Close
Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 169

Tema: Adolf Hitler

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Te flasesh ti? Shiko daten kur je regjistruar ... lol
    E mbaj mend si sot ditėn qė u regjistrova, sesi pėrfundova kėtu; duke kėrku nė net nė lidhje me masonėt, dhe pėrfundova duke lexu konspiracira masonėsh. Madje dhe postimet e para kėtu i kam pasur rreth Tyre. Sa mė shumė lexoja qė i shanin, mua aq mė shumė mė shtohej dathuria ndaj tyre; s'thonė kot - love is blind. Pėr tė qenė nė sinkron me festėn edhe unė dmth :P

Por vėrtetė interesante ta mendosh, janė mbushė 3 faqe pėr Hitlerin sot; dikush e admiron dhe dikush e urren, ėshtė si duket pikėrisht ajo qė: Love and Hate are one in all...
    Sa orgjinalė dukeni kėshtu
    Vazhdoni mė tej se jam duke iu lexu me kėnaqėsi
    (lol)

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    dikush e admiron dhe dikush e urren
    Une kam me teper pershtypjen qe disa i lejojne vetes mendime alternative.
    Kurse shumica derrmuese kane ate idene qe Hitleri ishte kapobanda i nje tufe te madhe me horra qe thjesht vrisnin njerez e nuk benin asgje tjeter.

Sa per ty Yes kam bindjen qe te kan grabitur masonet ne diskune e tyre fluturues dhe te kane bere gjera te cuditshme...
    Prandaj ti tani perpiqesh ti gjesh

Une kam me teper pershtypjen qe disa i lejojne vetes mendime alternative.
    Sa herė qė them unė: "kaq kisha dhe po bėj dalje"; pėrfundoj t'i rikthehem sėrish diskutimit. :P
    Mund ta kem gabim, por mesa kam vėnė re unė, nė lidhje me ata qė thjesht mė shumė ia lejojnė vetes njė mendim alternativ rreth kėsaj ēėshtje, ose analoge - janė mė 'tė paktė'. Kjo nė fakt duket edhe mė pozitive, sepse niset mė shumė nga dėshira, ose e thėnė mė mirė 'dashuria' e kėrkimit ndaj sė vėrtetės. Pastaj, se cila ėshtė e vėrteta nė kėtė mes, vėshtirė tė dihet me siguri...por gjss mendjehapėsia rreth mendimeve dhe tė dhėnave ndryshe, nga ajo qė na janė dhėnė deri mė tani, ngelet gjithmonė si njė lloj busulle orientuese.
    Ndėrsa pjesėn mė tė madhe e shoh tė ndarė nė dy ekstreme siē thashė, njė pjesė e urren tmerrėsisht, sikur ėshtė ky i vetmi udhėheqės qė i vuri flakėn botės dhe nuk bėri asgjė tjetėr; ndėrsa ka edhe nga ata qė edhe e kanė idhull.
    Kam pasur nė fakultet nga shoqėria, disa vetė qė e adhuronin tej mase, madje shoqja ime e bankės pothuajse nė ēdo fletė libri vizatonte atė simbolin qė njihej si nazist.

Sidoqoftė, njeri i gjenial ngelet pėr mendimin tim...

p.s: se desh harrova, sa pėr pjesėn e fundit: do ta kem me siguri problem mistik :-D

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    madje shoqja ime e bankės pothuajse nė ēdo fletė libri vizatonte atė simbolin qė njihej si nazist.
    Varet ku e ke bere shkollen... lol... i kisha postuar ca foto me lart

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ka pėr tė mė bėrė pėrshtypje gjithmonėt fakti qė, Gjenitė nuk kuptohen por thjesht - ose urrehen ose adhurohen...
    Einstein ishte Gjeni , hitleri thjesht kishte aftesi hypnotizuese .

Ai ishte nje idealist tyran qe kishte kaluar ne fazen e veteadhurimit .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Varet ku e ke bere shkollen... lol... i kisha postuar ca foto me lart
    Unė tė thashė nė fakultet dhe kėtyre as qė iu bėhej vonė fare pėr fenė. Nuk po flisja pėr atė tė mesmen, se tek ajo e mesmja mua mė dukej vetja si ēifute aty; sa veē njė herė thashė nė atė shkollė qė; "urrej tė flitet kur jam duke ngrėnė nė tryezė, dhe as qė flas kur ha", dhe mė thanė menjėherė: "kėtė traditė e kanė ēifutėt!" lol

Pastaj, si mė pėlqen mua ta pėrmend atė thėnien pėr kėta si Hitleri e company: "Vetėm njerėzit e mėdhenj kanė tė meta tė mėdha!"
    Dhe mė bėn pėrshtypje qė gjithmonė historikisht, ata qė kanė shkruar historinė, njerėzve tė tillė - udhėheqėsa tė mėdhenj, i kanė baltosur gjithmonė ...

Po ndiqja para ca ditėsh njė dokumentar mbi kronologjinė e disa perandorėve romakė, dhe m'u ngulit nė kokė njė pjesė ku thuhej se mbase edhe vetė Neroni (me gjithė atė famė tė keqe qė na ka ardhur tek ne deri mė sot) lind pyetja se a ka qenė vėrtetė aq pėrbindėsh sa e bėjnė, apo thjesht duhet marrė parasysh edhe qėllimi i senatorėve tė cilit shkruan historinė nė lidhje me tė, dhe tė perandorėve tė tjerė. E njėjta problematikė nė fund tė fundit, mund tė shtrohet edhe rreth figurės sė Hitlerit dhe veprimeve tė tij.

