selamu alejk, klodo
si shkojn punet mor?, sic duket te paska kap perseri alki!!!, edhe nese pejgamberi ka patur mllef kunder qenve, cka?, mos valle ne boten islame NUK ekziston QEN?, ka shume more!, dhe diej se pejgamberi i muslimaneve ka qen NJERI!!!, e jo ndonje shenjteri, dhe ka keshilluar njerezit ne perditshmeri. Cdo udhezim eshte ne favor te njeriut, per te miren e tij, ky eshte caku primar, dhe nese qenit nuk i pelqen kjo, atehere per te shpetuar bishtin duhet ta fus nder vege e tja mbaj ne vende ku nuk pengon njeri.
Ty ke sjell do hadithe, por hadithin me te rrendesishem nuk e ke sjell!!!, klodo, kujdes burre, se ste mer kush me serioz!!!, ai eshte "po te mos ishin qent POPULL, do te urdheroja qe ti farosni", nuk me kujtohet se ku gjindet, por nese ke deshire po ta sjell. Mjafton ketu respekti i muslimaneve ndaj QENVE si POPULL, dmth. kane te drejte te JETOJN, nje gje qe kafshe tjere ne boten e civilizuar NUK e gezojn, ku shume rraca kafshesh jane faros per shkaqe ekonomike. Qeni eshte kafsh SHTEPIAKE, dhe hadithet qe ty i solle po mbajne ne thelb kete respekt, ku urdherohet vrasja (ne raste ku eshte nevoja), dhe ku ndalohet vrasja (ne raste ku eshte nevoja), cka don me shume?, epidemia kafshesh ke gati cdokund, kujto vec lepujt ne australi qe farosin kullotat e lopeve dhe qe kan shtij autoritetet zyrtare ne dileme, pasiqe nuk mund tu dalin mbi krye.
Une kafhs me te veshtire dhe me te pakulturume se qeni nuk kam pa, se nenkalarumit ku mbrijn e leshojn nga nje turme, sidomos neper parqe e neper kullosa, dhe keshtu sot po shkela mbi nje turme (pa shaka), pfffui, u desh me nje dege druri ta ces nga profilat e kepuceve (i kam vesh tash te dimrit pasiqe po na ngriu bitha nga ftofti ketu ne vjene), dhe me doren tjeter me mbajt hunden mbyllur, e pse gjith ky mund?, sepse nje qen e ka leshuar aty ku ka ndodhur rastesisht.
Po ftoj publikisht, VRITNI QENT, se na felliqin parqet!!!, natyrisht sepse e kerkon nevoja, me kete nuk kam ndermend qente e plakave e disa femrave te rritura por pa burra, se edhe ata kane nevoje.
A e din ne vendet gjermanofolese "MODERNE" cili term perdoret per VRASJEN e nje qeni?, ata i thuan "einschläfern", pak a shum ne shqip "ta vendosh ne gjum". Tingellon mire dhe HUMAN apo?
Flm
PS: deshmues, cka deshmon ty mor?, paaftesine tende per te llogjikuar, apo cka?, se tjeter deshmi nuk shoh nga teksti jot i mesiperm. Pyetje grandioze i paske bere atij muslimanit "amerika eshte me e forte se zoti jot?", waaaaaau!, metevertet nje pyetje qe te ul ne kokerz te bithes kur e ndegjon. (me falni ne shprehje, por mendoj se ka nevoje per tu kuptuar me qarte)
Dhe nje pyetje, PREJ KURRE JENI JU SHOK ME CIFUTET or bac?, qe donkan muslimanet tu vrasin se bashku?
Krijoni Kontakt