Po kush i ndalon keta te bejne me shume sex? Dushet te perbashketa i kane, keshtuqe ....
Po kush i ndalon keta te bejne me shume sex? Dushet te perbashketa i kane, keshtuqe ....
Po ata ne burg jane s'po kerkojne te dalin
do e kene dhe nje grua ose te dashur jashte qe i pret dhe i duan ne menyren e tyre
nqs ja u kane lejuar deri me dje pse tua heqin tani keshtu
une s'dua te futem ne argomentin "c'fare kane bere " se gjithkush ka historine e vet mendoj
po mendoj se nje takim me te dashurat ose grat nuk do kete asnje rrjedhoje te keqe per shtetin .
mbase gaboj qe flas keshtu po ne fund te fundit jane takime me deshiren e te dyve dhe ketu gruaja e tij do kete aftesine te dalloje se ja vlen apo jo(flas dhe per ata te pafajshmit)
une nuk e di si do veproja ne kete rast dhe shpresoj mos te me jepet rasti kurre
pak me tolerance ne burgjet e Shqiperise nuk do ishte keq se kane famen qe jane te keqija
pershendetje
Me pelqen se ket kemi ne shqiptaret plakemi me hallet e te tjerve..
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Meqenese jam i ri ne forum do te thoja qe si kam pare te tera temat po per mendimin tim do te kisha qeffe qe disa shkrime te mikut tend ti hidhje ne forum ti lexojem dhe ne brenda mundesive te tua sigurishtPostuar më parë nga Dito
[sa per temen cdo njeri si ne burg apo jashte saj ka te drejten e tij per sex perse te mose ua krijojne kete mundesi kure me te dashuren e tij apo me gruane e tij do veje keshtu do shpetojen dhe na shum te keqija te tjera sic eshte fjala gay se hyjne burra e dalen gra na burgu
Re-socializimi i të burgosurve është qëllimi i burgimit, pervec tjerash. Mendoj se mungesa e seksit nuk do të ndikoj pozitivisht dhe unë jam pro, që të zgjatet ora e seksit, të pajisen edhe me rekvizita sic janë prangat () dhe me një krevat të butë.
Cfarë ka të keqe nese i burgosuri përkujtohet më gjatë dhe më shpesh me dobitë e lirisë???
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Ketu jam dakort,por problemi qendron ke fakti qe ne kete rast po ju kujtojne aq shpesh saqe s'do e ndiejne me nevojen e lirise per seks.Mendon qe ato te burgosurit te ishin ne gjendje te lire,ne varferi totale,me nje qerre kalamaj do kishin seks me Xhevrien me teper se 2 here ne muaj?Postuar më parë nga kiniku
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
"Burgu është për burra"
U nxita që të regjistrohem në këte forum para ca ditësh nga dikutimet lidhur me ardhjen e Bregoviqit në Tiranë porse ajo temë ishte mbyllur si duket po atë ditë kur unë u regjistrova.
Tani (sot) kurreshtja më solli në këte faqe dhe vërtet pasi që është paraqitja ime e parë nuk dua të luaj (diskutoj) që në start ashpër me shqiptarët e "moderuar së tepërmi" ku në çdo temë paraqiten të tillë apo si thuhet "më katolikë se papa".
Sa i përket titullit ku e kam vënë këte thënje duhet të them se atë e kam dëgjuar me vite qysh si fëmijë dhe se që atëher mendoja se ata që e thonin këte thënje, me të nënkuptonin dy aspekte.
Atë se burrat janë ata që bëjnë apo janë të gatshëm të bëjnë krime apo kundravajtje tjera qoftë me arsye apo pa te ( si shqiptarët ma!) dhe se " nuk ua ndin për burg" si dhe aspekti tjetër për ata që burgoseshin për çështje patriotike për shkak të bindjeve apo veprimeve të veta nga regjimi jugosllav.
Zakonisht në rastin e dytë ata që i vizitonin familjarët e të burgosurve i ngushllonin ata me këte thënje duke supozuar se i burgosuri si burrë që është edhe do ti përballoj vështirësitë e burgut e nëse ka edhe fat do të dënohet më pak e të kthehet shëndosh në shtëpi etj.etj.
