Close
Faqja 22 prej 31 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 309

Tema: Ahmet Zogu

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Lum si ti qe e di nga c'by#h ke dale.
    Une per vete, di vetem se ca del nga by#ha ime.

Aaaaa, boj kujdes daktorro !!!

Jo te gjithe e kane fatin te jene shperngulur fshat me fshat, e rrenxe me rrenxe.

Jabonxhinj hesapi ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga violativo Lexo Postimin
    Cfare t'i besh or burre ? detyra jone si atdhetare te ketyre trojeve eshte te themi te verteten dhe te japim qendrimin dhe opinionin tone ! Kaq kemi fuqi ! Kush eshte shqiptar safi , ben perpjekje te dije ! Kush eshte prodhim i krushqive antishqiptare , ai nuk do t'ia dije asnjehere ! Kjo kategoria e fundit , te vret po te luftosh per atdheun ! Madje hiqet dhe trime per t'i sherby pushtuesit ! Pastaj , ....... o burra gomonet dhe qerret per t'ia mbath nga Shqiperia ! Kur vjen prape raca e tyre ne pushtet , ua bien eshtrat ne arka .......... Keshtu ka rrjedhur historia ......... S'e kemi ne dore si persona !
    Meqe je kaq orator i zoti dhe njeri i ditur .... Kujto se cfare krushqie beri ati juaj shpirteror Fatos Nano... Gruaja qe mori ishte dashnorja e shefit te zbulimit grek. Pasojat e krushqise i marrin te gjithe me mend.

Kujto sesa here e ka prishur familjen e tij Kryetari juaj i rradhes pas skandaleve me bibile perjashta perballe femijeve e pas rrahjeve te grave te tij ne publik, pas denoncimit te te atit si ati i femijes se tij etj etj etj... per te mberitur ne nje martese biznesi ekonomiko-politik. dhe kuptoje se cfare pasojash kane te gjitha keto.
    Meqe ti je dashuruar me Nikun e vockel se fundmi, po te kujtoj se ky fare burri ishte per 5 vjet me rradhe nenkryetar i keshillit te larte te drejtesise. Kryetar ishte Bamir Topi.
    Cfare beri ky burre shteti ne dobi te rregullimit te drejtesise shqiptare?????? Ne drejtim te reformimit te saj?
    Ne drejtim te denimit te keqberesve e krimineleve?
    Ne drejtim te luftes kunder korupsionit?
    ASGJE!
    Jo sepse e pengoi kush, por sepse nuk ishte i interesuar per te miren e Atdheut tim te dashur, por ishte i interesuar per karieren e tij ne politike , per fryrjen e xhepit te vet dhe per demtimin e emrit te Shqiperise.
    Tashme nuk ka budallenj qe te mendojne se po ngrite me shume flamuj te kuq je me patriot.
    Sot patriotizmi shihet me sa jep per Atdheun e jo sa fjale te bukura flet.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Sado tradhtare qofte Zogu, prap se prap ka me burrni dhe ndjenje kombtare se komplet qelbesirat e shpures se Enver Hoxhes. Te pakten Zogu nuk i vriste shtetasit e vet ne klon, nuk i perēundnonte duke i terhequr zvarre te vdekur rrugeve te qyteteve e fshatrave, nuk syrgjynoste familje e fise.

Sado te shpifin lart e poshte, propaganduesit e llojit tend o Viola, perseri nuk mund t'a varrosin figuren e shtetarit Ahmet Zogu.
    Mashtrues lindet, mashtrues jeni dhe mashtrues do te ngordhni !!!
    Zogu nuk eshte as sa nje rreshter i Enverit ...... Te rrijme shtrember , te flasim drejt ...tani ! Per "burrnine" , ma the mua , mos ia thuaj kujt tjeter se do t'i pushoje ndonjerit zemra nga te qeshurit , por dhe ty mund te te tallin ! Por ajo qe une kam me shume merak , kam frike se ndryshon ne Fjalorin e Gjuhes Shqipe , kuptimi leksikor i fjales "burrni" , po quajtem keshtu nje mashkull qe i merr purtha shalet si puna e Zogut !