Gjithsesi pėr ta mbyllur seriozisht tani: tė mbajturit qėndrime ekstreme rreth figurės sė Hitlerit mendoj se ėshtė e gabuar deri diku...
    Por ama gjithashtu mė duket edhe e gabuar tė gjykohen tė tjerėt rreth pėrshtypjeve qė kanė mbi tė, si bėnė ca kėtu nė forum, duke pėrcaktuar se nuk ėshtė normale ta adhurosh apo pėlqesh. Sepse normaliteti nė thelb nuk ėshtė as mė shumė e as mė pak se ēėshtje subjektiviteti, kėshtu qė askush nuk ka tė drejtė t'i gjykojė si tė ēmendur ata qė e "adhurojnė".

Njerėzit e mėdhenj, dashurojnė lavdinė e atyre Gjenive qė iu ngjajnė - thoshte Napoleoni :-)

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Einstein ishte Gjeni , hitleri thjesht kishte aftesi hypnotizuese .
    Edhe ky mund tė jetė njė lloj gjenialiteti mė vete, pra gjeni nė llojin e tij.
    Thjesht ėshtė Gjeni nė llojin e tij,ndėrsa pėrshtypjet tona rreth: i mirė apo i keq, nuk luajnė shumė rol.
    Nuk e mbaj mend tani se kush e ka thėnė kėtė, por pėr mua ėshtė e vėrtetė: "Gjeni nuk ėshtė ai qė nuk imiton tė tjerėt, por ai qė nuk e imitojnė dot!"
    Secili prej gjenive, kanė qenė tė ndryshėm nga njėri tjetri.

P.S: Po mė duket sikur jam duke bė avokatin e djallit lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 14-02-2012 mė 15:21

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Ai ishte kriminel.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Edhe ky mund tė jetė njė lloj gjenialiteti mė vete, pra gjeni nė llojin e tij.

Nuk e mbaj mend tani se kush e ka thėnė kėtė, por pėr mua ėshtė e vėrtetė: "Gjeni nuk ėshtė ai qė nuk imiton tė tjerėt, por ai qė nuk e imitojnė dot!"
    Secili prej gjenive, kanė qenė tė ndryshėm nga njėri tjetri.

P.S: Po mė duket sikur jam duke bė avokatin e djallit lol
    Edhe ai ka te drejten e nje avokati mbrojtes

Te keshilloi te shohesh nje fim '' die welle '' , film i lezetcem
    Sesi nje mesues i thjesht arrin te kthej nje klase te tere ne nje ushtri te vogel hitleriane . Nje eksperiment qe nisi si nje loje e vogel e cila mori permasat e nje tragjedie.
    Pra Hitleri nuk beri asgje, thjeshte nje lufte si te gjithe diktatoret e tjere per te krijuar nje keshtejelle te tijen ku ai ishte ''zoti''.

Cuditerisht perfundoi ne bunker lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Sesi nje mesues i thjesht arrin te kthej nje klase te tere ne nje ushtri te vogel hitleriane . Nje eksperiment qe nisi si nje loje e vogel e cila mori permasat e nje tragjedie.
    Film i madh... jo me kot me lart thashe ama qe ideologjira ekstreme si ajo e nazive kerkojne edhe token pjellore. Pra edhe populli ku do ta hedhesh kete fare duhet te jete i afte ta ushqeje

Edhe ai ka te drejten e nje avokati mbrojtes

Thonė qė: "all extremes are bad!"
    Dmth bie dakort me atė qė ka thėnė mė parė Force Intruder nė kėtė temė (sa inat mė vjen qė bie dakort kėsaj here ) nė lidhje me atė, qė tė shohėsh mė shumė anėn pozitive tė njė personi tė tillė, pra atė qė rrėnjosi mė shumė tek populli gjerman: besimin nė vetvete, disiplinėn, forcėn, vullnetin, dashurinė pėr atdheun...

Postuar mė parė nga Izadora
    Cuditerisht perfundoi ne bunker lol
    Kjo qė ke thėnė tani ėshtė pjesa mė e bukur, sepse ta shohėsh hollė hollė ai ėshtė pėr t'u pasė zili nė kėtė pjesė, nėse ka ndodhur sipas kėsaj:
    3. Eva iu betua per besnikeri dhe shkoi bashke me Hitlerin ne bunkerin ne Berlin pak ore para se ky te binte, ku edhe u vetvrane me kapsule cianuri.
    I bie tė jetė i vetmi nga gjithė ata udhėheqės, perandorė, diktatorė etj etj qė kanė shkaktuar luftra, dhe qė ka pasur njė vdekje tė tillė ku femra i qėndron besnike deri nė frymėn e fundit, sepse tė gjithėve iu ka ndodhur qė ia kanė parė gjėmėn femrave, disa nga nėnat dhe disa nga gratė e tyre...
    Duke fillu qė tek Aleksandri i Madh e mė tej... Hitleri ua paska hedhur tė gjithėve lol

Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Arianizmi dhe ilirėt?
    Nga bebushe nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 24-11-2011, 15:51
  2. Shqipėria...ēerdhja e "ish" tė dyshuarve islamik!
    Nga creation nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 00:00
  3. Josif Visarionovic STALIN.
    Nga Toro nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 19:30
  4. Ku ta kerkoj imazhin tend o Hitler
    Nga wittstar nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-08-2004, 06:27
  5. Hitleri ishte nje gjeni apo thjesht nje psikopat?
    Nga Duke_Of_Arberia nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 17-02-2004, 02:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •