Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 102
    MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Pse ziheni mor... Mashkulli duhet te jete icik me i bukur se majmuni, sa per te dalluar, po pati pare ne rregull eshte....

Edhe nje gje tjeter qe lexova nga shkrimet e gocave ketuahen se cunat shqiptare jane te shkurter.....kur e lexon thua ti gocat shqiptare jane nga 2 metra...po mesatarja e gocave ne shqiperi 1m50cm eshte moj, dhe me taka na 20 cm sdilni dot siper cunave te shkurter te shqiperise....per cfare i doni me te gjate ju???? Apo pertoni te perkuleni kur beni ndonje gojore te mshpejte....papapa cme bete de dal jashte fjalorit tim...
    te ankohen ruset e amerikanet per ne po, se jane te gjitha mbi 1e 75, po kur ankohen shqiptaret....

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anëtarësuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Djeme shqiptar po ti krasosh me cdo rrace tjeter ne bote ,kam mendim se dalim ne vend te pare 1) Jemi simpatiker 2)Vishemi bukur (jo si keta amerikanet qe ma mbajn ripin e pantollonave deri te gjuri ) 3)Gjithmon mendojm per te ardhemen ehhhh .
    B

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    i thot shoqa shoqes
    "si ka mundesi nuk gjen dot femra sot nje djal te gjat, simpatik, me trup te bukur, te sjellshem, me edukat dhe qe te me doj shume?"
    "ata tipa jan te zene...kan te dashur" i thot shoqa

kshu qe ti sweet girl jepi pak te drejt ati pikpyetjes se se ka 100% gabim.

megjithate ne pergjithesi shikon me teper vajza te bukura me cuna te shpifur sesa cuna te bukur me vajza te shpifura.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    a ti !?!? kush o i shemtut nuk o burr gjithmon mos kamngul si gamori ene ti se sja vlen (e qaj dialektin tiranas une lol)
    nejse vazhdoni ju vazhdoni se do ja gjeni fundin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Mendoj qe cunat e Tiranes kane kulture te vecant edhe ata te veriut edhe jane me simpatik.

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

A jane te Bukur djemte Shqiptare....?

Shume te mire i kena si pellumba.............

Une personalisht nuk do i vija pseudonimin Te Bukur, Simpatike Po, fjala te bukur sikur nuk ju shkon djemve megjithate nuk ka Pyll Pa Derra themi ne , edhe vajzat disa jane Terheqese disa jane.......(terhiqe mos e keput)...lol

So kot sa argumentoni jo ne jena kshu ju jena ashtu ka gjithmone nje diference nga fjala Bukuri femerore dhe ajo mashkullore.........Me bene pershtypje disa shkrime me lart kur thoshin se: ( po te jesh ti e/I shemtuar ca lloj orgazme mund te arrije mashkulli me te)..?????..... Qesharake Mos haroni se Ato momente intime nuk kane te bejne fare me pamjen e jashtme te asaj/atij qe ke ne krah ......... Anyway me pak fjale nuk bie Poshte raca Shqiptare.............
    Ndryshuar për herë të fundit nga LoveLyBruneTT : 13-04-2006 më 17:15

A ka cuna shqiptare te bukur???

Po per vetulla e per sy s'ja mer njeri ne bote. Dmth ka plot
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Kercimtari numer NJO Maska e cool_dancer
    Anëtarësuar
    03-08-2003
    Postime
    179
    une jam i shemtuar shume, katastrof, gocat gjith me keqtrajtojn mua :P
    June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar më parë nga koder kiss
    A jane te bukur djemte shqiptar ?
    Une Mendoj Se Nga Gjithe Viset Shqiptare <matjanet Jane Me Te Bukur>
    Mos ja bo shume qefin vetes , se kom pa ca matjan knej ku jetoj , jane zot na ruj , si me i pas gjujt sorrat me llastiqe ..lol , xhinse tub mas komes , floket te ndame ne zemer , 1 kile voj ullini te perlyme , duret ne xhepa , cinaren ke veshi , kmishe te zeze , pantallona te zeza me atlete edhe hapen aneksesh si me qene vllezrit e Van damit

Mos ma merr per ters thjesht po te tregoj ça me kane pa syte . po mund te kete te mire boll .

PS..sa per temen gjithe çunat shqiptare kane ato veçantite e veta , te omel , simpatik , vetem se po u iku zari i bojne shurren mu ne jete e dashni bashke , e kena ket pike te dobet shume gjak-nxehte , nuk gjykojme per momentin .

Gjithe te mirat

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    lexhova pak me lart se cunat shqiptar jan te shkurter /??

jam 1.82i gjat pshoj 75 kile jam nga jugu nr one fierak hesapi kush na shan ne tani sa per bureri veri jug sduhette thoni gje po ik e mesoni shqip edhe boll na dolet me kanune ajde roft jugu fier vlor sarand

vajza jo per gje avash se po ngeleni ne shpi mos haroni cuna jemi dhe nje {} e gjem kur te duam ndersa ti matjani ke dal me lop sot ??? apo me dhi
    ajde shnet
    ups vajza mos e mbani veten per te gjata se vk jeni 1.50 shumica ajde bye
    Partizoni

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Letersia Shqiptare
    Nga new-man në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  2. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •