Eshte nje video qe ka dal ne youtoube e cila tregon ushtar greke te "kendojen" kenge anti shqiptare ne shetithjen e tyre te perditshme...Postuar mė parė nga Snow^White
Ca ben lagjia si ja shkon ?
Eshte nje video qe ka dal ne youtoube e cila tregon ushtar greke te "kendojen" kenge anti shqiptare ne shetithjen e tyre te perditshme...Postuar mė parė nga Snow^White
Ca ben lagjia si ja shkon ?
Mind is like a parachute it works best when it is open
Dalai Lama
Pershendetje Forumista
Ca thot jeta,shkolla ?
Shpresoj mos te keni marr pjese sta silalitiria ton fititon![]()
e mbani mend para 6-7 vitesh kur filluan panellinies eksetaseis per 1th & 2rh lykeiou? isha 12-13 vjece un atehere sa isha futur ne 1th gymnasiou...ah sa kenaqeshim te humbisnim klasa ne atehere
elenaki kudo do me dalesh perpara mua ti
pershendetje te gjith studentve, parazitave (qe jan ne mosh por sven ne shkolle) puntorve, familjarve ktl ktl ne greqi![]()
Ca faji kam une moj qe me vjen ti nga mbrapa LoOoLPostuar mė parė nga FierAkja143
![]()
Min me akoloutheis![]()
Sot ishte demonstrata e fundit besoj se ligji u votua, episode pati plot nuk lane me pllaka pa hequr nga trotuaret plus qe dogjen dhe kiosken e ushtareve te gardes tek ushtari i panjohur para parlamentit.....Gjithashtu gazi lotsjelles ishte me shumice....Postuar mė parė nga _Elena_
Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!
tek ato videot ushtaret grekePostuar mė parė nga Tepelenas_nr_1
thone kenge qe tallin shqiperine dhe shqiptaret midis ketyre si me floket e shqiptareve do te bejme rroba & me lekuren e shqiptareve do te bejme kepuce.
te ghithe greket jane te poshter
debile dhe injorant.mendojne se jane te mencurit e botes po e verteta eshte se jane cyryka
Jetoj ne ca.. por i pash lajmet dhe me vertet u be shume rremuj e madhePostuar mė parė nga tani_26
Nuk e di por mendoj se ishte teper i ekzaxhiruar veprimi i studentave
Elpizw na tous pragmatopioithoun ta etimata tous![]()
Amer Shqiptaret , e Babes qe jeni ne greqi keni ba nai vrasje apo skeni pas kohe
JU Pershendes tgjithve ja kalofshit mir sti elada.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 09-03-2007 mė 13:09
me kafshet e Polydwras aka praetor urbanis nuk mund te sillesh ndryshe. o re molotov qe duan..Postuar mė parė nga tani_26
PS: dhe ligji Arseni '97 u votua.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
hhhmmm dryshime te medha qe kur ika nga greqia...
ckemi people?
si ja kalon andej nga greqia?
mua mu bene 7 muaj ikur e me ka mare cik malli po vallai te kthehem brapa nuk dua
shkollat jane me mire ketu edhe nuk po flas fare per nivel jete.....
shtriggaaaaaaa?
ku je mi yll?
gjalle?
ju puth te gjithve....
oh mos harroj
tek temat me larte ne kete faqe do gjeni temen "Aktivitete ne Greqi"
atie munde te deklaroni nese doni te bejme ndo nje mbledhje forumistat e greqise ose athines ose si te doni,bejme ndo nje mbledhe qe te njohim njeri tjetrin
une ne kete forum po beje nje 5 vjet
edhe te theme te drejten njo njerez po qe te jemi mbledhur me te gjith te tjeter vetem nje here e morem mundimin edhe me besoni nuk ishte fare keq....))
ju puth te gjithve nga large....
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""roeli" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
Krijoni Kontakt