Sa per ceshtjen e "varrosjes" , e lame ta varroste Saliu , me "eren" qe i shperndau tani se fundi !

Bemat e zeza dhe te paudha qe beri Zogu ne kurriz te Shqiperise dhe interesave kombetare shqiptare , e kane varrosur perfundimisht si figure tradhetare ! Sigurisht pjese e historise do te mbetet , pa diskutim , por ka zevendesuar Hamza Kastriotin si figura tipike e tradhetarit ! E ke vu re , qe kur flet ndonjeri per tradheti kombetare , ze emrin e Zogut me goje ? Kjo vjen sepse si Hamzain dhe Esat Toptanin , Zogu i nxorri ne "pension" per punen e tradhetise se e morri vete "titullin" !

Populli shqiptar dhe historia vetem sa e therret ne emer Zogun si "tradhetar" , por emrin ia vuri vete vetes ai !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 22-11-2012 mė 11:44

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga violativo Lexo Postimin
    Zogu nuk eshte as sa nje rreshter i Enverit ...... Te rrijme shtrember , te flasim drejt ...tani ! Per "burrnine" , ma the mua , mos ia thuaj kujt tjeter se do t'i pushoje ndonjerit zemra nga te qeshurit , por dhe ty mund te te tallin ! Por ajo qe une kam me shume merak , kam frike se ndryshon ne Fjalorin e Gjuhes Shqipe , kuptimi leksikor i fjales "burrni" , po quajtem keshtu nje mashkull qe i merr purtha shalet si puna e Zogut !

Sa per ceshtjen e "varrosjes" , e lame ta varroste Saliu , me "eren" qe i shperndau tani se fundi !

Bemat e zeza dhe te paudha qe beri Zogu ne kurriz te Shqiperise dhe interesave kombetare shqiptare , e kane varrosur perfundimisht si figure tradhetare ! Sigurisht pjese e historise do te mbetet , pa diskutim , por ka zevendesuar Hamza Kastriotin si figura tipike e tradhetarit ! E ke vu re , qe kur flet ndonjeri per tradheti kombetare , ze emrin e Zogut me goje ? Kjo vjen sepse si Hamzain dhe Esat Toptanin , Zogu i nxorri ne "pension" per punen e tradhetise se e morri vete "titullin" !

Populli shqiptar dhe historia vetem sa e therret ne emer Zogun si "tradhetar" , por emrin ia vuri vete vetes ai !

Hahahahahahahaha

Viola, ndoshta t'a kane zili humorin grupi i estrades se kooperatives Rrufeja ne fshatin Bubullime.

Mire qe nuk di te zgjedhesh personazhe per te bere krahasime, pasi nuk e njeh historine, por te pakten hidhi nje sy edhe asaj ēfare shkruajne te tjeret.

Dhe tek e fundit, ndrysho stil se e felliqe partine dhe militancen ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    epo nuk keni faj jo,se u bem gazi botes

historit shkruhet ne baze te preferencave politike jo sipas fakteve historike

ke ne ne kosove kemi nje thenje; kur macja nuk eshte ne shtepi,minjet bejn dasem

po keto akademi shkencash?! ,qe ti riemroi akademi leshi ca bejn,qe lejojn kete hamulli nder njerz.
    Pse nuk dalin me nje qendrim te perbashket per keto ceshtje te medha historike,po bejn qe populli te ndahet ne dysh.
    do ti gjykoj historia edhe sic po e ben,por ce do se ne fund faturen po e paguan populli

per bisedimet kosove- serbi cdo qendrim qe merr pala serbe me se pari e verifikojn ne akademin e shkencave ne baze te interesane shetrore pastaja marrin vendimin perfundimtar mesohuni pak mor tru shperlar

