Romantika nje fjale qe eshte be e merzxitshme sepse po e perdor gjithkush megjithate aktuale ne c do kohe te vitit edhe kur ka diell edhe kur bie shi edhe kur bora na ka mbulu.
Cka mendoni per kete teme
Romantika nje fjale qe eshte be e merzxitshme sepse po e perdor gjithkush megjithate aktuale ne c do kohe te vitit edhe kur ka diell edhe kur bie shi edhe kur bora na ka mbulu.
Cka mendoni per kete teme
Tungat babadimri.
Me vjen keq qe thua se romantika qenka bere fjale e merzitshme.
Ne pergjithsi mendoj se ne cdo individ fshehet nje cik romantike, po sa rendesi i kushtojne , gje personale.Une per vete jam romantike e pasheruar(akoma s“me eshte bere mani hahaha..).Me fjale tjera shoh bukuri ne gjithcka, duke filluar nga stinet e vitit (me perjashtim te stines se veres), kandila te ndezur, lule te gjalla mbi tavoline, detaje te ngrohta ne dhome........
Romantika eshte ndoshta se paku njera nder gjerat me te rendesishme per te ngrohur sado pak nje jete, plot strese, lodhje, pritje.....
Pershendetje.
Romanca eshte muzika e merzitshme e shpirtit e perseri duam ta posedojme kete aspekt genjeshtar.
Dito.
PO nese pajtoheshim te gjithe sdo te kishte pas ne bote as lufte, as mosmarreveshje. prandaj disa jemi ekshtu disa ashtu po romantike nganjehere!Postuar mė parė nga kęrlighed
Jam shume romantike ne cdo hap te jetes sime ,po me teper jam romantike me te dashurin tim me pelqen cdo gje ta bej me ndjenj dhe keshtu romanca eshte pjese e ndjenjes!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
me pelqejne gjerat e bukura dhe i ndjek dhe i bej cdo gje qe ka te bej me bukurin kjo me ben dhe aq romantik sa jam nuk them se jam sepse nuk mund te flas per veten i takon te tjerve te gjykojne................
Hic romantike s'jam, me teper praktike. Me thoti robi ndonje gje te bukur, i them "Ik se tallesh". I have problems!
Ignore List: Den Bossi
Krijoni Kontakt