Me rastin qe live kerkoj tem te re une ja plocoj hatrin.
Pershendetje te gjithve. jam e sigurt qe do i mbushim carcafet perseri.
![]()
Me rastin qe live kerkoj tem te re une ja plocoj hatrin.
Pershendetje te gjithve. jam e sigurt qe do i mbushim carcafet perseri.
![]()
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
Pėrshėndetje tė gjithėve! Hė mo, kush ka ndonjė temė pėr tė hapur qė tė merremi pak me.....κοινωνίκο σχόλιο, dmth shqip thashetheme.
Ē'bėn ai trimi ynė, kam kohė qė nuk e kam ndjekur.
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
lol hic ri ne qetesin e tij, te marten qe do transmetohet fame story do kendoj dhe do i bjer flautit. do zdo del origjinamer dhe ca emaile qe e shajn e merzitet po cti besh keto ka jeta :P
Jam_Ajo
Pse, tė Martėn do tė transmetohet Fame Story? Cila ėshtė arsyeja? Pakan filluar edhe e-mailet? Nuk e dija kėtė gjė. Do doja t'i dergoj edhe unė nje e-mail, kush e din adresen e e-mailit?Postuar mė parė nga shtrigaa
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
lol se te djel dhe te marte ka mis ellas 2006me tatianen.
www.famestory.gr aty e ke![]()
Jam_Ajo
Vdisni per ca thashetheme)
Po kjo teme re pse shtrigaa,nuk mjaftonte ajo tjetra?
Ma hiqni pak kuriozitetin.
p.s.thashethem-
-E dini qe Dejvi ka nje nuse yll te bukur,nje kukull e vertete?Pianiste dhe mesuese ne Odhio?E, ja qe nuk e dinit,ja u thashe une...lol
Duhej tė mbyllej se do na akuzonin pastaj se ne tė Greqisė jemi tė prapambetur, pasi ajo temė ishte pėr forumistat e vitit 2004-2005.Postuar mė parė nga Ard
Pėrshėndetje edhe ty Ard-i/a
P.S. Me qė na pėlqejnė thashethemet, nuk na thua se ku jeton kėtu nė Greqi? Njė biografi e vogėl dhen tha mas hallagie.![]()
Jetoj ne nje qytet me shtrigen,
sa per bio. eshte jashte teme ketu livein2places...lol
Pershendetje te gjitheve!
Ia kalofshi mire kete weekend.
Keni ndonje plan?
Live nga ke humbur?
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Krijoni Kontakt