Dhe kur fati më rastisi që edhe unë të përjetoi në një fazë të jetës sime, burgun nga grupi i dytë, në kohën e Millosheviqit kuptova më ndryshe thënjen e njohur.
Kjo sëpari për shkak të thënjes tjetër se "asgjë nuk është burgu(!) çka janë të burgosurit(?!)" dhe vetë vetë realitetit në te.
Ata që e kanë provuar e dijnë se aty në burg ka lloj lloj tipa të mbrabshtë: hajna, kriminela, vrasës, plaçkitës të armatosur etj etj. Dhe gjithë ata tani kanë tretman gadi të njëjtë dhe pothuaj se edhe barazohen me ty.
Në rastin më të parë thonin: "Ah, çka na bëri shkau(serbi)!? .. i mbushi burgjet me shqiptar... " etj. Dhe nuk e dijnë se edhe unë po të kisha qenë në pushtet ata do ti kisha burgosur poashtu, sepse ata jo që kishin bërë krime por bënin plane që posa të dalin të vazhdojnë prap aty ku e kishin lënë pa përfunduar punën e tyre!
Dhe çka është më e keqja edhepse njerëz të kategorive më të ulta të intelegjencës dhe kulturës ata të impononin sjelljet e veta apo kërkonin gjëra të pamundura. Kënaqsia e tyre më e madhe ishte të shtriheshin në tokë mbi batanije e të ia krisnin llafeve të vjetra me shekuj, ti diskutonin ato me qindra herë apo të luanin lojra barinjësh ku përfundimi ishte fyerje e rëndë e atij që humbë, kurse në lojra më intelektuale si shahu etj vazhdimisht gjenin mënyra për të të mashtruar dhe shkak për kacafytje etj.etj
Pra, tani pyes pjesëmarrësist a për këta persona ju kërkoni të drejta më shumë?
Këtë herë kaq se kam edhe obligime tjera.
Përshëndetje dialogut të mirëfilltë dhe të bazuar në fakte dhe rregulla normale të jetës e sidomos asaj shqiptare. Pa kopjime të detyrueshme nga tjerët. Edhe ne kur të arrijmë në kushte tjera jetese do të kemi kërkesa dhe zgjidhje tjera.
Por mos harroni se në Francën demokratike e të zhvilluar një herë ishin demostratat e mëdha për problemin e të huajve e tani të studentëve. Vandalizmi i tyre i shprehur në të dy rastet nuk di se si mund të spjegohjet?
Tung nga Vrojtuesi
Ndryshuar për herë të fundit nga vrojtuesi : 10-04-2006 më 09:55
pse more per pushime i kane fut aty brenda keta hajde ,hajde
po te donin seks me shume ti therrisnin mendjes para se te hynin aty jo po ti bejme edhe restorante e disko aty brenda
dru ti japin
ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN
Gjethkush qefin e vet!
Riedukimi ishte ne kohe te Dulles si rol kryesor i heqjes se lirise, kur njerezit futeshin ne burg per nje llaf goje.....Ne demokraci, ( apo quaje si te duash ate sistem qe ka sot Shqiperia) , heqja e lirise , ka rolin e izolimit nga shoqeria te individeve qe kane cenuar dhe demtuar shoqerine.Postuar më parë nga miki_ro
Sic e thashe dhe me siper, me sillni nje dokument nderkombetar, ligj te te drejtave te njeriut apo te ligj te Kushtetutes se RSH ku seksi te njihet si e drejte njerezore.
Ju mund te na shpikni dite per dite ndonji gje dhe ti vini emrin "e drejte njerezore", por fatkeqesisht seksi ne burg , nuk eshte dicka e tille. Deprivimi nga seksi , te lutem shume nuk eshte trajtim cnjerezor.....Avash ore, se po na e quani dhe torture!
"E drejta natyrore"?....Cdo te thote kjo, ma jep pak perkufizimin e kesaj te drejte?
Krijoni Kontakt