kush do vij per pushime ne shqiperi sivjet te ngrej doren.pershendetje nga KRETA
kush do vij per pushime ne shqiperi sivjet te ngrej doren.pershendetje nga KRETA
kurre mos e harroni vendin tuaj
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GLENDI : 17-05-2006 mė 09:28 Arsyeja: gabim
Postuar mė parė nga ANTENA
Keta keshtu kan qene dhe keshtu do ngelin (racista) Sa per letra mos behi merak se tani u mesuam ne sna ben pershtypje!
Mir mo mudn te jen rracista( qeverria eshte me sakt) rendesi ka te dish te pershtatesh ..mua prsh deri tani ne shkolle sma ka ndodh ndonje akt rracizmi..problemi eshte tek te pasuri qe kontrollojen qeverrin greke
duan te na shfrytezojen ne cdo menyr duke na perdorur si kafsha dhe jo si njerez ,,di do qe te jet ne jemi te zotet e vetes se ja kemi dal mban dhe me pune dhe me shkolle ..keshtu qe VK cdo lloj ndyresire (rracisti) se jan njerez pa kultur pa vlera shoqerore etc.. :-)
Mind is like a parachute it works best when it is open
Dalai Lama
tere justifikime jeni me te shumtet
ca racizem e lesh (kompleks keni)
secili i ben vend vetes
koken lart e perpara
e kame thene e po e them prape
racist me te madh se vete shqiptari nuk ka
...degjon ne autobus patriote qe flet percart greqisht me shoqen e kur i flet shqip sillet sikur e perdhunova (mire fshatarkat po dhe qytetarkat ;p)
...i ofron 1 poto e te thote po ti cpate (kurse grekerve u tundin bishtin)
ne na bene gropon vete patriotet e ju ia ngecni grekut
keto ste flasin me goje pale ca thone me "shoqerine" greke
THAPSIMO
sigurish me perjashtime eshte cdo gje
hajde mire u gjeca
zgjidh greke e spagon kure dogane ;p
me pianete???
\m/ TiLL dEaTh KeLcYRiOT \m/
Po mir mo vella une jetoj ne nje lagje qe ka shume shqiptar ..dhe bejem shume shoqerie me njeri tjeterin ..per mendimin tim ti nenvlerosn shoerin shqiptar dhe mbi vlerson ate greke( qe eshte vk)..ske pse mendon kesht nese te kan ndodh nja ca raste te tilla sdo te thote ashtu ato jan pakica dhe jo shumica
Dalai Lama
se pianoume thee se pianoume, kjo eshte dhe ankesa ime e madhe re aderfe: kaq vjet ne kurbet den to exoume akoumpisei kurre tek ndonje patriote... ahhhhh
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Pershendetje shqiptarve ne Greqi , si jeni a ka me racizem aty sepse kur kam jetuar un as me qenin nuk na krahasonin .....kam jetuar 1 vit ne Rodos eshte ishull shum i bukur atje kam shum te aferm .....kam jetuar dhe Ne Athin Afandos 3muaj por FSHESA VELLA NA MORI DHE ATY SNA LA GREKO MASKARA..... QENTE E BIRT E QENVE JAN SHOKUN NE BOT NUK E KAN SIDMOS NE SHQIPTARVE ME KOK POSHT NE LITAR NA DUAN NA MARSHIN PLESHTAT ZAGARETJA KALOFSHI MIR DHE JU UROJ NGA ZEMRA FAT NE JET TE GJITH SHQIPTARVE NE GREQI DHE SA ME PAK RACIZEM
![]()
![]()
JAM KRENAR QE JAM SHQIPTAR........
po bro ate them dhe unePostuar mė parė nga Tepelenas_nr_1
por llafin e kisha per femrat tona (femrat shqiptare)
ato vetem shoqeri greke + qe na bene ne meshkujve te gjithe kriminela
gjitono tek parea jote ke ndonje femer shqiptarke per mua ?
lolPostuar mė parė nga Clauss
thua te vdesim pa e lagur????
keto femrat tona jane 1-sh por ajo hunda ua prish lezetin
nejse shpresa vdes e fundit
...ketu e lagu the krishti e jo me ne vellezer lol
giourga jiati gerasame ;p
\m/ TiLL dEaTh KeLcYRiOT \m/
Po ,o si nuk ka sa te duash //une njoh shume femra shqiptare te cilat e rregullojen vetem me shqiptar ..ka dhe na ato qe se cajen fare dhe e rregullojen me ke te dasl perpara zezak grek kinez etcPor ate qe dua te them une eshte se skini pse te mendoni se femrat shqiptarnevlersojen shqiptaret mua sme ka ndodh dicka e tille ...per mua ndodh e kunderta per arsye se njerezit kan nevoj te lidhen me njerez te tjer te cilet kan gjera te perbashketa..tradita gjuhe..etc..Mos nenvlersoni vetenPyseni veten ke doni me shume ju na femrat ketu ne gr..shqiptaret apo te tjera..atehere o mirrni dhe pergjigjen se nese duan te ken me ne lidhje femrat shqiptare..per mendimin tim na duan ashu sic i duam dhe ne :-)
Dalai Lama
Krijoni Kontakt