Sipas FranceFutboll, cmimi per Futbollistin me te mire te te gjitha kohrave i eshte Dhene Pele, Dhe Diego Armando Maradones dhe eshte ndare ne dy periudha, perkatesisht sipas dy lojtareve.Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Sipas FranceFutboll, cmimi per Futbollistin me te mire te te gjitha kohrave i eshte Dhene Pele, Dhe Diego Armando Maradones dhe eshte ndare ne dy periudha, perkatesisht sipas dy lojtareve.Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Liberté, égalité, fraternité
Marre nga top-channel.tv
Kete vit gjermanet mendojne per futbollin, ndersa zviceranet per femrat e mbetura vetem ne shtepi. Duke ofruar nje zgidhje per konfliktin e vjeter mes grave dhe sportit.Miliona femra do ta ndiejne veten si "vejusha" me fillimin e kampionatit,kur te trdhetuara per nje top do te braktisen nga burrat e mbledhur neper lokale apo qe do ta mbajne frymen ne Gjermani. Por ato e kane nje zgjidhje, qe ua ofron kjo reklame zvicerane : Ejani ne alpe sepse ketu meshkujt ju duan me shume juve sesa futbollin! Spoti humoristik ka dale nga Ministria e Turizmit dhe per protagoniste ka meshkuj tere muskuj, nder te cilet dhe Mister Zvicra 2005, i cili mjel nje lope dhe buzeqesh plot nenkuptime. Oferta spesiale vetem per grate perfshin shetitje te gjata, lojera golfi, shoping dhe clodhje. Dhe per habi, duke iu referuar zedhenesit te Ministrise se Turizmit, kane qene te shumte ata burra qe kane pronotuar jave te gjata pushimesh per bashkeshortet e tyre.Shume prej tyre jane gati te pranojne dhe tradhtine vetem per te mos humbur nje ndeshje boterori.
.................................................. ......................................
Une per vete po pres nje bilete per ne Zvicer. Varja Boterorit...![]()
Edhe nje mua! Per ne Zvicer e kam llafin. Dua te sodis natyren zviceriane, alpet, kodrinat, trajtat e relievit zvicerian ne pergjithesi.![]()
Ezekiel 25-17.
Sa ben bileta per ne Zvicer..?
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Edhe une patjeter nuk leshoj kete eveniment.![]()
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
Pa interesohu ti hapesi i temes, po te shkojme kshu grup do na bjere me lire besoj. Ne Zvicer brenda ndahen rruget ama secili shikon punen e vet ....po gjetet pune te mire do ia thoni dhe shokut. Kshu apo jo?
Ezekiel 25-17.
Ja te bej nje kerkim verdalle une per ndonje organizim....mos na bie me lire ashtu...po te presim njhere sa do behemi...
Me mire te organizojme nje aeroplan dhe te shkojme i gjithe forumi ne Zvicer.![]()
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Po sikur te dale ndonje qe do te shofe boterorin si tia bejme????Apo e hedhim me parashute nga aeroplani ...
Eh atehere,po organizojme dy aeroplana nje per ne Zvicer dhe nje per ne Gjermani dhe i ndajme qe ketu,kush per ku don te shkoje.![]()
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Krijoni Kontakt