imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Uje me Gaz , nje sugerim do te te thoshja edhe une : Gazi i ujit krijon shume gazra dhe bazuar ne parimin e gazit ai clirohet gjithmone larte ( ne trurin tend ) ose bubbles/ fllucka sapuni do dalin nga goja jote .
Sa per " ti do te doje te jetoje ne kete menyre ....blah ,blah ,blah .......per ta arritur dikur .....nah nah nah " dua te shtoj nje gje, qe kam edhe nje parim tjeter ne jete ( te cilin e zbatoj me fanatizem ) : Nqs do qe te kesh nje arome te kendshme mos rri kurre afer pleherave . Te siguroj ty qe kjo qe po them eshte me se e vertete .
"degjo zemren ne cdo situate" Hey , don't copy me , 'cause this is what I do best !
Mua me pelqejne te luaj me flluckat e sapunit , se me japin kenaqesine te ndihem si femije ( ma shtojne jeten ), por, por ,por sic e shikon me pelqejne ngjyrat qe kane si te ylberit .
Your talk ---> My pleasure !
Pa dale nga tema po them edhe une nje gje qe e ka thene te tjeret , nje filozofi kuptimplote :
Mendohu 100 here dhe fol 1 here .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 10-11-2010 mė 09:34
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
Vaji ėshtė strehimi i femrave tė shėmtuara, kurse pėr tė bukurat ėshtė greminė.
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Gota e lumturisė asnjėherė nuk duhet pirė deri nė fund. Fundi ka gjithmonė fundėrrinė.
Mjaft i kėnaqur ėshtė ai qė kėnaqet me atė qė ka.
Do tė dėshiroja tė kem aq sa lypset pėr mos mė pasur lakmi, por jo aq pak sa tė zgjoja ndjenjėn e mėshirės sė tė afėrmve.
Krijoni Kontakt