JU LUTEM ME GJENI NJE SERIAL TE SPYWARE DOCTOR OSE CRACK
POR NJE QE PUNON SE E KAM GJET NJE PO NUK BENTE KUR E FUTSHA ME THOSHTE SUCCES....
PAS DO KOHE THOSHTE SE ESHTE I KORRUPØTUAR
NDIHME![]()
JU LUTEM ME GJENI NJE SERIAL TE SPYWARE DOCTOR OSE CRACK
POR NJE QE PUNON SE E KAM GJET NJE PO NUK BENTE KUR E FUTSHA ME THOSHTE SUCCES....
PAS DO KOHE THOSHTE SE ESHTE I KORRUPØTUAR
NDIHME![]()
Shiko cfare versioni e ke.Shko ne direktorine program files,klik 2 here ne folderin spyware doctor.Ne dritaren tjeter klik me te djathte tek skedari spyware doctor.exe Ne menu zgjedh cilesite(properties).Ne dritaren tjeter klik lart ne butonin version.Aty kopjohen gjithe numrat qe vijne pas emrit Spyware doctor,perfshire edhe fjalen "built" me numrat mbrapa,ne qofte se ka.Ka mundesi,qe kraku qe ke perdorur ka version qe ndryshon nga versioni i programit.Qe kraku te funksionoje duhet qe versioni i tij te jete i njejte me programin ku do perdoret.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 30-10-2005 mė 18:19
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Avrovax Antispyware
Nje program i mire per te diktuar spyware dhe pastruar kompjuterin.I thjeshte,direkt,i shpejte.E provova dhe me gjeti spyware qe Spyboti dhe Adware nuk i gjeten. http://www.arovaxcompany.com/ Programi eshte ne version beta,por punon shume mire.Pas pastrimit te spywareve kerkohet te behet ristartim i kompjuterit.
Nje tjeter program qe ja vlen te shikohet ne adresen me siper, Avrovax shield.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Po ke të drejt qe Ad-Aware nuk i gjen qka gjen ky Avrovax Antispyaware,por as ky nuk gjen ato qka i gjen Ad-Aware...
Spyware Doctor gjithashtu eshte shume i mire. E pastron computerin nga cdo gje.
provojeni edhe do te shikoni sa i mire eshte.
The faith of the Albanian is Albanianism.Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria
Postuar mė parė nga Edmondii
A ka mundesi te na tregojsh prej ku ta marim spyware doctorin dhe serialin..? Se une e kam mare nje mirepo seriali nuk punon ....nese din ndonje link postoe ketu ose ne MP..
Tung
www.download.com
Ketu mund ta marrė spyware doctor
Kohet e fundit me skadovi licenca e kaspersky antihacker dhe mendoj se me kane hyre shume spyware te cilat po ma bejne corap kompjuterin ne hapje dhe ne nxjerjen tabela te windowsit 'rezik' dhe gjera te tilla.Antivirusi kaspersky me eshte caktivizuar? Do tju lutesha a mund te me thonit cili eshte antispyeri me i mire qe mund te me beje pune dhe ku mund ta gjej ate nqs se kini ndonje adrese te shkarkimit te programit plus krakun po te jete e mundur...flm
une perdor antivirusin e system mechanik 6 nuk e mbaj mend cili version eshte por a mund te gjej nje licence nje vjecare per antihacerin pasi sic e thashe me ka skaduar respekte
Per nje Antispyware te mire dhe free mund te shkosh te www.microsoft.com dhe mund te downloadosh Microsoft Antispyware Beta,i cili eshte i mundur nqs e ke windowsin te licensuar.Provoje njehere mbase ke fat.Po nuk jane te rrezikshme spyware-t se sa Trojanet ose viruset e ndryshem qe mund te te jene futur ne PC duke mos pasur nje antivirus te aktivizuar.
A GOOD FRIEND IS LIKE A PC:Enters Your Life,Saves You In His Heart,Formats Your Problems & Never Deletes You.
Krijoni Kontakt