Cila skuader ka sulmin me te forte ne Boteror ?
Nese eshte ndonje skuader tjeter , qe nuk eshte ne liste , mund ta shkruani bashke me emrat e sulmusve ....
Brazili ( Adriano ,Ronaldo ,Ronaldinho ,Robinho )
Argjentina ( Crespo , Tevez,Messi, Saviola)
Italia (Toni , Gilardino , Totti )
Gjermania ( Podolsky , Kuranyi )
Hollanda ( Van Nilsterooy, Makaay, Robben )
Anglia (Owen , Rooney )
Spanja (Raul ,Fernando Torres)
Franca ( Henry , Trezeguet )
Ekip tjeter .
Cila skuader ka sulmin me te forte ne Boteror ?
Nese eshte ndonje skuader tjeter , qe nuk eshte ne liste , mund ta shkruani bashke me emrat e sulmusve ....
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
NQS Barcelona do bleje edhe Henry ne vere...atehere, mos ve me skuadra te tjera ne liste!
Barcelona paska dal shtet me vetePostuar mė parė nga DeuS
![]()
p.s.e ke nga e relaxmja si duket
Sulmus të mir ka italia L.Toni<->Gilardinho
Edhe brazili Adriano<->Ronaldo
Brazili, brazili.........
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
Postuar mė parė nga D&G Feminine
Mire ma ke bo...me ke dhene nje wake up call
Po lexoja per Barcelonen nje artikull kur pashe kete temen...
Ika me vrrap perpara se te fillojne damonet e regjme...lol
Une votova Brazili. Ne fakt desha me votu Barcelona po ma ka zon Deusi.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Pa dyshim se sulmin me te mire e ka brazili po afer i vin dhe italia e holanda
M&M
Hollanda afer me Brazilin? Vetem Van Nisterloj nuk mjafton or ti (Per me shume Makaay eshte terheq nga kobetarja.) Kta te tjeret Kjuit e Van Persat si vijne afer as rezervave te Brazilit jo mo titullareve.
Italia? lol Natyrisht Toni u bo lojtar i modh. Mos ja fut kot slimo se Italia ka sulmin me beterr nga keto ekipet e mdha, vec Totti ha buk vec se kto Gilardinot e Tonat jane vari trajset.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
O bayern po Totin ko ma le mer toti o ni nder lojtaret me te mire ne bote apo harrove ?, per Toni po e shef vet spo flas ic se ca o tuj bo
![]()
Pse ere Rooben o dobt te duket ty ere? nejse ky o mendimi im secili ka ate mendimin e vet
M&M
Krijoni Kontakt