e cna u prish kjo koha se do kishim shkuar ne plazh,mbase regullohet deri per fund jave.Salonica
e cna u prish kjo koha se do kishim shkuar ne plazh,mbase regullohet deri per fund jave.Salonica
LI BE
"Everything is an Idea"
Massive Attack ne Karaiskaki.
ne 9 Qershor (e Diele), Massive Attack japin koncert ne stadiumin Karaiskaki. Me nje single te vetem leshuar para 1-2 muajsh (jam shume i sigurt qe do jete nje koncert best of, mbase dhe pak "100th Window"). Bashke me Liz Fraser (Cocteau Twins). Cfaredo tjeter te themi eshte pak lol. Bileta eshte 35E.
Yann Thiersen
Yann Thiersen ne dy koncerte: 13 Qershor, Salonika (moni Lazaristwn), 14 Athens (theatro Lykabittou), . Krijuesi i Ameli soundtrack, pas rock te kaluares lol. Bileta ka 35E.
per mendimin tim, ne Athine smund te luante ne vend me te mire.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
pershendetje nga selaniku me diell.
vajza neser qeras kafe ne iktinu ''kafe saxara'' nga ora 11 tavolina e par nga ana e shkolles![]()
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
PERSHENDETJE SHTRIGE.KU ESHTE KAFE SAXARA?UNE DUA LENG FRUTASH SE NUK PI KAFE!Postuar mė parė nga shtrigaa
Pershendetje
Pershendetje forumistave te greqise ne veēanti Angjelinit qe e kam shok dhe eshte djal imrekullushem
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Marinela Kafe Saxara Eshte Ne ''iktinoy '' Perball Shkolles 41. Ajde Ti Dhe Cfare Te Duash Te Pish![]()
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
Gjesi forumista te greqise. Ti kanete ola kala![]()
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
ma trego si te vi atje dhe erdha une.se nuk e njoh mire selanikun.Postuar mė parė nga shtrigaa
Kalhmera se olous...
fabi..
o shtrigaa vetem per femrat qeras kafe apo...................................Postuar mė parė nga shtrigaa
Krijoni Kontakt