-Sa here qe "like" futet ku nuk ka vend.
-Sa here qe "like" futet ku nuk ka vend.
-kur ne ushqim te del ndonje qime e gjate femrash.
-kur shko me ble ndonje parfum ene femrat ja bejne: I already have this one...
-kur merr custmer service ene te thote: per english prit , kurse per spanish shtyp 1
-kur nje i/e njohur te dergon email dhe te kerkon ta ridergosh 30 te tjerve.
[QUOTE=donna76]Postuar mė parė nga Devil-girl-uk
Besdi? Nuk e thashe per te besdisur askend.
Xhanem mire e the, mendimi im ky, une kam qene dhe mbetem rraciste![]()
The higher you soar, the harder you fall. Make sure you have a working parachute
-vajzat zezake qe kendojn dhe flasin me te madhe kur jan pran meje
-njerzit ne pune qe nuk shikojn punen e tyre po duan te din gjithecka per cdo njeri ne pune
-kam inat kur duhet te bej nje presentation para klases, dhe me del aksenti shume i trash nga nervozimi
- disa te panjohur qe te shikojn duke ecur dhe ndalojn makinen te thon "do you need a ride"...dhe kur i thua "jo flm"..."ku po shkon se te jap nje ride"..."no thank is right there"..."where"...jeez, ose kur nje spanjoll ndalon makinen dhe te flet ne spanjisht duke ta ber me koke "hajde, ben shume vape jasht"![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
1- Kur me pyesin nese jam ruse...U them jo.... Dhe kur u them shqiptare me flasin Maqedonisht..agggggrrrrrrrrr..me acaron ne kulm.
2-Shoferat e ngadalte sidomos ata aziatike...sduhet tu japin patente atyre LoL
3- Kur mundohem te me flasin dhe cdo moment duan te kene vemendjen tende te plote
4- Kur pres Tram ne South Yarra station
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Se u kujtova...
- Kur jam ne computer lab dhe nje i zgjuar ve muzike ne lab.
- Kur jam ne tram dhe nje i zgjuar tjeter ndez muziken ne cel dhe ben party me veten.
- Njerezit qe perdorin fjalor te piset kur nuk kane pike arsye,po e bejne per te dukur 'cool'
Kur nxitoj per pune pasi jam ca vone , dhe si per qefin tim dhe atyre t'tjereve bam nje debil ka bere aksident dhe ka bllokuar trafikun , dhe do nja 20 min te vazhdoje ashtu sic ishte .
Psh rast i fresktet sot ne mengjez, ne Rt ... nga te dyja anet west-east ne te njejtin vend 2 aksidente idjote dhe bllokuan gjithe trafikun.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ma shpifin tipat qe akuzojne te tjeret per faje qe i kane vete.
Jane thashethemaxhinj? C'nuk i shajne thashethemaxhinjte e "tjere" qe nuk shohin punen e tyre.
Perdridhen sa larte e poshte? C'nuk i shajne femrat flirtuese. Me vjen t'u them, "Po ti cfare kujton se je?"
Ia sjellin shpirtin prindit te vet ne maje te hundes apo ta genjejne? Kane goje te japin leksione per respektin qe duhet t'i tregosh prindit. Ha!
Jane hundeperpjete? Gjeja pare qe do thone per dike eshte, "S'e duroj dot, shume hundeperpjete."
Jane njerez skandal? Do bejne holier-than-thou per moralin e tjetrit.
Nuk pres te ndryshojne se sahatin e kane 12 tere kohes... ne rregull jane me veten.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Me hipin nervat kur shikoj ndeshjet dhe degjoj gocat qe thone : ITS JUST A GAME.
WHATTTTTTTTTTTTTTTT GRRRRRRRRRRRRRR GRRRRRRRRRRRRRRRRR.
Shyqyr qe kam fillu yoga classes kohet e fundit per te mbajt inatin brenda![]()
se merret vesh sa viktima do kishte
- Me acaron nje goce qe kam ne Uni...eshte shume fallco, ben sikur eshte tip i pafajshem dhe naive qe ta pelqejne njerezit,pastaj sa kthejne kurrizin ua fut thiken sa dreqi...
- Me acarojne kur me marrin me numer privat.
-Me acarojne njerezit qe mendojne se jane shume te bukur dhe duhet te rrish tu besh ledhe gjithe diten...dhe po su bere, te bejne direkte po**** dhe menjemadhe se spo merresh me ta.
-Me acarojne kur me cojne sms nga numra qe nuk i njoh, dhe kujtojne se po bejne ndonje trimeri te madhe.
-Acarohem kur dikush fillon e te flet sikur ka ndonje konfidence te madhe me ty, vetem sepse dikush i ka folur per mua.
-Me acarojne njerezit qe gjykojne dhe rrine gjithe diten duke pritur per dicka te te ndodhi so they can have something to talk about.
-Acarohem ne kulm kur me vjen mami ose babi dhe ma ben...He meso, se te erdhen provimet!!! AGGGGGGGGRRR!!! E DI QE ME ERDHEN PROVIMET BUT LEAVE ME ALONE!!!! SJAM KALAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krijoni Kontakt