per kurvat me vrime te grisur dhe shale te palara e ke fjalen moj ... se gra nuk kane pasur ata kurre jo ........Po te dashurat kush do ja gjeje nqs s'kane, apo shteti...??
per kurvat me vrime te grisur dhe shale te palara e ke fjalen moj ... se gra nuk kane pasur ata kurre jo ........Po te dashurat kush do ja gjeje nqs s'kane, apo shteti...??
vlora_forever, jo pas shpine por akoma ne vrime te miut jane akoma. keta jane demokratet e sal maskarait.Postuar më parë nga vlora_forever
shqiperia i ka prape ata cuna.
ne 28 Mars 1992, Sala pas fitores se PD ne zgjedhjet e 22 Marsit ne nje miting ne sheshin skenderbej iu drejtua popullit te mbledhur: "Populli shqiptar deri dje ishte na buze te gremines! Sot ka hedh nji hap perpara!"
Mendoj se keto artikuj neper gazeta jane extreme.Te burgosurit kane te drejten qe te shikojne ose te takojne familjen e tyre edhe te kene te drejtat ne menyre personale me gruan e tyre ose bashkeshorten.Keshtu qe nuk ka ndonje gje te keqe qe kerkojne te drejta te tilla.Ne cdo vend te botes dhe te Europes te burgosirit kane te drejta te tilla.
E ke gabim.Ketu nuk behet fjale per sisteme te ndryshme,por per disa te drejta themelore te njeriut duke e pare ate si krijese umane.Sistemet nuk bejne asgje tjeter vecse "shtrengojne" apo "lirojne" rripin ketyre te drejtave.Se i bie,keshtu sic presupozon ti,qe keta individe te mos jene aspak te dobishem per shoqerine.Edhe nje here,perkufizimi i pergjithshem i "Heqjes se lirise" eshte ai i dhene me pare.Nuk mjafton izolimi i ketyre elementeve negative shoqeror por dhe faza edukative per ti reintegruar ata perseri ne shoqeri.Postuar më parë nga Toro
Postuar më parë nga Toro
Ne lidhje me dokumentin nderkombtar qe kerkon.Une te sygjeroj "Convention for the Protection of Human Rights and Fundamental Freedoms" ose ne kete link : http://conventions.coe.int/treaty/en...s/Html/005.htm
Nqs do vije ne funksionim rakedaken per 2 min e nuk do kishe nevoje per 2 gram njohuri jurike,do dije (e nuk do pyesje) qe nevoja per te patur kontakt seksual eshte nje e drejte themelore dhe nje naturale ne te njejten kohe per nga vete natura e njeriut.Kjo e drejte eshte dicka qe lind si nje nevoje umane ne rradhe te pare per te mos shkeputur njeriun perkates teresisht nga rrjedha e jetes dhe nga dicka qe ne fund te fundit mund ti sjelli dhe deme "anesore".Normalisht qe ekzistojne dhe "limitime" te ketyre te drejtave,ne raport me krimin e kryer.Keto "leksione" jipen ne pergjithsi ne vitin e pare(nqs nuk gaboj) keshtu qe dhe ti po ti vihesh ke kohe per te pervetsuar dicka..Postuar më parë nga Toro
.........................
lol, pastaj ta mesojne mire c'do te thote 'shower rape'. Ketu ne Amerike nuk i lene as te luajne me letra (playing cards) neper burgje per shkak te rrezikut se mund t'i presin fytin njeri-tjetrit. Kete te fundit me te degjuar e kam ee... (nga dikush qe ka qene ne burg).Postuar më parë nga derjansi
Nuk e mohoj qe seksi ben pjese tek nevojat fiziologjike te njeriut, ashtu sic ben pjese edhe buka apo uji. Por keta gjenden ne burg pikerisht sepse kane thyer te drejtat e dikujt tjeter. Ai mund te jete burgosur per perdhunim te nje vajze, ta zeme. E cfare pastaj, te lejohet te beje seks kur te doje e sa te doje nderkohe qe viktima vuan traumen e perdhunimit, psh? Nqs duan te gezojne te njejtat te drejta e te ndjekin te njejtat impulse biologjike, te mendohen mire para se te privojne te tjeret nga keto te drejta.
Pse cfare eshte burgu merr ne tel per delevery per pizza edhe me sill edhe nje biondePostuar më parë nga Alket123
?Atehere arsyja e epidemive do jet me e madhe sidomos kur aty hyjne edhe dalin njerez qe paguhen per momente personale.
Doka dhe PILAF Jarani
ha ha ha
Hahhahah Sa Me Tru Dynjaja , N.q.s E Miratojne Kete Do I SHofish Burgjet PloteDUke Prit Rradhe Per Tu Futur
![]()
DaNg3r StAy AwAy Fr0m M3
Sa per te qeshur kjo, nuk thone mire qe ju lene edhe aq po kerkojne edhe me teper.
Epo te denohesh me Heqje Lirie e te kerkosh lluks vetem ne Shqiperi kam degjuar.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
[QUOTE=shkodrane82]Po te dashurat kush do ja gjeje nqs s'kane, apo shteti...??
Hahahahaaaaaa....![]()
Krijoni Kontakt