Ky qe do shifni Me poshte jam Une...
Ky qe do shifni Me poshte jam Une...
:-3 EL_DIABLO :-r
Nuk me pelqen te shkruaj shume per vete:a :a :a
Gjithe te Mirat
hej Ermond c'kemi lal mir je me shendet ti? shpresoj qe te me mbash mend jam Bledari lal ai cuni qe u takum ate nate tek qendra e internetit e TRIPO ne qofte se e mban mend? po me sa shoh nuk paske ndryshuar fare hic hic nejse ika un te uroj gjith te mirat bye.
Po he mo Bledo ckemi lal?
Po si nuk te mbaj mend ..Une kam nje veti qe te gjithe ata qe njof ,qofte edhe per nje prezantim te shkurter i fiksoj fytyrat ......
une nuk kam ndryshuar.prap ai qe kam qene jam
Ciao dhe gjithe te mirat![]()
ej pershendetje te gjitheve,une jam sirena dhe jam rregjistruar keto kohet e fundit.si ju kam o bashkeatdhetart e mi te dashur?nga sms tuaj duket qe ēdo gje shkon per mrekulli(e pse te mos shkoje),me behet qejfi,ju pershendes dhe njehere te gjitheve,vazhdoni keshtu se jeni te medhenj.Paēim
o mondo me u tregu i sinqerte edhe me ty me ndodhi e njejta gje qe me ndoshi me metaxa mu prish pc sapo doli fotoja jote ne ekranbej shaka je djale sh.mire {ore shejton po kete foto ke gjete mer shembull nga une qe svej se ne asnji skam dale mire ose vej nji te bukur } me respekt ASSAS|NS
o assasin me pelqeu shume ajo shakaja me sheqer nejse dhe une jam e mendimit qe ta ndryshosh foton (jo se ke dale keq jo)po ceshtja eshte qe duhet te jesh pak me i lumtur ne foto
psh sikur te ta bej nje xhaxhi me dore para se te besh foton s do ishte keq :::::::::::::.![]()
me duket se e teprova ok
gjithe te mirat
ciao
Krijoni Kontakt