Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48
    FBI Maska e Sarah
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Larg Dashurise se Pare
    Postime
    76
    Modeste mire se na ke ardh mi lal . Ene mos na i vej re se ne pleqte e forumit e kena kalu fazen e mujit e mjoltit . Se me ke kujtu ate qe thone Jeta o nje poc me mjolt siper e me M*** poshte.

Albo po ti me lal pse me kordhe.....une per vete kom mesu from the best...apo jo. Ti mer daje nejte nje shekull anonim e tani na bo shantazhe.....hej mos ma hiq postin se te vij atje e te jap nje kafe ose nje qaj me liman e masnej iki e ta lej billin ty.lol.

Hajt qefe e sekse.
    In the Lord,however,woman is not independent of man, nor is man independent of woman. For as woman came from man, so also man is born of woman. But everything comes from God.

I Corinthians 11:11 (NIV)

LeZhJaN_PeR_QeJf Maska e Marini83
    Anėtarėsuar
    09-10-2002
    Vendndodhja
    Milano, Itali
    Postime
    149
    Modeste je fantasitke.
    great.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    33
    Sarah , Marin rrofshi . po te gjithe na mirepritet po gje nuk na thate se. thoni te reja te vjetra ctju doje qejfi , po deshet edhe na shani se nuk na behet vone. lol bej shaka. ja po them vete, une pershembull kete weekend kalova mire, nuk qahem mashalla kishim nje ditelindje ,jo shoqja ime erdhi kendej jo jemi kenaqurrrrr e jemi gajasur deri ne mengjes. shkova ne plazh pashe nja dy a tre filma te rinj dhe kaq. po do thoni ju cna duhen ne keto? po ja mo dhe ju kot sa per muhabet, shtyjme kohen genjejme veten. na thoni tuajat dhe ja kalofshi sa me super te gjithe. muahhhhhhhhhhh irena.
    :H :T :-ime

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    33
    hello, ku iket mer qe te gjithe nga kush jeni trembur ee? ehh cjeni ca ju. pastaj kane hyre goca cuna te rinj nuk keni faj jeni te zon shumeeee, hajd pra flasim.
    irenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa ok bye

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-10-2002
    Vendndodhja
    Florida, U.S.A
    Postime
    5
    O shpirt! o te vdes une per ty,si perendeshe te kemi, sot njeher ishe bere si yll bote, inat armiqve qe sna duan dhe ptuuu atyre qe na urrejne. dhe sic thua dhe ti muahhhh miqve. ehh cpaskeshe qene epo fjalet e tua perdora mos merr inat, muahh dhe nga une.
    bye zemer.

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Pershendetje Irena,

Gezohem qe je nga saranda, qyteti enderr per plazh per ne Tironsit, por tani qenke perseri ne qytetin enderr per plazh te amerikaneve.......
    Per here te pare dhe te fundit kam qene ne Sarande me vellain dhe shoket e tij studente ndersa une gjimnazist ne ate kohe ne 1988, ne kohen e komunizmit. Xhiro e sarandes ka qene nje attraction me vete. Nje kohe thane u prish, por tani e ka marre veten. Doja te organizoja me ca shqiptare nje vajtje ne Sarande veren e 2001, po nuk arrita dot.
    Prezantimi jot nice.

Pershendetje Rezi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    greqi
    Postime
    31
    te pershendes dhe tja kalosh mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    33
    ehh kjo SARANDA ime...
    hey Rezi flm, per mesazhin lal, kjo saranda qe thua ti na e hongri shpirtin vete ne sarandjoteve njiher e lere me juve , me ka marr malli fort ndaj them. po kete vere ke bere gabim te madh qe nuk ke shkuar se ishte rregulluar shume bukur. Dhe plazhet ishin rregulluar diskot po ashtu si brenda dhe jashte qytetit xhiroja po ashtu ishte ne lartesine e duhur megjithese po te merreshe me ato te tjerat qe permenda e beje xhiron si me vrap se fillonin party-t. po ishte vertet nice une shkova dhe me pelqeu sinqerisht, megjithese per mua saranda gjithnji ka qene me e dashura nga cdo vend dhe do mbetet. Uroj ta realizosh sa me shpejt deshiren tende per te vizituar saranden, dhe bej pak plazh per mua kur te shkosh,,,Edhe prezantimi yt nice.
    Topciu flm lal edhe ti gjithashtu. gjithe te mirat.dhe befsh qejf ke forumi.
    later,
    IRENA

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Ftesė - Prezantimi i ArchiCAD 12
    Nga RinorZ nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 08:31
  2. Prezantimi im!
    Nga Nutela nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 15-10-2004, 21:22
  3. Ja dhe prezantimi im
    Nga Kopliku_forever nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 22:00
  4. Prezantimi im
    Nga tonushi nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 29-01-2004, 11:12
  5. Tek prezantimi i vetes .
    Nga Muhamed nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 11-03-2003, 03:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •