Une Ne Fillim Te Kesaj Teme Ju Dhashe Disa Karakteristika Pse Per Mendimin Tim Djemte Matjane Jane Me Te Bukur
Ndersa Ju Kundershtoni Po Nuk Jepni Nje Karakteristike
Pra Si Ta Leme Matjanet Me Te Bukur?
Une Ne Fillim Te Kesaj Teme Ju Dhashe Disa Karakteristika Pse Per Mendimin Tim Djemte Matjane Jane Me Te Bukur
Ndersa Ju Kundershtoni Po Nuk Jepni Nje Karakteristike
Pra Si Ta Leme Matjanet Me Te Bukur?
KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!
Cunat Shqiptare jan te embel si mjalta.
Humdinger, hahahah... BUUURRRN!!! Kishe dhe repliken me te bukur ketu... dhe kete s'e them se je i imi (se per te favorizuar te favorizoj gjekundi tjeter... hihihi). Po ti c'dreqin ben qe i drejtohesh brezit tim, nje here? Nuk e dijne ata c'beheshe por ua di mamaka dhe babaka (ky i fundit e mori vesh i fundit) apo ndo nje moter e madhe a kusherire tek-tuk... se tek e fundit, ti e di se si orientoheshe njerezia neper Tirane... ndiq Skenderbeun! O burrani... pas meje!Realitet... i hidhur a jo, eshte realitet i asaj kohe. Le mo c'beheshe me turnin e dyte. Te gjitha i kemi degjuar, s'ka ngele forumist pa ditur ndo nje "perralle" te asaj kohe, packa se nje pjese do te beje njerin sy qorr per kete realitet. Ne u tha, ne s'u tha ketu, u pranua apo jo... e shkuara nuk ndryshohet. Tiransit ju kane bere... koken, de koken... (le ta leme me kaq.)
![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
nqs bejme nje sondazh kombetar , dihet qe tirana ka me shume djem te bukur si rezultat edhe i popullsise me te madhe
por nqs kerkoni vertet mashkull (ec e dilni nga fieri )![]()
all u need is love
Nuk jane noj gjo kushedi. Shumica jan me pas turp me dal se te felliqin... :P lol.... POR ka ene perjashtime![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Cuna te bukur e te shemtuar ka gjithandej si ne Shqiperi ashtu edhe ne vendet tjera si Kosove () e kudo ne bote.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Per mendimin tim ne cunat shqiptar jemi si shpirta.
Jane me fat te gjitha vajzat nga evropa lindore qe keto kohet e fundit nuk po na lejne te biem ne toke!
" Art is long , but life is short "
Per mendimin tim cunat e shqipris civilzume jan njisha fare na te gjitha anet..Kur gjejn na nji shqiptar te hajrit knej vallai nuk i ndahen ma sa te ken jeten...
Elbasani squadra zemres ton.Forza verdh e blu
Koder kiss pershendtje njehere
Per pyetjen tende nuk di cte te them...sepse s'kam njohur ndonjehere ndonje person qe te kete qene nga burreli...por me sa kam pa ke sofra e burrelit jane njisha ne humor![]()
Postuar më parë nga koder kiss
Shumica jan pa edukat zemra..dhe njeriu po spati edukat hiqi vizen po nga ato vizat me kolor qe sfshihet pa..ska rendesi jan simpatik apo jo
Cuna shqiptar qe jan serioz dhe din ca duan ne jeten e tyre dhe qe din te rrespektojn veten e tyre dhe te tjeret jan pak te rrall, po ata pak qe jan ja vlejn!
Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 13-04-2006 më 15:14
Krijoni Kontakt