Allopraaan..tu morren gishtat nga nxitimi![]()
Gio si thu ti?
Mbreme pata nje episod...sa mora kthesen te nje pallat, nje femer qe i dola perballe ngriu nga frika...do i kene shpetuar dhe nja dy pika pipi...si thua ti nga bukuria ime ta kete patur?
![]()
Allopraaan..tu morren gishtat nga nxitimi![]()
Gio si thu ti?
Mbreme pata nje episod...sa mora kthesen te nje pallat, nje femer qe i dola perballe ngriu nga frika...do i kene shpetuar dhe nja dy pika pipi...si thua ti nga bukuria ime ta kete patur?
![]()
Summertime baby!
Po patjeter bukuria do kete qene pse c'fare arsye tjeter? Po une nuk jam kontra fare, e thashe qe ne fillim qe kur i kemi te bukur ama i kemi te bukur, i.e. gruas se huaj i shpetoi ajo .... nga bukuria jote (people exhibit A). I made my case, defense rests.Gio si thu ti?
![]()
![]()
Ignore List: Den Bossi
Te them te drejten djemt e Tropojes sic e thon ene ca ktu qe nuk jan Tropojan jan njesha fare, jane edhe pjesa e Plave Gusise qe mbajn rrekord per gjatesi e zgjuarsi. pastaj jan Shkodranet, Burrelsat, Lezhjanet, patjeter Mirditoret, Dibranet gjith veriu jan artista....po me bie te lavdoj veten vec e kemi nje shprehje ne Tropojanet, qe ai qe nuk din te lavdoj veten ju kallt shpia.....nejse osht pak mo ndryshe por ma fshijne sms nqs e shkruaj ashtu sic osht!!!!
Postuar më parë nga Homza
si thone shkodranet: tu rrit menja!![]()
homza, o trim i skaderbegut, a ke del bre burre nga bregdeti? atje ku ka azgan zeshkan? apo e ke te percaktuar zonen ti?![]()
Liebe! liebe, lass mich los!
Po ato nga veriu qe kan ra ne Shqipri te mesme kto vitet e funit a ti fusim ne rresht o Hamza
bukuria e djemve shqiptar eshte skin deep![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Karikatorin me kta vetem me fisheke manover, nga ato qe plasin por nuk vrasin, me plas nje gome makine Tiron, vdesin frike fjysma e shqiperise se mesme. lene mo me perdor arme e barut hahahaaaaa,,,,nuk jan si Veriu e Jugu trima qe te marrin gjak ne vetull......fisheket tamam i ruaj per jugun, por ne ket post e kemi paqeme ta.......si osht ajo thonja,,,,,Durrsi jon ka bo perparime ka mjell miser ne rruge makine hahahaaaaaaaaa....Postuar më parë nga Ihti
Tre shoke nje Verior, Jugor ene Tirons,,,,ishin shoke dhe vendosen qe te shkojne ne holiday te tre sebashku ne nje ishull ne Australi...
Deti ishte blu, dielli i ngroht, tre shoket ishin tap....Afer plazhit na ishte nje pyll, vendosen te hyjne ne hije.....sa hyjne ne pyll kapen nga nje fis Kanibal,,,,shefi u thot tre shokeve,,,,,ne do ju hajm, por keni nje mundesi per te shpetuar,,,,shkoni ne pyll na merrni nga 12 kokrra fruti,, dhe sillini ketu........
Shkojn te tre me vrap ne thellesi te pyllit:
- ---Veriori kthehet i pari,,,kishte gjet 12 molla.....mir i thot shefi ul pantollt dhe futi kto ne b...th pa fol, pa qesh pa bo asnje psheretime....
-Veriori ja kthen une sjam kavajs, para vdes se e boj nje gje te tille.....e hajne Veriorin....
----I dyti vjen, Jugori,,,,,me 12 kokrra portokalli.....mir i thot shefi ul pantollt dhe futi ne b...th gjith portokallet pa fol, pa qesh pa bo asnje psheretime,,,,
-ja nis jugori,,,,fut 1...2....3.....4....5.....9....pa bo asnje ze,,,,,kur merr portokallin e 10.....duke e fut posht i vjen per te qeshur.....e hajne edhe Jugorin........
Takohen Veriori me Jugorin pas vdekjes,,,,Veriori i thot Jugorit pse dreqin qeshe mor burr se edhe dy molla pate......lene mos pyt ja kthen Jugori,,,nuk ishte shum e veshtire futja e portokajlleve poshte, por ne portokallin e 10 kur kam pa Tironsin qe po vraponte neper therra me 12 kokrra bostan/shalqi nuk munda ta ndal gazin......
Ndryshuar për herë të fundit nga Homza : 10-04-2006 më 18:19
Tirana, ka qytetin studenti, ku trainoheshin e trainohen çupkat nga rrethet e sidomos të atyre rretheve të humbura. Këto çupka vinin e vijnë në Tiranë dhe ata meshkujt e Tiranës ja merrnin e marrin atë..."vellon"
Kështuqë, tra-pa apo të zgjuar, ju ka erdhur qefi te dera GJITHË jetën o miq...sa për ato tokat e Bathores, mendoj se do ti kemi si rezervate për kafshët e egra një jetë.
Hajde diskutim të mbarë.
Ja ashtu si djem shqiperie
Ca te bukur e ca te shemtuar,gjithsesi ngelen te ashtu quajtur ROB ZOTI![]()
Feel the pump √
Mendoj se shqiptaret jane te mire ne pergjithesi.Postuar më parë nga koder kiss
Vallahi sa per burrelsa se di se skam rastisur, ama di qe njonin e kom si shpirt, meqe ra fjala e kam nga Laci
Kurse un te them ca i karakterizon djemt lacian:
Trima
shakaxhinj
shtatlarte
te zgjuar
kokekrisur
te dashur
dhe kryesorja te respektushem.
Do me per belulin? po deshe te bej listen carcaf![]()
?
Krijoni Kontakt