kjo tema eshte per shqiptaret ne greqi.jo per greket.kush do te flasi greqisht te futet ne forumet ku lejohet.letu flitet shqip
Kini respekt edhe per te tjeret qe ndodhen ketu.
nuk eshte aspak e bukur kjo gje ! ! !
kjo tema eshte per shqiptaret ne greqi.jo per greket.kush do te flasi greqisht te futet ne forumet ku lejohet.letu flitet shqip
Kini respekt edhe per te tjeret qe ndodhen ketu.
nuk eshte aspak e bukur kjo gje ! ! !
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
pershendetje te gjithve nga fieri.erdha per pushimet e beharit.do leme nedo nje takim kete behar ne forumistat?si e keni hallin?
ciaoooooo
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""roel i""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
opa tjeta..si ja shkoni..rroni a jo...ca thone pushimet...ne ke ishull..do vini...apo keni tjeter ...gje ne mendje.....une per vete...do e kaloj...ne athine....albanos,,,touristas..pou lemepp
Mind is like a parachute it works best when it is open
Dalai Lama
Postuar mė parė nga edi72
ke hak edi me duket se do filloj te kerkoj para uen per fjalet greqisht qe shkruhen ketu
po cti besh me mungon sydy dhe jonidapasho qe te behet grupi tamam .flm per urimin . me nje nuse te mire shpirto.
o ari nga je zhdukur o flori? elden ku e kam?
pershendetje te gjithve
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
kucccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccc jam_ajo e chatit je![]()
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssttttttttttttttttttttsssssssssssssssssssssss ssssssssssss ooooooooooooooopppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa shqipri shqipri![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 28-07-2006 mė 08:06
o Dizer7 ca veni i ke par greket ktu re apo ke qen naper gjumesh Ktu vetem Shqiptare ka Qe din GReqishtnga dizer7 : kjo tema eshte per shqiptaret ne greqi.jo per greket.Posht RRaCistat
si ja kalon ne shqiperi mari, neve ketej nga greqia .....................
Postuar mė parė nga shtrigaa
Pershendetje te gjitheve ne vecanti te"vjeterve"Si po kaloni?
Te them te drejten tani nuk me ngelet kohe as per te vajtur dhe atije ku shkon Mbreti ne kembe
Deshiroj qe te gjithe te jeni mire.
Ciao
Sokoli
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
JAsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu shqip`grekafona mir ju ka BaBa !!!
Krijoni Kontakt