Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 102
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Paj mashkulli shqipetar nuk eshte prefekt ka defekte sa te duash,po edhe te mirat e tij,Shqipetaret per bukuri ne pergjithesi jemi race e bukur keshtu qe voten per te bukur e merrni edhe ju cuna,shtatelart dhe kete e kan shumica si iliret hahah,e sa i perket rajonit mua personalishte me pelqejn meshkujt e Pr po edhe meshkujt qe jetojne ne bregdet keta te fundit dine te jene romantik
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Po c'paskeni qene te gjithe me shume seder . Une ne fakt s'jam per te folur se shume shqiptare keteja nuk kam pare. Ne Tirane ca ishin kinga fare ca te tjeret, Zoti na ruajt.
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    I bukur??????
    S`do doja te thshin per mua : Eshte i bukur . Do me dukej vetja si pede.
    Simpatik ,po , e pranoj inteligjent, i dashur , i kendshem ne shoqeri. Keto do i pranoja, por,- i bukur? _ iiiiiiiii ma shpif kur e degjoj!
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga i_pakapshem
    wow! Dmth ne Ny paska ardhur gjith llumi i djemve shqiptare ose te ka rene fati ty te takosh te tille.
    po na ore se nuk isha duke rrefyer mbi storiet e mia personale (se pashe qe u erdhi keq disave, lol) ata pak meshkuj shqiptare qe kam pranuar ne jeten time i dua dhe i vleresoj....E se c'ka NY, me don't know and i prefer it remains that way. Lol.

si perfundim, meshkujt shqiptare lack charisma. Pike se u lodha, lol.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Mund te jene te gjithe pervec TIRONCVE por kur femrat nga e gjithe Shqiperia qe nje djale osht TIRONC babadem Terbohen ene i njiten si ajo gjoja mas kpuce. Mase mund te jemi pa vlera fare... po kemi fatin me vete
    Sex-llikun zgjuarsine e te gjitha jua kena lone... fatin e kemi vet
    hgahgahgaghghghghaghaghghaghaghgha

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga 2043
    I bukur??????
    S`do doja te thshin per mua : Eshte i bukur . Do me dukej vetja si pede.
    Simpatik ,po , e pranoj inteligjent, i dashur , i kendshem ne shoqeri. Keto do i pranoja, por,- i bukur? _ iiiiiiiii ma shpif kur e degjoj!
    E po qe thua ti cuni njehere e nje kohe ra muhabeti ne kete teme,ky po i bente reklame vetes trashe fare.Une i them: "hajt mo se ke mesataret hyn,je ca simpatik".
    T'ja kthe ai"Une simpatik?Une jam i bukur!Shume i bukur!Problemi eshte qe s'duhej te isha kaq i bukur".Une naaaaaa,syte dac Them me vete po ti me pafsh me si dreqi u befsha.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    po na ore se nuk isha duke rrefyer mbi storiet e mia personale (se pashe qe u erdhi keq disave, lol) ata pak meshkuj shqiptare qe kam pranuar ne jeten time i dua dhe i vleresoj....E se c'ka NY, me don't know and i prefer it remains that way. Lol.

si perfundim, meshkujt shqiptare lack charisma. Pike se u lodha, lol.
    You couldn't be more wrong! Meshkujt shqiptare s'jane karizmatik, dhe jane WASP-s (white anglo saxon protestant) karizmatik?! Seriozisht mos ja fut kot. Thjesht prej faktit qe jemi europiane, qe vime nga nje kulture familjare, kulture e shoqerise, etj etj kemi karizma 100 mije here me shume se kta. Nga amerikanet e lindur ktu une do vlersoja vetem zezaket si karizmatik. Per mua amerikanet e bardhe ne pergjithesi jane te ftohte, boring, s'jane kavaliera etj etj.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Te koncerti qe vajtem dje, cupkat ishin veshur tere lezet, me funde e taka, ndersa djemte si alabake rrugesh, pervec disa kokave dhe Humdingerit qe kishte veshur kemishe me kollare (amon! ) dhe e hoqi qe te mos binte ne sy... na hapi dhe deren neve femrave, kurse ata te tjeret rrinin kot. Nuk ka te beje rraca me kete, por personaliteti, individi, se si i koncepton gjerat. Ka zezake kavaliera e ka qe s'jane. Une e kam parasysh se per se e ka fjalen Kuqja; shiko ne forum si sillen ca meshkuj -- ata with a good head on their shoulders jane minoriteti.

Kam pershtypjen se ti dukesh jo keq me kostum You can pull it off, I mean, se ka ca qe s'munden. Duken oddly mismatched.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar më parë nga donna76
    po ne s'i kemi provuar nga te gjitha krahinat

po ata nga veriu s'jane keq jo
    jane te gjate dhe shume burrerore dhe te japin pak siguri
    kurse ata te jugut jane te dinake dhe te pabese dhe s'kalojne 1 meter e 65 cm

megjithate po s'qene maskarenj s'i duam

Per sa i perket per veriun edhe une do thoja qe jane te pashem dhe fisnike,por nuk me pelqeu kjo qe ka thene goca me siper qe ben paragjykime per sjelljen dhe karakterin nga jugu.
    Tema me sa pashe une eshte "jane te bukur djemte shqiptar" dmth qe nuk eshte mire qe te kalohet ne teme tjeter sepse nuk kam mbarim.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Te koncerti qe vajtem dje, cupkat ishin veshur tere lezet, me funde e taka, ndersa djemte si alabake rrugesh, pervec disa kokave dhe Humdingerit qe kishte veshur kemishe me kollare (amon! ) dhe e hoqi qe te mos binte ne sy... na hapi dhe deren neve femrave, kurse ata te tjeret rrinin kot. Nuk ka te beje rraca me kete, por personaliteti, individi, se si i koncepton gjerat. Ka zezake kavaliera e ka qe s'jane. Une e kam parasysh se per se e ka fjalen Kuqja; shiko ne forum si sillen ca meshkuj -- ata with a good head on their shoulders jane minoriteti.

Kam pershtypjen se ti dukesh jo keq me kostum You can pull it off, I mean, se ka ca qe s'munden. Duken oddly mismatched.
    Jo keq the? Dukem si CEO i Guccit jk. Me kollare e me kemishe duhet te vishem tere kohen une se jam business major, so edhe po mos dukesha mire duhet ta gjeja menyren qe te dukesha mire.

Sa per kavalierllekun ska te bej rraca mire e ke, por kuqja po fliste per karizmen dhe te bardhet sic thashe me perpara s'njihen si karizmatik.

p.s. Kustom ne koncert is a bit overdone.

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Letersia Shqiptare
    Nga new-man në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  2. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •