi dhe me sa mund te them nuk eshte e vertete...pse te gjitha ne qe jemi jasht shtetit e kemi me te thjesh te jemi mendjemedha....
    me vjen keq shiko njeher ato brenda shtetit e pastaj e bejme muhabet prape....
    Fatkeqesisht ato brenda shtetit do ti shoh per here te pare ket vere mbas nente vjetesh. Por edhe per ato kam digjuar plot, qe pertej te qenit mendjemedha jane bere banale dhe vulgare fare.

Sa per ato jasht shtetit dhe pikerisht ato ne amerike, dihet qe po flas ne pergjithesi se nuk mund ti fusesh te gjithe njerzit me nje thes. Ama pergjithesimet zakonisht behen nga shembuj te riperseritur, kohe mbas kohe dhe ne nje fare menyre jane te bazuara ne te verteten.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Mos Dhenja E Shum Kofidencave Nga Ana E Gocave NJe Nje Djal ,Qe Se Njef Mire ,Ka Krijuar Thjesht Iden Se Jane ^Mendjemedha^ . Mendoj Se Cunat Jam Me Shum ^Mendjemedhenj^.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Une nuk jam e hapur shume me nejrezit qe rri dhe shpesh kjo ngaterrohet me mendjemadhesi,ne prishtine i thone qendrim kesaj si puna ime po mbaj qendrim kur jam me njerez te panjohur jo per tjeter por kjo me ndihmon ti njof njerezit para se ata te me njofin mua,mandej kur une shof se bene te jem shoqe e tyre heku qenderimin qe ju i thoni mendjemadhesi dhe behem me e hapur,dhe shpesh njerzit kur me njofim me mire thone kam mendu se je mendjemadhe po normal as me ia tepru nuk ia teproj me qendrimin time
    respekt per te gjithe nga une
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Cool

Citim Postuar mė parė nga ABIGAIL
    Mendoj se mendjemadhe dhe egoiste jane me teper vajzat adolishente, sepse me kalimin e kohes njeriu kupton me shume dhe meson.

Per GABRIELIN (Sa per autobuzin keshtu eshte edhe me djemt sot, jo vetem me vajzat;), pastaj andej nga zona jone jane demokratizuar pak gjerat me vajzat ndaj thua ti::)

O zogu si do qe te jete,sot per sot nuk eshte problem per vajza,se di po jan shtuar shume fare..pothuajse ka shkuar raporti 1/4 :D

Sidomos aty ke universiteti qe jam une "Gjuhet e huaja" te mbysin po te themmmm :^xhan2

Gjithsesi mua me pelqejne pak keto vajzat mendjemedha apo si mund ti them une ndryshe "Te veshtira" munde te them qe ja kam marr doren.."Jam nje zbutes i vertet" :syze
    Feel the pump √

Citim Postuar mė parė nga ABIGAIL
    Mendoj se mendjemadhe dhe egoiste jane me teper vajzat adolishente, sepse me kalimin e kohes njeriu kupton me shume dhe meson.
    Jam dakort me kete me siper, por do te shtoja....dhe djemte adoleshente, jo vetem vajzat.
    Me kalimin e kohes do te kuptoni qe mendjemadhesia s'ju ben te fitoni asgje perkundrazi vetem humbni.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    mendjemadhesia eshte virtut i budallenjve............

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Dikur, deri para ja tre vjetve kam qene edhe un mendjemadh, sepse kujtoja se dija gjithshka dhe se kujtoja se njerezit ishin ose te mire, ose te keq.
    Gjate ketyre tre vjetve ndodhen shume gjera me mua te cilat ndikuan shume ne karakterin tim dhe ne gjendjen time te tanishme shpirterore.

Tani ka raste qe shikoj njerez mendjemedhenj qe kujtojn se dine gjithshka, apo qe kujtojne se ky, apo ai njeri nuk eshte i rendesishem, apo qe kujtojne se kan kapur qiellin me dore, ashtu sikur kujtoja dhe mendonja edhe un dikur.

