nuk ka femra mendje madhe po ka djem qe sdin me ua ul hunen![]()
nuk ka femra mendje madhe po ka djem qe sdin me ua ul hunen![]()
RRaK LLdAk FaK
Me pelqen tema qe ke hapur, sepse edhe une njoh nje person qe eshte 37 vjec dhe s'eshte lidhur kurre. I eshte fiksuar qe eshte i perkryer, dhe kerkon vetem te perkryeren, dhe nuk merr mundimin as t'i provoje ato qe i dalin para, pasi i gjykon per hollesine me te vogel.Postuar mė parė nga romeoOOO
Harron, budallai, qe po nuk i provoi, nuk ka si ta gjeje te perkryeren.
Dhe keshtu, tani per tani kerkon te gjeje nje person qe do ta godase qe ne pamje te pare, me te gjitha vetite ne maksimum... por pas ca vitesh te tjera, jam i sigurt qe do te thote "ishalla i ka te gjitha gjymtyret".
1)Ka shume njerez qe nga aparenca duken menjemedhenj,ama po ti njohesh nga afer provojne te kunderten.
2)Cdo vajze ose cun qe ben rolin e menjemadhes ne nje lidhje sma mer mendja qe do zgjasi shume.
ne lidhje se ben dot mendjemadhen
po e bere domethen qe se do ate person
Pershendetje nji here.Une kam nja dy vjet i rregjistruar po s'kom shkrujt naj here.Jom si i fresket ktu, nejse.Mendjemadhesine e kena pak si hob kombetar ne si cunat dhe gocat edhe une them qe nuk eshte naj gjo e keqe, me doza te pakta.Po knej ne emigrim kto femrat shqiptare e kane me thase(me femrat e kom sene cunave na shko).Amon mer daj kane ble nja dy rroba te hajrit ene s'ka burre none qe te meret vesh.Edhe jo se kom gjo kunder fshatarve po ne pergjithsi kush s'ka pa dynjollik naj here ne shqiperi jan terbu fare knej.Si i thone " Buke e krup gjithe jetes kur bine ne sheqer nuk bojne me mrapa".Nejse ne i dum fort![]()
Leja fjalt e urta pleqnis qafsh mu
Ju lutem permbahuni temes!Flm.
How can she fall, if there is no one there to catch her
Mvaret se qfare njeriu si te femrat ashtu edhe te mashkuj ka nje lloj mendjemadhesi............
Rina
Mendja e madhe e zeza e kresė.....
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Postuar mė parė nga ujku84
Se pari, pershendetje te gjitheve. Jam e re ne forum.
Se dyti, une s'jam dakord fare me quoten e siperme. Besoj se mendjemadhesia eshte nje shenje e konfidences ne vetvehte (sigurisht, mendjemadhesia e teperme eshte budallallek) dhe e njohjes se vlerave te vete njeriut.
Romeo nqs e ke per femrat shqipetare. Me dy fjale. Ato qe jan te mira edhe mendje medha i ke 100% materialiste.Nuk kan asnje dashuri ne vetvete por vetem te zvashin sa te ken mundesi edhe mosh. Sa per femrat e huaja nuk kam ca them nuk me ka ndodhur asnjeher te jen mendjemedha.Aty ku kam jetuar une nuk eksistonte fare mendjemadhesia ishin te gjith te barabart sikur i kishe prer me thike edhe nuk kishte apsolutisht te tilla problemeMendjemadhsia!
--------------------------------------------------------------------------------
Kam vene re qe shpeshhere mendjemadhsia ke njerzit, sidomos ne menyre te theksuar tek femrat, krijon shume probleme ne raportet dhe lidhjet dashurore.
Me mendjemadhsine e tyre ja heqin edhe ate pak deshire meshkujve ti dashurojne, sidomos meshkujve te forte ne karakter.
Si pasoje kam pare shpesh shume goca te bukura pa te dashur, qe arrijne ne nje fare moshe dhe pastaj i dorzohen fatit te pare qe u paraqitet, nderkohe qe me perpara kan patur shume mundesi per te zgjedhur, por qe mendjemadhsia e tyre ka bere ti largoj ato. Me e bukura eshte se sillen keshtu edhe me personat qe i pelqejne, sa absurde e?
A eshte normale kjo sjellje ???Paj Paj. Edhe une jam me nje mendim me Dj-in.
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Krijoni Kontakt