ne fillim kur mora patenten dhe mora makinen time kam goditur nje makine ke Bashkia "isha vetem" shqyr zotit sme pa njeri dhe ikaaaPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
![]()
ne fillim kur mora patenten dhe mora makinen time kam goditur nje makine ke Bashkia "isha vetem" shqyr zotit sme pa njeri dhe ikaaaPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
![]()
nje here po para 3 vjetesh po shikoja nje qe po kalonte ja futa asaj para... jane momente te poshtra shume .je e ftohte nga koka te kembet ..me dridhet mishi kur e kujtoj
dhe para nje jave po dilja nga nje parkexh me kishte strukur njeri dhe per ta nxjerre makinen bera nje vize te times
e kam share per lezet
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
hehe quhen ato qe na kan goditur???..une asnje nuk i kam rene - e kam makinen merak prandaj e levizi shum avash kur jam neper parking etj- por kur po merja kthese me kane rene nga mbrapa.
..si per fat te mire vetem pjata u thy ..lol..
How can she fall, if there is no one there to catch her
Kam goditur vetem nje here nje Peugeot nga prapa. Fatmiresisht grekja qe e ngiste reagoi me qetesi.
Me kane goditur nje here me nje Fiat, koincidentalisht edhe ata qe e ngisnin ishin shqipo![]()
Ore,s'keni ndonje teme "sahere ju kane qelluar te tjeret?"
S'ka shume qe duke dalur nga universiteti shoh nje makine tjeter qe perplaset me timen ne parking...shkoj aty,kur c'te shoh?Makina e tija perballe i ishte mbledhur fare(makine e vjeter),si firzamonike,e imja vetem se ishte gervishur pak.Ai me jep te dhenat e siguracionit i gjori etj.,me pas e coj ke nje garazh per ti bere estimimin e demit, 3000 Euro qe do me paguante siguracioni i tijeKam qeshur!Te ja shisje makinen e atij fatziut as 1000 Euro si kapte.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 11-04-2006 mė 11:24
Kam vetem nje limit: qiellin!
tamam po thue; edhe une kam ndigju se kinezet bajne shum aksidente, dikush thote kjo vjen se i kan syte ma te ngushte dhe prandaj nuk shofin dot anash aq sa te tjeret.Postuar mė parė nga sonnyinter
po shpjegimi ma i besushem asht se nuk kane pas ndojhere makine atje ne Kine... vetem bicikleta gjith jeten, keshtuqe nuk ja kane haberin....
Tamam tamam askush se di
Asnje. Sepse skam fare makine![]()
![]()
Me kan ra 1 here kur isha ne Montreal por pa deme,pupu si ecnin ato, tamam si te cmendur , kurse per ti ren fal Zotit nuk me ka ndodhur asnjehere, mbase eshte kjo qe parkoj 1 km larg grumbullit te mizave....lol
Prandaj e dashke kusurin e shpenzimeve ti eee?.lol Ve bast nqs nuk e kishe mendjen tek komshit e mi kur te fluturuan rrotat perpjetePostuar mė parė nga vagabondo_nyc
![]()
Mendjen here tjeter:-)
zero sjam ber ende shofer megjithse i kam dhen disa her makines por skam pasur asnje makin perpara qe ti bie :P
Flori
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Postuar mė parė nga Gjallica
goce mos me ngatrro me komshit e tua dhe se kisha mendjen anej jo po kisha nje cuc paralel ene ja boja me sy dhe vetem kur e pashe veten me koke posht qe athere sja boj me sy me gocave.
Krijoni Kontakt