Mua me duhen edhe njerezit mendjemedhenj, sepse ata me tregojne mua se si kam qene un dikur. Jeta me mesoi mua qe te flas, ti rrespektoj e te rrij edhe me ate qe un p. sh. dikur nuk mund ta shikoja dot me sy, apo qe edhe me kishte prere ne bese dhe me kishte lene ne balte dikur.

Un mendoj qe edhe pse tjetri/tjetra eshte mendjemadh un prape duhet qe ta rrespektoje dhe ta dua ate njeri. Le te jete ai/ajo mendjemadh/e. Un nuk jam me i tille. Ka njerez qe kujtojne se un jam i cmendur, budalla, ose pa karakter qe i pershendes njerezit qe dikur kane luajtur me mua. Eshte mire dhe e drejta e tyre qe ata te mendojne cfare te duan.

Un e di se kush jam. Un jam ai qe ka qene, eshte, do te jete, apo mund te ishte cdo njeri tjeter i kesaj bote. Cdo njeri dhe cdo situate me afron mua afer vetes time dhe me ben mua qe ta njoh veten time edhe pak me shume nga se e njihja me pare.

Mendjemadh eshte ai qe nuk njeh akoma veten e tij. Nje njeri qe njeh veteveten nuk mund te jete mendjemadh, sepse ai/ajo e din qe cdo njeri tjeter eshte vetvetja e tij.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2006
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    26

Cool per te pakapshmin

ketu ku jam un i thone "nuk mund te besh per te gjith barin nje barre"
    se edhe barin kur e mbledhin e ndajne ne kategori....
    normale qe flet dhe ne pergjithsi por un nuk mund te them nje gje qe me ka ndodhur me nje person e ta pergjithsoj.....
    un kam opinion te kundert se kur iki ne shqiperi shikoj gocat atje qe e vrasin me lart,dhe ato qe jan jashte shtetit me te thjeshta,edhe ketu po e pergjithsoj se nuk eshte per te gjitha.....

pastaj lale varet nga personi eshte e kote ta zgjasesh,varet dhe ca impressioni kan te tjeret,edhe mua me than ne nje rast qe isha mendjemadhe se nuk flisja,ndersa un nuk flisja se isha ne nje situacion te ri e nuk dija ca te thoja...varet ca shohin njerzit...

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Kjo ndodh edhe tek meshkujt ... jo vetem tek femrat ( Theksoj )

Njeres te tille,do thoja se jane shume te fiksuar duke kerkuar perfekten (qe nuk existon) dhe duke e vendosur veten ne nje nivel shume superior ndaj botes qe e rrethon. Mirepo vitet ikin ( bashke me rinine ) E fundja vetes i bejne dem . Mos u beni merak
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO Lexo Postimin
    Kam vene re qe shpeshhere mendjemadhsia ke njerzit, sidomos ne menyre te theksuar tek femrat, krijon shume probleme ne raportet dhe lidhjet dashurore.

Me mendjemadhsine e tyre ja heqin edhe ate pak deshire meshkujve ti dashurojne, sidomos meshkujve te forte ne karakter.

Si pasoje kam pare shpesh shume goca te bukura pa te dashur, qe arrijne ne nje fare moshe dhe pastaj i dorzohen fatit te pare qe u paraqitet, nderkohe qe me perpara kan patur shume mundesi per te zgjedhur, por qe mendjemadhsia e tyre ka bere ti largoj ato. Me e bukura eshte se sillen keshtu edhe me personat qe i pelqejne, sa absurde e?

A eshte normale kjo sjellje ???

Normale.. cdo gje shte normale, edhe mendjemadhesia! Njerzit me mendjemadhesi gjithmone kerkojne te arrijne me teper, ose kan frike nga dicka qe mund te arrijne, ndaj sjan shum te hapur, edhe bejn sikur kan kap qiellin me dore, por tek e fundit, te gjith kemi te njejtat nevoja, te njejtat vuajtje edhe lodhje. Ska rendesi se sa mendjemadh/e je, rendsi ka te arrish ate qe do (nese me te vertete e do ) Aty mos ji mendjemadh/e kerkoje ate qe do, vjen dita qe te ulesh pak koken edhe te kerkosh ate qe do, pak rendesi ka se sa e mban perpjete hunden.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •