Modeste mirseerdhe midis nesh .Te uroj ta kalosh sa me miredhe suksese ne jete.
Modeste mirseerdhe midis nesh .Te uroj ta kalosh sa me miredhe suksese ne jete.
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
MIRSEERDHE MODESTE E KALOFSH SA ME MIRE KETU NE FORUM
Modeste mirserdhe ne forumin shqiptar dhe shpresojme qe se bashku te formojme nje grup te madh dhe te bashkuar .
Sa per prezantimin ke bere nje prezantim shum te mire un per vete e kam bere edhe 20 me te shkurter se tendin.
Absurditet.....JeTa
foto. modestja_02
:H :T :-ime
Mireserdhe mes nesh Ira....Rena...apo...Irena......hmmm mua me pelqen me shume modestja..lol
Ju uroj tja kaloni sa me mire ne rrethin tone....nice pic. si shpirt qenke..hehe
gjithe te mirat twist![]()
The man is back.
Tek ky prezantim ka nje koencidense ne lidhje me mua,qe po me ben te zbuloj pak dicka personale timen.
Pak kohe me pare kam pasur nje shoqe,qe ishte 19 vjec,ishte nga Saranda,e quanin Irena,ngjan jashtezakonisht,por vetem se ajo nuk ishte ne USA dhe ishte pak me dobet,nga ana kulturore dhe drejteshkrimore.
Mire Se Erdhe Modeste!!
ajo (dmth shoqja jote kacak) paska qene me e zgjuar se ty, e paska zgjedh me te mire se vetja shokun e saj (flas nga ana kulturore dhe drejtshkrimore...)
MIRESEERDHE MODESTE...!!
Mireseerdhe MODESTE edhe hajt me kembe te mbare edhe ja kalofsh sa me mir.
Pershendetje te gjithe anetareve dhe ne vecanti atyre qe me mireseardhen ne forum!! Shume faleminderit per fjalet e mira. Ndersa per Kacakun nuk di cfare te them. Kacako, une nga saranda, 19 vjec me emrin irena njof vetem nji goce e quajne Irena Liti dhe ndodhet ne greqi. nuk e di a eshte kjo apo po te coj ne drejtim te gabuar. megjithate faleminderit per mireseardhjen.
Muahhhh te gjitheve,
irena
:H :T :-ime
Krijoni Kontakt