sa lezet kan cunat qe hecin me makine dhe koken e mbajn para!!
seriozisht vetem mexikanet dhe zezaket jan ata qe kthejn koken ore e minute semos kan ndo nje femer paralel! mos beni dhe ju shqiptaret si harixhinj se e gjeni veten me koke posht pastaj![]()
sa lezet kan cunat qe hecin me makine dhe koken e mbajn para!!
seriozisht vetem mexikanet dhe zezaket jan ata qe kthejn koken ore e minute semos kan ndo nje femer paralel! mos beni dhe ju shqiptaret si harixhinj se e gjeni veten me koke posht pastaj![]()
Postuar mė parė nga FierAkja143
lagje zezakesh ene mehikanesh jeto ti goce?
vetem dy cope, te paren para 6 vitesh ne shqiperi, dhe te dyten para tre vitesh ne itali(po ia futa italianit se me pagoi dhe demet e mia....)
Liberté, égalité, fraternité
Une 0, po kjo hapesja e temes ha harruar te vere 0 ne sondazh; sikur nuk i besohet qe ka edhe njerez qe s'kane bere daku-daku lol
hiē fare?Postuar mė parė nga Gio
![]()
2 here me kan goditur.Eshte demtuar makina .
Une asnjehere deri me sot,( shyqyr Zotit )![]()
Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
Mos beni ju cunat shqiptar si karagjoza ne makine po ska shume rendesi ne ca lagje jetoj une![]()
vallai makine asnji dkam goditur
po i rashe nji ure betoni
edhe mendoj se del sa per ca makina
3 muaj koma![]()
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Une as Nje Makine Nuk kame Goditur Por me kane goditur ata mua![]()
Njehere ma kane futur dhe njehere ua kam futur, per makinat e kam fjalen. Para 2 vjetesh godita nje honda dhe jo per fajin tim, i zoti kaloi me te kuqe dhe me doli para, kurse kur me goditen ma futi nje truck ng mbrapa kur isha ne traffic.
une e kam shkatrru mitsubishi eclipse 2001 te motres para 4 vite
sa quditshme kjo aksident, kete dite isha duke shkuar ne univerzitet per intervju, dita e pare, e ne vend perfundova ne spital mu ne qytetin e njejt, aty perball univerzitetit hihi
e kisha nje krevat me flamurin e amerikes, po tash jam mesuar se kravatet apo rrobet me flamur amerikan te sjellin fat te keq :P
edhe njeher duke ndegjuar nje zezake tu fol e une tu e shikuar at, duke parkuar makinen, BUMMM murit me makin :P
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga cool_dancer : 21-04-2006 mė 10:10
June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0
Krijoni Kontakt