ok tani ti smiley je moter me kandy-n?
he qe ta di teta kata
ok tani ti smiley je moter me kandy-n?
he qe ta di teta kata
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
miresnarierdhe smily69 apo dhelpradinake.....ja kalofsh sa me mire dhe shnet e pare lali.............muahhhhhhhhhh![]()
* x 0 and case closed!
mire se na erdhe
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
un ne kandy jemi kushurira dhe shoqe te mira katana po jo motra......thkx malli dhe cristal per mireseardhjen
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
si po shkon
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
smiley 69
foton e pashe qe kishe ven, jo dhe aq keq si emri qe ke " dhelper dinake" por drejt permiresimit je.... vetem kujdes se une jam ujku dinak...dhe po te cova ne strofullen time do ta shpjegoj me qarte kuptimin e gjazhjet e nentes.
po deshe pyete bjondin 18 se dhe ajo me para e kishte 69 por kur hyri ne strofullen time e ndroi ne numrin 18...hahhahahha
teni me kto qe me the as qe kam ndermend te futem te strofulla jote zemra....mesa shof un ty ste pelqeka fotoja e dhelpres dinake
moj smily69 nje pyetje kisha emri jot kaltra eshte?!
* x 0 and case closed!
smiley 69
perkundrazi foton ta pelqeva aq shume sa prandaj te ftova ne strofull zemer..........
cristal emri im kaltra esht....epo mir teni se po vij..po se besoj se ma ndryshon dot 69
Krijoni Kontakt