[QUOTE=Devil-girl-uk]
Kur shikoj nje goce te bardhe aq me teper shqiptare qe rri me nje zezak. ???
Eshte mendimi yt..., po me dha pak bezdi.
[QUOTE=Devil-girl-uk]
Kur shikoj nje goce te bardhe aq me teper shqiptare qe rri me nje zezak. ???
Eshte mendimi yt..., po me dha pak bezdi.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
1. kur me zgjon njeri ne diten e vetme te javes qe kam pushim para orarit qe kam menduar :@
2.kur dikush eshte shume injorant per te folur mbi subjektin qe jam duke diskutuar dhe une
3. orarin 8-2 ne shkolle
4. kur dikush me le ne rren per gjera te kota
5. dikush pergojon nje te trete qe seshte ne bisede
6. kur me ben freeze pc ne kulmin e nje bisede
7. shikoj skuadren e zemres duke u mposhtur nga nje ekip i dores se dyte (vilareal - inter)
8. kur me pergjon njeri mbrapa deres
9. te derguarit e jehovait vijne e trokasin tek dera ne orarin e gjumit (ne mengjes) :@
...........................
...........................
98945656526. kur dikush perdor tualetin tek shpia ime dhe harron te shtype shkarkuesin .
kaq me erdhen nder mend tani
all u need is love
- KUR DISA SHQIPTARE-FORUMISTA E PRISHIN NJE TEME PAK A SHUME SERIOZE ME BUDALLALLIQE DHE DEBATE CITIME PA VEND.
- Kur Axl ka 8 vjet qe nuk eshte takuar me Slash, Izzy, Duff dhe Steven dhe prap pretendon qe ka nje grup te quajtur Guns N' Roses
- Njerezit qe i japin makines ne korsine e majte ne limitin e shpejtesise dhe nuk levizin as kur kane 7 makina nga mbrapa.
- Lexus, BMW, Mercedes me W04 mbrapa. (per ju te amerikes e kuptoni ca eshte W04)
- Prap me makina: Njerez qe kane ate shenjen "Support Our Troops" po kur te shikojne ne rruge ne uniforme nuk te pershendesin. (hipokrite)
NeverAgainVolunteerYourself
- Kur je diku prane me njerez dhe papritur vjen era pordh.ė. Pffffffff
- kur te pyesin: Everything Allright? No, it's not everything all right. It can be better.
- Kur je duke ngrene ndonje dicka dhe te thojne: he, shume e shijshme, he?
- Kur te thote shefi i punes kur ti don me i thene, mirupafshim: Ku shkon??Duhet me e mbaruar punen sot e pastaj shko ne shtepi. Hajt, te lutem. S'mundesh te na lesh keshtu tani.
- Kur ndonjeri, kur jam duke folur, gjate bisedes te thote: Yes, I know, I know it.
- Kur flas me ndonje llafazan. Papapapah nuk te len me qe te flasesh....
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Kur gjyshja ime pi kafene dhe e kur e ve filxhanin ne buze nuk e pi kafen, po e terheq me buze dhe del ajo zhurma ffrrrrrrrrrrr
kur pleqt heqin protezat dhe i vejne ne ni gote me uje ku ti shofin te gjith.
Kur kalon neper lagje dhe gjithe te thojne hello, hi e te buzeqeshin....ik ore
mushu shif punen tande.
Vajzat 14 -15 vjece qe flasin e qeshin me te madhe, se kane problem per
njerezit qe i rrethojne.
Kur me xen drita e kuqe ne semafor, me cohen nervat se skam durim me prite.
Kur merr ne telefon customer service per ndonje gje dhe rrine te pyesin
na thuaj adresen, numrin e telefonit, ditlindjen, # socialit....etj etj..me te
thane mendja se i bahet kujt vone per my cable bill e duhet me e verifiku
a jam une apo jo.
Pasi qe blen ne dyqan dicka, rrine duke te lute do me hape credit card
merr 20% off nqs e hap, nuk vonon shume bla bla.
- Kur je ne makine 7:00 t'mengjesit tu shku n'pun dhe papritmas ne nje fshat ta zejne rrugen ja ca lope.
Ca me bo, duhet me prit sa t'kalojne lopet. hihihihihi
- kur shefi i punes fillon me qa hallat e veta familjare. Duhet me e ndigjuar pastaj.
- Kur ne nje klub ne Amsterdam takoj dajen time, mbas kaq vitesh.
- kur vellai gati 40 vjec i martum e me femij me thote mua: Amon, ma sill nji bluze nga Amsterdomi kur t'vish k'nej se e kam merok shume.
- kur je ne rrug tuj kendu me bo ndonje lek e t'vjen nje lypsar e te thot: Beje pak ate kengen qe ta kendoj une. Iku dhe kjo dite pa lek.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
-Ma shpif si e thone amerikanet fjalen 'latte' ,llatttteee...
-Kur thojne djemte, 'sweet', duket shume gay
-Decaf Espresso???!! Per cfare? nc nc nc
Starbucks ia ka lexu mendjen ketyre tarpave dhe po shkrihet ne pare...prit prit sa ke per te degjuar akoma...Postuar mė parė nga lone_star
Krijoni Kontakt