Mos i perzieni moderatoret, jemi te pastert ne.![]()
![]()
Inter me +1 gol (1-0; 2-1; 3-2)
Milan me +1 gol (1-0; 2-1; 3-2)
Barazim 1-1
Barazim 2-2
Barazim 3-3
Inter fitore bindese
Milan fitore bindese
Mos i perzieni moderatoret, jemi te pastert ne.![]()
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
o juventus ti cdo gje e merrke si sfide lal
nuk eshte puna kush do ta haj me llafe njeri - tjetrin por thjesht themi ato qe jane te verteta
se nqs ti thua qe morati shet ndeshjet dhe moxhi ju mbeshtet aty ku duhet, athere : SHUMICA E ATYRE QE LEXOJNE TE VENE VIZE TY SI TIFOZ I JUVES![]()
all u need is love
Postuar mė parė nga Davius
Ncncnncnc pse ma paske fshi postimin qe e shkrujta me heret e di se do thush ka qen shume i shkurter por ama shif gjithe temen kontrolloje do i gjesh nja 50 postime te shkrurtera
:@@@@@
M&M
Une se kam heq, por edhe nese eshte hequr nga ndonje koleg i imi, me siguri ka qene jashta rregullave, keshtuqe merre lehte vllau.![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Ore po une sa do dilja te shkoj te shoh ndeshjen, ketu filloi nje shi qe cte te them...
LOL kush koleg i iyti bleduqja e di qe se ka fshir jom i sigurt por as inter_forever sme ka fshi ndonje postim asihere te pakten sa e di une ater i dyshuari kryesor mbetesh ti
Mgjth se dolem nga tema e do na fshini postimet gjithe kto analiza qe u bon deri me tani ja edhe 50 minuta fillo ndeshja e shofim se kush o me i forti
Forza rossoneri
M&M
edhe 43 min dhe fillon spektakli ne giusepe meaca
qe tani e shof rezultatin 1-3![]()
all u need is love
Ika une se dhe 20 min dhe fillon, apo ska edhe tifozllek atje ku e shoh une....Hajt shendet dhe me nje fitore Interit....
-15 nga nisja e raketes inter
vazhdon numerimi per nisje.
tani po me duket sikur do dali 1-8![]()
![]()
all u need is love
Krijoni Kontakt