muve me mire mos me dilni para kur jom n'timon .... se vallaj .....
s'kom patente akoma...![]()
muve me mire mos me dilni para kur jom n'timon .... se vallaj .....
s'kom patente akoma...![]()
Para 3 vjete u gezova qe po di me vozit edhe e pata rroge nje furgon po jo shume ma skom rroke kekron e tash voziti me kater sy heheh
ps. pastaj makinen e vellait e godita nje here te parkingu si po dilja...ai po kerkon akoma te gjej kush i ka gervishtur makinen! apo se ka dhe skrop te zeze nje gervishtje e vockel duket na 100 km larg!
jam i sigurt qe se ka fare iden kush e goditi![]()
Si kam ra kujt por me kane ra 2 here...1 here nji makine dhe nji here tjeter...
1 makine + 1 tractor trailer + 1 makine + 1 makine + 1 tractor trailer ( i kam vendosur siper vendodhjes fizike qe ishin ne aksident ku demin ma te madh e kishte ajo qe kam nenvizu...konkretisht u ba pale po shoferi shpetoi ) ne Cross Bronx Expressway ! I-95 North band u mbyll per 2 ore me ket rast...lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AgainstAllOdds : 01-06-2006 mė 23:33
...
Rrumujxhi mete tane jeten he qyqe...:P ( ky me lart...e kam muhabetin)
As une si kam ra kujt, vec ca me kane ra...nja 2 here jo shume.
1 her e kam godit i makine po shyqyr nuk isha me shpejtesi te modhe lol
M&M
lolPostuar mė parė nga shkodrane82
S'jam edhe aq por ma mire syni se nami thojne...
Si te kemi ?
...
ne fakt 2 se kam goditur edhe timen njeher tek nje shtylle
Kisha vite pa me rene dhe pa i ra. Te shtunen i rashe njeres/it god know ca ishte ... se makina ishte e parkume . lol
U ndjeva keq , po nga frika ika fare ..... thx god sa i scratch-a te dyja si timen dhe ate tjetren , po ne fakt nuk ishte faji im tamam tamam , binte shiu pa pushim dhe sa kisha bere floket dhe mu moren mendt duke pa veten ne pasqyre dhe bam u terhoqa mbrapsht po nuk i pashe te gjitha c'ishin mbrapa . ( lol)
Hajt mo gjera qe ndodhin , dhe mua ma kane scratch maqinen neper parling lot-e so me thashe ta bejaa dhe une nga keto anonimet ..... po sinqerisht i dont feel good about it , po skam cte bej . Meqe ju hapa juve po ju kerkoj dhe falje .... e kam kuptuar gabimin ....![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
2 cope
kto ndodhen ne fillim te karrieres si shofer LOOL tani ska mo, jom bo si shofer saurreli![]()
Krijoni Kontakt