jazek!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    epo nuk keni faj jo,se u bem gazi botes

historit shkruhet ne baze te preferencave politike jo sipas fakteve historike

ke ne ne kosove kemi nje thenje; kur macja nuk eshte ne shtepi,minjet bejn dasem

po keto akademi shkencash?! ,qe ti riemroi akademi leshi ca bejn,qe lejojn kete hamulli nder njerz.
    Pse nuk dalin me nje qendrim te perbashket per keto ceshtje te medha historike,po bejn qe populli te ndahet ne dysh.
    do ti gjykoj historia edhe sic po e ben,por ce do se ne fund faturen po e paguan populli

per bisedimet kosove- serbi cdo qendrim qe merr pala serbe me se pari e verifikojn ne akademin e shkencave ne baze te interesane shetrore pastaja marrin vendimin perfundimtar mesohuni pak mor tru shperlar

jazek!
    I pengon Salevici , ose me thene sakte serbi dhe greku qe i rrine mbrapa ! Nuk ka nevoje fare te lodhen Akademite ! Mjafton te konsultojne Kodin Penal te kohes se 1939-tes , Kodin Penal ne fuqi , ku veprimet e vertetuara boterisht te Zogut , perbejne vepren penale te Tradhetise ndaj Atdheut !

Keshtu ky cikel mbyllet ! Me politike te shkojne dhe te orgazmohen me dore ne tavolinat e tyre por te mos fusin duart e pista ne historine zyrtare !

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    violavito
    edhe ti sikur ke marr zjarr
    ulu pak ulu

tradhetia e ahmet zogut nuk duhet vlersuar vetem nga kendveshtrimi jot
    po duhet te bashkohen expertet politike,ekonomik ,juridik,historian ect ect
    qe te ipet mendimi i fundit

nuk mund ta mohosh nje histori.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    violavito
    edhe ti sikur ke marr zjarr
    ulu pak ulu

tradhetia e ahmet zogut nuk duhet vlersuar vetem nga kendveshtrimi jot
    po duhet te bashkohen expertet politike,ekonomik ,juridik,historian ect ect
    qe te ipet mendimi i fundit

nuk mund ta mohosh nje histori.
    Po une nuk te thash me pyet mua .....! Une thashe shiko Kodin Penal te Zogut qe ishte fuqi kur Zogu kryejti veprimet ! Nuk eshte thash e them , por institucion juridik ligjor qe i ve vulen zyrtare , institucionale dhe juridike , aktit te kryer !

Une ulur kam qene gjithe kohen se jam popull ....popull ....e kupton ? Por jo analfabet !

Une nuk mudnem te luftoj per nje Shqiperi ku Ahmet Zogu mbahet "hero' .......... Eshte "non sens"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 22-11-2012 mė 13:35

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    ok valvito,e kuptuam qendrimin tende

ta paqim borgj

e kot te luajm lojen pro et contra-duhet mendimi i atyre qe kan nje pike ndergjegjje atdhetarie qe jan te thirrur ta bejn kete.

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Viola, si vepruan familjet e tjera mbreterore kur u pushtuan vendet e tyre ???

Familjet mbreterore te Hollandes dhe Norvegjise lane vendin e tyre per te gjetur strehim ne Londer, nga ku udhehoqen rezistencen kunder pushtuesve.
    Mbreti i Belgjikes qendroi ne vendin e tij dhe u zu rob, ndersa qeveria gjeti strehim ne Londer. Por qendresa e tij beri qe te abdikonte ne favor te te birit pas luftes.
    Mbreti i Danimarkes qendroi ne vend dhe pranoi oferten e Gjermanise. Bente xhiro me kale neper Copenhagen. Shpesh here objekt satire ne gazetat dhe revistat anglo-amerikane.

Faqja 22 prej 31 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •