ana.luna mire qe erdhe ti derman se keta e paskan lene temen s mbas Dore.Me duket se jan be Talian te gjithe edhe nuk na begenisin me duke fol shqip. :P
ana.luna mire qe erdhe ti derman se keta e paskan lene temen s mbas Dore.Me duket se jan be Talian te gjithe edhe nuk na begenisin me duke fol shqip. :P
beh, santo cominciamo a parlare in italiano anche noi allora........Postuar më parë nga IL__SANTO
![]()
disobbedisci a chi ti vuole servo
di un dio,
di un esercito,
di una patria...
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeew ma guarda che il problema e che io non so parlare in italiano so dire solo Permesso Soggiorno.![]()
ja dhe keto taljonet ketu duke fol talisht ngelen keta!
megjithate thuheni te verteten qe njecik ju pelqen mamma Italia dai
non sputtare nell piatto deve mangi...
capitttoooo!!!!
ciao barboni..!
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Pershendetje te gjitheve....
Nga flisni njehere ta marrim vesh, se Italia eshte e madhe dhe nuk eshte gjithandej njesoj...
Ciao donna76(barbone) nga uomo77...
![]()
Dobet, Shume Dobet !!!
PEACE & LOVE
Io essere Donna...venire da Cremona.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Postuar më parë nga donna76
Donna o derman po cti bjeme neve qe jemi Integruar si me mire ketu ne kete Fshat te Erret te Brescia i hedhur pa meshire nga Fati Mizor ne mes te Cascina-ve dhe ne mes te Lopeve te ketij fshati simbolik me me shume Kafsh sesa Njerez?Kjo eshte pergjigja per Italishten.
Sa per pelqimin e Mamma Italia as mos e shko nder mend sepse une e pelqej por si ka thene Bossi qe nga Lumi Po e larte. :P
Vetem 1 lutje kiusha: A ma len 1 xhiro ate Italishten tate aman se me ke bere per vete.
Piranha o derman po te ra rruga ketej nga Brescia na bertit si ne malesi se edhe ketu gjemon zeri nga Fusha ne Fushe.
Orzinuovi ( Bs)![]()
IL_SANTO drejt me thene, une ika fare nga Italia se nuk po shtyhej me...I bera dhe une 10 vjet aty...Piranha o derman po te ra rruga ketej nga Brescia na bertit si ne malesi se edhe ketu gjemon zeri nga Fusha ne Fushe.
Orzinuovi ( Bs)
Per ate thenien "nga Po e siper" ke shume te drejte...Une pak a shume e kam pare te gjithe Italine, nga jugu ne veri dhe s'kane asgje te perbashket...
Si vend nuk i heq asnje vlere se eshte shume e bukur, eshte vatra e kultures boterore, por si njeres po e them me nje shprehje te vetme e thene nga Duce:
"Gli italiani non sono un popolo difficile da governare, ma un popolo inutile."
By Piranha
Dobet, Shume Dobet !!!
PEACE & LOVE
Piranha aman me thuaj si ike te vij edhe une derman se na e ka bere Italia mendjen Kacurrela.Sa te mbaroj kete shkollen edhe u nisa edhe une nga Italia se spo e shtyj dot me.Ate thenien e Duces do e bej Problematike te shkolla ti zhvilloj pak keta Injorantet e Malesis se Italis.![]()
Ore o mileti po ju paskan renduar Makaronat qe spo na begenisni fare keteja nga Forumi.
Donna76 pergjigjen ta ktheva derman po aman behuni te gjalle se na bete merak e na e bete gjakun Uje.Kesaj i thone Sjellje Mizore.![]()
Krijoni Kontakt